211

БГ МК

преди 1 седмица

До 193 Благоевград Като те тормозят в България, изчезвай в сърбовлашката бановина която до няколко години ще стане албанска.

210

БГ МК

преди 1 седмица

Родната "македонска" общност е всъщност влашка общност.ОМО "Илинден" са потомци на егейски власи заселили се в Пиринско след войните.

209

Анонимен

преди 1 седмица

Мицко, то макета няма бре. И ти си чист българин, но се правиш. За сега стоите зад гърба на Путин и ръсите глупости, но зеления ако вземе да го истряска, без да иска, тогава да ви видим. И ти и сърбина, и унгареца, каква песен ще пеете.

208

До 205

преди 1 седмица

Тоест 5-10 хиляди? Възможно е

207

Паню Баирски

преди 1 седмица

Не разбраха ли тия дървеняци, че няма македонска нация и македонският език е измислен, няма такъв език.

206

Анонимен

преди 1 седмица

Вече му викам лунния математик с цайса

205

Юлия

преди 1 седмица

Българите в Македония са точно толкова, колкото са руснаците в Украйна.

204

Анонимен

преди 1 седмица

И как тия българи са прескочили от България в Албания през Македония? Или просто в Албания никой не ги е насилвал да се пишат македонци?

203

Анонимен

преди 1 седмица

То и в северна македония има повечи българи отколкото "македонци"

202

Малиии

преди 1 седмица

Всички русофили са от калъп...главата кънти а устата ръси лъжи!!!

201

Все едно

преди 1 седмица

Благодарение на правителството на К.Петков имаме европейско изискване към Македония. Няма партия в България която да отстъпи от това. Друг е въпросът ,че нашето вето бе наложено за да угодим на Русия,и забихме нож в гърба на нашите братя.стсналото не може да се върне. Но поне да бъдем по деликатни...Деликатност от тиква или от македонец..мисията невъзможна.така и двата народа губят,а сърби и руснаци се кефят.

200

Анонимен

преди 1 седмица

Напълно е възможно да е прав. Българите сме по-друг нрав. МАкедоците са много серт. Това, че на тази територия по някое време е имало българска държава, не прави населението българско. Държавата Франция е създадена от германското племе франки, франките са били върхушката, но не и населението..., например.

199

Накратко

преди 1 седмица

Без БЮРМ - ФИРОМ в ЕС!

198

Анонимен

преди 1 седмица

Какво е всъщност "българин"? В нашата страна винаги, не само пследните години, винаги е имало хора, кото по рождение са от български етнос, но за да се покажат от голямото добрУтро, са се представяли за други,най-паче гърци, сега се пуйчат с бракове със западняци. Всъщност, погледнато обективно, много е вероятно най-много етнически българи да има на територията на Русия (Не Украйна), там, където е била Волжска България, около Казань, днешна Удмуртия, Чувашия, Татарстан и в други земи на България

197

Джо

преди 1 седмица

Всички сте Англичани,,МАКЛАЙН''

196

До т.н. "Кресна

преди 1 седмица

А пък в Албания македонци нема, само българи 🤣

195

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя не разбра, че живее в Северна Македония. Като влезе Албания в ЕС, ще има бая негови сънародници и с албански паспорти. Да продължава да говори безсмилици и да не върши нищо и да чака нещо да се промени.

194

Анонимен

преди 1 седмица

Сръбската пропаганда хваща по-малко дикиш в Албания.

193

Благоевград

преди 1 седмица

Македонците в Пиринска Македония са подложени на омраза , асимилация и геноцид.

192

Крадливите Македонци

преди 1 седмица

Крадливите плагиати Северно-Македонци първо откраднаха символа, представляващ Егейска Македония на гръцката част на областта Македония - Звездата от Вергина. Гърците забраниха на С. Македония да използва техния символ върху знамето си и им наложиха търговско ембарго. После крадливите макета изплагиатстваха от знамето на Японския флот "вентилатора"...