30

Анонимен

преди 1 ден

Репчат се, защото са научили Путин да пише и говори!

29

Анонимен

преди 1 ден

Всяка година над 10 милиарда биват откраднати от джобовете на българина и влизат в джобовете на руските крадливи политици около кръга на казахскияСеляк! а когато лептата "любов" към Русия намалее, започват броженията на "протестите" ръководени от огладнелите руски мързеливци! А ето ти сега следващ враг Българин Срещу Българин, един живущ в Македония, друг в Мизия, в Тракия, в Родопите, в Шопия, в Гърция, в Румъния, в Турция, в Сърбия а то се оказало - те сите на Балканите!

28

Христо Христов

преди 1 ден

Външно министерство не е българско и там не работят българи. Поне от 20 години.

27

Христо Христов

преди 1 ден

До Ехоооооо/11 "А.бе другарюююю, че хиляди твои сънародници идват и признават с ДОКУМЕНТИ Българските си корени" - май бяха към 650 при последното преброяване в Македония.

26

Анонимен

преди 1 ден

Трябваше още 2007 да дадем български паспорти на всички македонци!

25

Христо Христов

преди 1 ден

До Наблюдател/2 "Тя ходи и в парламента им, но видя за какво става въпрос и вероятно никога няма да се върне..." - Урсулата и в Пекин и в Истанбул ходи и там също няма да се върне... про'с'то защото и двете държави уважават себе си и и показаха къде и е мястото на нея и на др'ливия и ЕС.

24

Анонимен

преди 1 ден

Какво сега искате от македонците? Да се предадат да ги управляват трите прасета Пеевски, Боко и Тошо, като вас ли? Да не са ***? По-добре да са фалшива бутафорна империя, отколкото Свинеферма.

23

до 21-ви, Всички

преди 1 ден

освен нас самите и македонците имат файда от това.

22

Нашите партньори кай

преди 1 ден

На кой сме се оплакали? На филанкашията? И кво, "нашите партньори", кво казаха на македонците? "Бараво, другия път пак! Иначе няма грантчета"?

21

Анонимен

преди 1 ден

Кой има файда България и Македония да се мразят?

20

Кукуряк

преди 1 ден

Понеже знам как се случват дипломатическите срещи, следващия път на дипломатическа среща, независимо на какво ниво, не осигурявайте преводач и говорете на български. Макетата много държат да се осигури преводач или да се говори на английски на официалните срещи все едно не ни разбират и речта им е непонятна. Другия път им говорете на български и ги карайте да отговарят на английски да станат за смях на цяла Европа.

19

Анонимен

преди 1 ден

Обещаните от ВМРО-ДПМНЕ икономически чудесии не се случват. Съвсем скоро Албания може да бъде отделена от РСМ, а РСМ изпада и във все по-голяма изолация в Европа. На ВМРО-ДПМНЕ им трябва нещо, с което да отклонят общественто внимание от пълните си провали в политиката и икономиката. Това нещо се оказа знамето. Спрете да обръщате внимание на тези досадници, три дни са им предостатъчно.

18

Анонимен

преди 1 ден

Те ти плюят в лицето, ти викаш не искам да говор за тва. Що за джендърска позиция?

17

Родопа не Европа

преди 1 ден

Да, подобро е да има традиционален македонски стил отколку "големиот европски" што го видовме на отвораето на Олимпиадата - 24. Мерси многуу

16

Ахм

преди 1 ден

СМ = Съветска македония

15

Анонимен

преди 1 ден

Абе МВНР, много сте учтиви с тези неандерталци. Теглете им една майна и им кажете, че ще си говорим с тях след като Албания ги присъедини. До тогава няма смисъл да си губим времето с тези недоразумения.

14

Мнение

преди 1 ден

Северно-македонците не са дорасли още за ЕС!

13

сръбска агентка

преди 1 ден

Тая комунситка се натресе без покана в София . Овърша на всякъде . После недоволна от посрещането искала македонски байряци на всякъде. А в макодония горят нашия флаг на всеки селски банкет.

12

Анонимен

преди 1 ден

Правилно!Очевидно това е кръчмарски стил , ориентиран към поддръжниците им.Няма връзка нито с 21 век, нито с Европа. Допускам,че е целенасочена атака с очакването България да втвърди позиции и да си намерят оправдание защо не влизат в ЕС

11

Ехоооооо

преди 1 ден

А.бе другарюююю, че хиляди твои сънародници идват и признават с ДОКУМЕНТИ Българските си корени, за да вземат Български паспорт. Тъй че, колкото и да се самоунижаваш...те ФАКТИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ са налични!!!!!