75

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Айде стига с тоя Путин, и той е пред пенсия. Дайте да видим кой ще е следващия.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Типични чекистки номера. Въпреки това Русия нищо съществено не е постигнала. Яде порядъчен тупаник в Украйна Курск и Русия, даже и в Москва. Санкциите срещу Путин се усилват с всеки ден. Руската икономика е пред колапс въпреки ежедневните бодряшки изказвания на Путин и Мишустин. Единственото което все още е в полза на кремълските бандюги е заспалото руско племе. Докога ще спи обаче е въпрос на време.

73

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 75 Каква истина??? Тоя от 20 години не е стъпвал в Русия, защото там го чака затвор за криминални и икономически престъпления. Да не би да претендираш, че е като Ванга - вижда нещата на сън??? Тоя е доказан американски агент и съществува на подаяния от Сорос плюс плащания от американския бюджет които разпределя Ходорковски плюс каквото е успял да изнесе извън Русия от откраднатото когато беше премиер. За руснаците е господин никой, употребен от американците памперс.

72

Хора

преди 2 седмици

Не знам защо на всички който Путин е махнал, защото са крали им се дава думата да лъжат?

71

Анонимен

преди 2 седмици

Абе демокрация, тези с различно мнение са обявявани за продукт на Кремъл а истината е че просто има хора с различно мнение, по голям пример от това, че няма демокрация няма, живеем в една лъжа, а режим на основата на лъжа не издържа много.

70

Гошо

преди 2 седмици

Я Е.лка се появи, значи няма какво да чета. Бях се заскучил по нея.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Както ЕС и САЩ искат да разцепят властта в Русия и се намесват всякак, така и Русия иска същото за ЕС и САЩ. Не виждам нищо странно тук, а нещо напълно закономерно в действията на едните спрямо действията на другите. Но важното е да се кудкудяка с такива смотани статии...

68

Анонимен

преди 2 седмици

Касянов казва истината и затова в Русия са го обявили за чуждестранен агент. Както много други руски противници на Путин. Да заделяш такава огромна част от бюджета за въоръжение и пропаганда и да купуваш гласовете на западни подкупни политици, както и да манипулираш чрез влияние -само в една държава го могат това и всеки я знае!!

67

За протокола,

преди 2 седмици

на САЩ също им е важно да няма единство за мир в Европа.

66

Точен

преди 2 седмици

Между другото Касянов не е руснак, познайте от кой етнос е. От лихварския.

65

Анонимен

преди 2 седмици

Който не е с урсула и бербок е крайноляв, крайнодесен, крайнонеудобен.

64

277 стр. доклад,

преди 2 седмици

А можеше с едно изречение: нормалните хора харесват Путин.

63

Анонимен

преди 2 седмици

Пълни глупости. Ако политиците в Европа бяха политици а не слуги на корпорации и НПОта, то сега никой нямаше да се интересува от крайни леви и десни формации. Путин няма нищо общо.

62

Анонимен

преди 2 седмици

До Забелязал Касянов е доказан корумпе и крадец, агент на САЩ и дружка на Ходорковски. Кражбите, далаверите и убийствата на конкуренти, които организираше Ходорковски бяха "невидими" за Касянов, който беше премиер по това време и го покровителстваше не безплатно. В един момент правосъдието започна разследване на сътрудничеството на Касянов със службите на САЩ а Ходорковски влезе в затвора. При разследването му се разбра какви ги е вършил и Касянов. Но Касянов избяга на Запад и сега вреди от там

61

дезинформатор

преди 2 седмици

И моля ви, днесбг, стига сте ни дезинформирали, че руснаците напредват. Не, те не напредват. Зе им поставя капан, изтощава ги. Украйна никога не отстъпва. Тя постав щя капани, ама нищо че са куpкапани.

60

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 61 Соросе, пак ли изпълзя с твоите "исторически" тъъъпотии, извадени от контекста??? Я се скрий досаднико!

59

Анонимен

преди 2 седмици

Ха ха ха - "Миша 3%" и тази долна личност изкопаха с пропагандна цел! Тоя трябва да е благодарен, че не го вкараха в затвора, за доказаните му пред съд масови корупционни действия и националното му предателство. Успя да избяга на Запад, когато усети, че ще има разследване на дейността му в Русия. При това последните 20 години не е стъпвал в Русия. И хоп - Фейк БГ ни го подава като някакъв фактор за нещо?

58

дезинформатор

преди 2 седмици

Ка ада подкрепиБа дера, избил хиляди поляци, Европа нищо не казва или по-скоро казва, стига с тая история, толкова ли е важен Бандера за поляците? Ама нищо, че имало много улици в Украйна, именова на Бандера и компания. Историята оставете за после, сега да влеем в редиците си крайнодесните украински фашисти и комунистите сърбомани от Македония.

57

дезинформатор

преди 2 седмици

Какво значи крайно ляв и крайнодесен? Дайте ми определение и пример за такива партии в днешно време. Ако погледнем реално на нещата, крайно леви би трябвало да са днешните ЛГБТ управляващи, щото са обърнали резбата и от крайнодясна, подкрепяща Хитлер, е станала крайно лява, подгрепяща Бил Гейтс. Не е ли така? Не може от подкрепящ хитлер, днес да си крайно ляв ЛГБТ пр. стак, както казва един колега тук. Та кого подкрепя Путин, не разбрах.Аз знам, че Зе подкрепя бандера и поляците се нервят.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!