65

Анонимен

преди 1 ден

Боко прати Кристалина Георгиева да свали Ирина Бокова за ООН. Истината за паспортите и Подпорната стена са в пощите на евродепутатите. Има и снимки на Стената на Екатерина Велика Калинка.

64

Към дир.бг

преди 1 ден

Нечестно, целенасочено и насочено против интересите на България е да нямате спирачки срещу абсолютно нецензурни, гнусни и най-вече неверни коментари! Постигнатият ефект е обратен - руши доверието в сайта, прави за смях политическата сила, която е в основата на очернящата кампания и е пределно ясна ПП-ДБ!

63

Анонимен

преди 1 ден

Румяна Желева номер 2. Пак ще станем известни.

62

Анонимен

преди 1 ден

Всъщност като представителна фигура в мс и като безпринципно първо българско дипломатическо женче за пред европа екатеринчето захариева е едно хитро невзрачно гpозновато злoбно обигpано и послушно винаги кучeшката надyпенo на екаеса и на тиквата лицето бойко методиев борисов или по гръб разчeкнато политическо безобpазно притворно и мpъсно миришeшто дъртокурвено. И защо ние обикновените хора трябва постоянно да се вренчваме във властите и да ги коментираме губейки времето си?

61

Анонимен

преди 1 ден

От няколко дни след като гледам платената помия, се чудя как да накажа ППДБ-еберастите с най-голяма строгост та реших, ще пускам за Пеевски на изборите!

60

Анонимен

преди 1 ден

Българите не и вярват, само ли ЕК. Не може да гледаш сериозно на калинка скачаща от пост на пост, а и съпругите и с всички далавери съвсем срива доверието. Едни и същи хора се въртят във властта и страната не може да тръгне напред. Само игри и назначения.

59

ало ало

преди 1 ден

само ВЪЗРАЖДАНЕ!

58

Анонимен

преди 1 ден

Тая калинка с юридическо образование с какво ще е полезна за иновациите. Виждала ли е лаборатория, завод....

57

Анонимен

преди 1 ден

Уж нашата гарга-гардже Захариевото Екатеринче го играе за пред сал назека като родолюбива "патриотка" с нейни уж принципни твърди становища по "македонския въпрос" с уж правилни изкристализирани нейни министерства на мвнр-то ни едеи и цели като общо-държавни официални "позиции" за пред евро-комисарите а всъщност идеята и целта й е си ни излъже и да си ни замота по националните въпроси. С евро-комисарията езикът на българското ни предателство ни пробутват нагло лъжливо за пред медиите!

56

Анонимен

преди 1 ден

Да не е ходила там. Не вижда ли, че не е лъжица за нейната уста?!

55

Анонимен

преди 1 ден

мнооого куха.....

54

Анонимен

преди 1 ден

Абре Киро, Кокоро, Денков - преди ви се смеехме, че новите ви инвеститори са бошлаф, но то вие и старите сега ги изгонихте с тези цени на тока и инфлацята която когато беше висока я внасяхте но когато стана ниска не я внасяхте?

53

Тая държава е

преди 1 ден

Някаква пародия на държава

52

Анонимен

преди 1 ден

Само да предположим, че Захариева ще премине препитването и ще стане еврокомисар, къде тогава ще заврат жлъчните си езици критиканите тук? Май най-подходящото място ще бъде задникът. Ако имахме редовно правителство, щяхме да имаме и по-добър кандидат. Но благодарение на ПП/ДБ нямаме и се очертава да нямаме пак.

51

Слива Миризлива

преди 1 ден

У р в а н а Боикооо

50

Анонимен

преди 1 ден

Давахме на руснаците паспорти за пари без да си помислим какво готвят .Другите "двама *** " са Гърция и Кипър .

49

Анонимен

преди 1 ден

Видимо е притеснена, защото знае, че не е за тази работа. Изпитът пред европарламента не е като изпит за поредната Мата Хари в Банкя - задоволяване на щенията на вожда на фона на патлак, кюлчета и евробанкноти. Помним с Румяна Желева какъв резил беше.

48

Анонимен

преди 1 ден

А Северна Македония кой ресор получи?

47

Анонимен

преди 1 ден

Не е мишена, най-вероятно и там са разбрали че е некадърна.

46

Анонимен

преди 1 ден

ППДБ-раския вой сега съвсем скоро ще прерастне в плач след което следва самоизяждане и разпад!