56

Русофил

преди 3 часа

Какво лошо има мъж със мъж аз съм на 45 но за последните 5 години навъртях солиден километраж на левия бряг

55

Русофил

преди 3 часа

Приятелят ми винаги в близо до мен и ми отваря вратата когато се качвам в колата - опитен, красив и надарен

54

Анонимен

преди 3 часа

Мизтериозна смърт е като на Чочо дето падна от 2 метра.

53

Тук е България

преди 3 часа

Пенсията се дава за да излезе човек е заслужена почивка.У нас пенсиите са мизерни, особено на певци от преди 1989г.Концертна дирекция,бюро Естрада и тем подобни глупости.Ако е взимал 300 лева пенсия как няма да ходи по концерти.Не е като братя Аргирови които работеха в Норвегия и сега взимат пенсии от 6-7 хиляди Евро.

52

Анонимен

преди 3 часа

Баба казваше до където му е драснато на човек. Дошло му е времето да си отиде. Важното е, че не е лежкунтил, мрънкал и оплаквал, колко пенсията не му стига, децата му лоши, жената това, другите онова.......и целият свят му крив. Тоя човек до последно се раздаваше, радваше почитателите си с труда и таланта си. Който е болен, да лежи след пенсия, който може, нека работи до последно, това е нормалното.

51

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 51 - И после, какво? Лягаш и чакаш да умреш?

50

Анонимен

преди 3 часа

Те затова хората като направят 65 години не трябва повече да работят. Най-много до 67 години.

49

Нафарфори

преди 3 часа

Човека е получил инсулт или инфаркт,а може и двете заедно.

48

Анонимен

преди 3 часа

Никога не съм го харесвал., а Бог прибира такива хора.

47

Петуха

преди 3 часа

На тези години хората трябва да си гледат здравето.Без напрежение,повече спокойствие, повече разходки в парка или планината.След като се пенсионира човек трябва да си почива.

46

Митака

преди 3 часа

Не съм фен на рока, но неговите песни са уникални. Ще останат в историята. Но човека си е близо на 80 години, какво да се прави. Все от нещо трябва да се умре.Някои казват - трябвало да си седи вкъщи, а не по сцените на тези години. Може и така да е, но сигурно концертите са му давали радост на човека.Поклон и светъл му път! Вярвам, че е на по-добро място!

45

Анонимен

преди 3 часа

страшно ми прилича на Фреди Меркюри

44

Анонимен

преди 3 часа

моят свят не е твоя..нека сам да вървя...

43

паталог

преди 3 часа

Паднал,кой знае.А защо е паднал,подхлъзнал се бил или спънал.Може да се покриват нещата, защото е възможно да е получил инсулт или инфаркт и затова да е паднал.

42

Анонимен

преди 4 часа

Само Кирил Маричков правеше концерти по 3 часа и половина. Така е, като има какво да изпееш. "Щурците" са ми като "Queen". Първо не ги посочваш като любима група, а после се оказва, че знаеш, харесваш и припяваш всичките им песни. Мускетарят си отиде...

41

Анонимен

преди 4 часа

как добре дойде тази новина, да има как медиите да загърбят информациите за израелсйките бомбардировки на центъра на Бейрут например. Още ли Б-я поддържа "правото да се защитава" Израел?

40

Анонимен

преди 4 часа

"Свири, свири щурче. Ах, подлудявай ме, не спирай. Макар да знаят всички, че щурците свирейки умират", изпя Лили. Маричков умря като истински щурец.

39

Анонимен

преди 4 часа

Дали аз закъснях или времето бързаше...

38

Анонимен

преди 4 часа

28 много сте прав. Както казват негови колеги няколко пъти му се случвало да пада и се спъва на сцената. На тази възраст най-често след микроинсулт стават такива неща за съжаление.

37

Анонимен

преди 4 часа

В Лаос се е състоял голям международен политически форум на страните оъ АСЕАН, на който пръсътват и представители на САЩ, Китай, Индия и Русия, ЕС, Япония. Форумът е завършил безрезултатно, без заключителна декларация, както и предния път, защото САЩ Япония и ЕС са се опитали да наложат организация за СДЪРЖАНЕ на Китай, нов политико-военвн съюз. (Т.е. ние сме част от организации, които готявят нови тежки конфликти. Българите пак са в неведение.)