8

.

преди 15 години

салатите Снежанка, руска и други от този род са пълни с Е-та и много вредни: коктейли от химикали.

7

Alex

преди 15 години

... IAZTE SAMO KUCHESHKO MESO -- TO E NAI - ZDRAVOSLOVNOTO

6

Haho

преди 15 години

Всяко свинско трябва да си намери ***!Нищо страшно няма от диоксина...И той е като птичия грип!Понеже цената на свинското взе да пада сега преди Коледа ще я изпънат покрай скандала... В заглавието пише, че свинското с диоксин е у нас, а като прочетеш разбираш че има внос от Ирландия, но не се знае дали е заразено месото или не. Диетичната кола и дъвките Орбит са пълни с аспартам, който вди до рак и други болести, маргарина е пълен с изключително убийствени транс мастни мазнини, храните са ни пълни с отровни добавки обозначени с "Е", та ако тръгнете от едно парче месо да се впечатлявате. Просто ви е слаба фантазията какви мизерии ядем, дишаме и пием!!!

5

DTZ

преди 15 години

Снощи comment-нах по темата да го очакваме скоро по нашите магазини, а то.... тука вече! Благодаря ти Дядо Мраз (Или Сейнт Патрик, или който и пловдивски бизнесмен да си),You came early this year!BTW, я да видим кой не спазва коледните пости ;)

4

преди 15 години

Добре го казахте сега е време търговците да го укрият това месо и да звъннат два три телефона за да уговорят рушветите с ДВСК за да не ги пипат

3

Някой

преди 15 години

Още като казаха преди няколко дни, че в Ирландия са открили такъв проблем ми беше ясно какво следва. Предприемчив и безочлив БГ търговец ще изкупи месото за без пари и ще го пусне тук... И без да работя в ДВСК трябва да е ясно на всеки, че *** на Европа са в нашите магазини, същото както и трошките им са по нашите улици.

2

an

преди 15 години

4E E OT IRLANDIA,I SLED 3m. GO KAZVAT

1

varnata

преди 15 години

da gi dadat na 8 te miliona iumira6ti ot glad severnokoreicitaka nqma da otidat zqn:D