340

Анонимен

преди 46 минути

И Украйна иска отстраняването на Путин по мирен път. Надяват се това да направят самите руснаци. Вътрешен враг , като Берия.

339

Русофил

преди 48 минути

Хайде братя русофили, нека покажем на злите европейци колко много държим на педерусия, ще си спретнем един мощен прайд, Азис ще имитира Филип Киркоров, всички русофили ще облечем парадните си униформи с пера и накрая ще си спретнем една путинова визита при Кадиров, всички русофили ще разтворим задните си входове за турските тираджии. Ще бъде хомоепично, точно в наш стил. Чакам ви всички сладурчета, ще ме познаете по розовата рокля с лика на вожда ни Путлерина.

338

Анонимен

преди 52 минути

Арестувайте го и го скрийте Зеленски в някоя пещера, че иначе ще стане курбан-чорба.

337

Анонимен

преди 54 минути

Абе друго си е да видиш снимка, на която руската православна църква освещава ракета, чието име е "Сатана". хахаха И тези щели да спасяват Православието, както ни убеждават местните русофили. Тези същите (и местните русофили, и руската църква) преди 89-а са пращали хора да дебнат пред църквите кой ходи там и после са му създавали проблеми, а днес ми се правят на вярващи. Така е, вярват, но в Сатана, а не в Бог и се гордеят с нея (ракетата).

336

Анонимен

преди 1 час

А ПУТИН ЗНАЕ КАК, НО Е ТЪРПЕЛИВ.

335

Анонимен

преди 1 час

КУРСК ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА ТОЯ ЗЕЛЕН НЕЩА*СТНИК. 20 000 ВЕЧЕ СА НА БРОЙ ПУК*НЯСАЛИТЕ УКРОФАШАГИ.

334

Анонимен

преди 1 час

Ами като му спретнат още някой и друг "котел" със сварени нацисти може и да клекне. Не бързайте. Такива като тоя започнаха още от 2014 година и не щат мир.

333

Стига глупости

преди 1 час

До zdnf: "ама славяни няма". А ти какъв си? Нашият език е славянски, руският - също, това всички филолози го казват.

332

Не е ли ясно?

преди 1 час

До гост: "колко държави подкрепят Русия"? Всички, които не са сателити на САЩ. Прочети нещо за БРИКС.

331

Анонимен

преди 1 час

327 - СВЕТЪТ НЕ Е САМО 30 ДЪРЖАВИ.

330

zdnf

преди 1 час

Украинците били "братски" народ за руските негодници (има ли такава нация-руска въобще-има ингуши, казахи, ямалци, буряти, чеченци,коми, чукчи, нененци, башкортостанци....ама славяни няма), но като гледаме колко хиляди жени, деца, училища, детски градини, болници, библиотеки, жилищни квартали и цели населени места унищожиха, убиха, унижиха и поробиха.....да ви имам в "братята"! Скапани отпадъци са алкашите и заслужават куршум или бесилка!!! Украинците ще ви *** още дълги години!!!

329

Анонимен

преди 1 час

Досега какво чакаха?

328

Анонимен

преди 1 час

Смърт за русия!

327

гост

преди 1 час

Значи всички, които со русофоби са нацисти...!!! То така звучи, колко държави подкрепят Русия? Значи цял свят са нацисти, егати! Ами руснаците, направете си изводите, защо не ви харесват, това се запитайте?

326

до 320

преди 1 час

Май си объркал името!

325

Анонимен

преди 1 час

Ако в Русия имаше демокрация досега Путин да е свършил като Чаушеску или на електрическия стол.

324

до реалист

преди 1 час

Дано не се наложи да видиш какви ,,слабаци'' са ръуснаците!В Украйна се пипа меко,защото до вчера бяха едно.Целта е режима ,не народа.Страшно ще стане,ако започне война с Европа и най-вече с нас.

323

Точно обратното

преди 1 час

До Истина: Русия не иска да използва терористични методи. Ако искаше, досега можеше да изпрати една хиперзвукова ракета за да се оттърве от Зеленски. А тактически хиперзвукови ракети, които в руската армия вече са на въоръжение, дори САЩ все още нямат.

322

Реалист

преди 1 час

Така,така.В първите дни на войната ви вярвахме.Вярвахме,че сте силна страна със силна армия.Вярвахме,че наистина ще превземете Киев за 3 дни.Но вече никой не ви вярва Оказахте се пълни слабаци който всеки може да смачка за секунди ако нямахте ядрено оръжие.Също като бабаита в дискотеката,но с бухалка.И като го подпукаш с голи ръце и започва да реве.

321

Истина

преди 1 час

Русия трябва да се учи от Израел как се прави, ама те са на светлинни години след тях.