20

преди 15 години

Няма да ми се връща. Пък и нямам нито гадже, нито мъж.А на вас ще ви се връща, защото първо вие казахте лоши неща.Не съм аз започнала скандала, а вие, защото говорите лоши неща за София и това е грях, господ ще ви накаже. Нищо че вашия господ е фалшив не е като нашия.

19

B.ai H.ui

преди 15 години

Да ти се връща,Туркиньо,

18

Туркиня

преди 15 години

Дано умрат жените ви/гаджетата ви! И да не си намерите дреги цели пет години - в самота да ги прекарате.

17

B.ai H.ui

преди 15 години

Софианци да ми го барат,измекярчета смотани

16

Stratford

преди 15 години

Да е честито новото покачване на цените на всички вегетиращи овце в Мордор. ЧЕСТИТО!!!

15

преди 15 години

Дано умре жена ти/гаджето ти!

14

преди 15 години

А е пич, ти добре ли си.... къде плащат по 85 стотинки вода... то в цялата държава няма такава цена а ти за Стара Загора я прати. Смешен си. Там наистина е по 2,20 и то от половин година. Не стига че софиянци взимат най-големите заплати в България ами и цените са им едни от най-ниските, а те продължават ли продължават да реват.

13

me

преди 15 години

Za cenite qsno, no da jiveesh cqlo liato i esen s voda samo mezdu 2 do 5 h prez noshtta poneje vodoprovoda e sas stari trabi i s po-malak debit, za tova koi li nosi otgovornost? Spravka Simeonovo (tochno nad okolovrastnia). Tia hora i reportajite po TV-to ne gi striaskat.

12

Българин

преди 15 години

Аз да взема да си вдигна и аз цените, за да мога да си плащам ипотеката и вноската за колата ... 1. Такситата - защото им били големи лизинговите вноски2. Топлофикация - защото били на загуба от нередовни платци3. СКГТ - защото били на загуба от нередовни платци4. сега Софийска вода - заради отпускането на заем Аман от смешници. Има една истина... За да имаш повече пари, трябва да работиш повече.

11

p6ei

преди 15 години

готино оправдание - за да могат да вземат заем по ИСПА, вдигат цената на водата :)

10

преди 15 години

Като си от друг град чий търсиш в категорията с онвини за София, а?И още нещо - познавам много хора от СТЗ и казват, че там плащат по 85 ст.

9

Аз

преди 15 години

Нали със същия мотив вдигнаха цената с над 50% преди няколко месеца.Няма ли кой да защити потребителите от тази фирма кръвопийка, която получава на готово водата без пари, или много евтино и я продава скъпо и прескъпо.Къде по света има инвестиции, които да се плащат от самите потребители?Оделно е,че те не правят почти нищо.Парите се използуват за огромни заплати на шефовете (над 80-90 000 лв. на месец + екстри) и се източват към Англия. Г-н Бойко Борисов се силеше преди години, че ще прекрати концесията, но както и много други неща си останаха само празни приказки за вдигане на рейтинга.Ако комисията на Шушелов(какво име!) приеме това инемотивирано искане, за пореден път ще докаже, че има нещо гнило в нея!!! И понеже народът няма, като в Гърция да излезе и защити правата си ,много скоро цената ще мине и 2 лв както им се иска на някои хора...

8

Сатанаил

преди 15 години

б***л съм го,ще пиеме джак само...

7

ivo

преди 15 години

Село Ковачевци самоковска община е към "софииска вода ". Водопровода в селото е изграден със собствени сили и средства и доброволен труд на селяните преди около 50 години. От тогава и до ден днешен държавата , а сега и "Соф.вода " само събират пари . Водата нито се проверява , нито се хлорира , нито се подменят старите водопроводи.Къде другаде по света така се събират пари ? Тая мафиотска фирма е за съд .

6

преди 15 години

каква е тази новина в другите градове се плаща по 2 лева от една година

5

an

преди 15 години

HORATA DOSTATA4NO SA ZADLAJNELI,A OTTUK NATAM PROSTO NE VIJDAM KAK 6TE SI SABIRAT PARITE TEZI AIDUZI

4

АХМЕД ДОГАН

преди 15 години

Аз ви казах че пътят на България за европа минава през Истанбул Скоро ще внасяте и вода от там Алах абкар

3

преди 15 години

Костов е виновен за това

2

преди 15 години

W Stara zagora kato pla6tame 2.20 kakwo trqbwa da kajem

1

AZ

преди 15 години

Е не...това вече е прекалено...В световен мащаб цените падат във всичко области...а тия в скапаната ни мижава държавица не се налапаха...м****ка им гнусна *** и мизерна!!!!