79

Анонимен

преди 1 ден

Тоз ще превърне Северна Македония във втората Турция - вечно чакане за ЕС.

78

София-Атина

преди 1 ден

Кой не се е възползвал от СЕВЕРНОмакедонската шайка, кой не се е гаврил с нея

77

К.У.Р. За Сфинския

преди 1 ден

Конгломерат на мутри и престъпници - България!

76

666

преди 1 ден

Абе кои бяха тия и ще трябва да ми пука за тяхното мнение, та ни занимавате. Докато си търсят историята ще си загубят географията /каза един/. Ще влязат в ЕС, но като част от Велика Албания. Да си слагат фесове и шалвари.

75

Анонимен

преди 1 ден

Всички чуха аргументите. Работата е там, че никой не се интересува от тях.

74

КНЯЗЪТ и ПРАВДАТА

преди 1 ден

НИЕ ВИЗАНТИЙЦИТЕ през 864 година ПОДАРЯВАМЕ на единственият и ЗАКОНЕН собственик БЪЛГАРСКИЯТ Княз Борис Първи Михаил Волжско-Камска България защото ислямската религия там е изцяло незаконна наложена чрез грубо унищожение и погазване на световният ред създаден от договорите подписани от нас ВИЗАНТИЙЦИТЕ с представителите на Ислямя:Перси и Араби то ест ТАТАРСТАН на Владимир Путин е Скопие на Северна Македония за византийска справка при РИМОКАТОЛИЧЕСКИЯТ СВЕТЕЦ КХАНА СИЙЗЪР ЮБИГИ ТЕРВЕЛ

73

AlexanderTheGreat

преди 1 ден

81 Напиши си името м1ршичке фат машка да те знаят всички каква ку р ва си недей с чужди имена.

72

Тази България

преди 1 ден

На Бойко Пеевски Радев Доган и разни корумпирани ченгеджии и мутри пътища на Копринки и пи 4 ки майти ли трябва да обичам бе майка ви да е ба Бо к луциииии!

71

Вижте че целата БеГе

преди 1 ден

Ко 4 ина е собственост на ДС сфинете.Като Бойко Доган Пеевски Радев.

70

Малко за политика

преди 1 ден

Условието за спазване на правата на малцинствата (което включва и вписването на българите заедно с другите народности в конституцията на РСМ) не е "изкуствено наложени пречки", а принципно изискване в ЕС. Опъват се комшиите но накрая ще трябва да се съгласят. Ще се опитват по всякакъв начин от Скопие да го избегнат. За нас е важно да не допускаме променяне на позицията на ЕС по този въпрос.

69

Татарииии

преди 1 ден

76 да ти се връща тая клетва по две татарски роб на Сфински я конгломерат

68

AlexanderTheGreat

преди 1 ден

75 Що бе робe на Сфинския конгломерат България?

67

Анонимен

преди 1 ден

Скопските цървуланковци могат да забравят за ЕС.

66

Що изобщо

преди 1 ден

се занимавате с тези индивиди

65

Северджанъм

преди 1 ден

Хора, северните са независими от 1991година,какви знания по дипломация очаквате от тях.С едно от най-ниските IQта в Европа,те имат потенициял само да копат ниви и да крадът история.Те са провинция на която края и наближава.

64

Питащ

преди 1 ден

Мицкоски, от как се появи на политическата сцена само се заяздаш и дръвчиш! Ке те питам, като се правите на древен народ, наследници на Филип Македонски, оти си създадохте език чак 1945 г. До тогава на какъв език говорехте и пишехте? НА БЪЛГАРСКИ! Вашите "историчари" требе да получат Нобелова награда в раздел "Фантастика" за измислена и крадена история.

63

Македонец

преди 1 ден

И аз не знам какъв съм, но съм си от три хиляди години такъв и нямам общо с никой друг народ на земята.

62

Пророк МохамедГРЪК

преди 1 ден

ЧЕРВЕН МАРКСИЧЕСКИ ЦСКА ЕЗИК основан по техни документи на 5 май е този на Северна Македония от Скопие та около 2017 година имаше условия за съюз с ИЗРАЕЛ а през 2024 година си получиха МАКЕДОНЕЦА казващ се ВОЛДИМИР ЗЕЛЕНСКИ то ест получиха ТОЧНО ТОВА КАКВОТО ВИНАГИ И СА ИСКАЛИ:червеният марксизъм на ужбългарското ЦСКА и в резултат НЯМА ДА ИМА РУСНАЦИ и БЪЛГАРИ------АЛЕКСАНДЪР МЕКА МАКЕДОНСКИ и АЛЕКСАНДЪР МЕДИНА МАКЕДОНСКИ им е създателя на МАКЕДОНИЗМА тъй че ГУД БАЙ БЕЗ МОЗЪК

61

Анонимен

преди 1 ден

Няма да има ЕС за тези жалки неандерталци.

60

AlexanderTheGreat

преди 1 ден

Сфински я конгломерат на Доган Боко Радев и Пеевски които извършва ГЕНОЦИД над собствения си народ грабещ го до последно тънещ в мизерия и бедност тръгнал да налага вето на Македония да я спира да се прасъедини към ЕС.