106

Nuri Djurin

преди 15 години

abe tiiq ot dsb, sa vsi4kite za zatvora vkliu4itelno i glavatrq im Ivan4o -4ernomurniqt ivan4o te sa sednali da govorqt za moral abe izvadete si va6ta greda ot okoto togava vadete treskata ot okoto na drugiqt -mai vi glojde pove4e .Prit4a ot Bibliqta

105

калин

преди 15 години

Кво бе комунист,какво си ми засъждавал нема се оправите!Затънали до уши в лъжи и измами ,чудете се как и какво да дрънкате вече скапани комунисти,никакви социалисти не сте знаете само партията,родата и да се обръщате един ,към друг с другарю!Тази страна ,която е имате за подарена и я насилвате от десетилетия вече така сте е оцапали и затлачили в тинята,че много мозък не се иска да се разбере ,от каде идва злото!И не сте социалисти а комунисти!

104

преди 15 години

Този форум е много забавен! най интересно ще стане, когато др. Костов пак излезе на площада и започне да вика: "кой не скача е червен!" И какво стана накрая? От сини, станахме тъмносини ***! само не знам при смесването синьо, тъмносиньо и червно каква окраска трябва да с еполучи точно? Ако не се лъжа - нещо лилаво! при всички случаи обаче няма да е жълто, зелено или кафяво! Много смешни сте - и костовисти, и червени и прочие! А дали изобщо някой от вас си дава сметка, че докато вие се дъвчите във форумите, всичката ***, която използва СДС като трамплин през годините ликвидира демократичния дух в България> Спомня ли си някой от вас митингите на СДС на Орлов мост? И спомняте ли си зашо там имаше толкова хора, заради какво бяха дошли? НЕ ЗА ДА СЕ ЛЮБУВАТ НА КОСТОВ, НА НАДЕТО, НА КАТЕТО И ПРОЧИЕ! БЯХА ДОШЛИ, ЗА ДА УСЕТЯТ КАКВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ! ПОМИСЛЕТЕ СИ КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ПРЕДЛАГА В МОМЕНТА ДСБ? ЗА БСП И ПРОЧИЕ ТРРИУМВИРАТИ НЕ СТАВА ВЪПРОС! ТЕ СА "...СОЦИАЛИСТИ"! А ТЕЗИ, КОИТО УПОТРЕБЯВАТ ЧЕСТО ДУМАТА КОМУНИСТИ ПРОЧИЕ ДА СИ ПОГЛЕДНАТ ЕГН-ТО И ДА СМЕТНАТ НА КОЛКО ГОДИНИ СА БИЛИ 89-А! и КАКВО СА ВКУСИЛИ ТЕ ОТ КОМУНИЗМА ИЛИ Т.НАР РАЗВИТ СОЦИАЛИЗЪМ! НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ ТЕРМИНИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО! НО ПОПИТАЙТЕ БАЩИТЕ, МАЙКИТЕ СИ И ДЯДОВЦИТЕ СИ КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ 89-А ГОДИНА! ТАКА ЩЕ НАУЧИТЕ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ КАКВО ЕКОМУНИЗМА - ЩО ЗА ПРИЗРАК Е, БРОДИ ЛИ ИЗ ЕВРОПА И КЪДЕ Е СЕГА! ВЕСЕЛ ВИ НИКУЛДЕН И НЕ БЪДЕТЕ ШАРАНИ!

103

преди 15 години

Това не е първият случай, в който държавният ни глава се изявява като успешен авджия. На 5 март тази година, ден след трагедията с влака София-Кардам, Първанов ловуваше в Симитли , uchenichki !!

102

преди 15 години

Тоя реши проблемите на сънародниците си и почна да прави клизми на бухали! Eeee, ама сладка работа е колективната безотговорност - спиш като пич и си бършеш гъзa с бюджетни пачки!

101

преди 15 години

ЗА РОДИНУ, ЗА СТАЛИНУ, ЗА ТОВАРИЩ КОСТОВ! ДА ЗАКРИЕМ БУНКЕРА С ГЪРДИ КАТО МАТРОСОВ! НЯМА ДА НИ ТРЯБВА ДАЖЕ И 200 ГРАМА ВОДКА, ЗАЩОТО КОСТОВ НИ ОПИЯНЯВА С ИЗЛЪЧВАНЕТО СИ, ТОЙ Е НАШИЯТ ВЕЛИК ВОЖД! :0)нищо не си разбрал, *** главо, ама ти не си виновен - *** не те била достатъчно да ходиш на училище, че да се ограмотиш и да вържеш поне две приказки правилно! ама нищо - той Командира се радва на такива дечица като теб! НВЕЖИТЕ И ДИВАЦИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ЛЕСНО! САМО ДА ИМ ПОКАЖЕШ НЯКОЯ ЛЪСКАВА ИГРАЧКА Е ДОСТАТЪЧНО! ИСТОРИЯТА ЩЕ ДАДЕ СВОЯТА ОЦЕНКА, СЛЕД 6-7 МЕСЕЦА СЪС СИГУРНОСТ!

100

преди 15 години

97 е прав! но също така важно е да се отговори на въпроса защо един от най-важните хора в управлението на СДС97-2001 година - никому неивестния Йордан Цонев - дотогава председател на СДС - Бургас, сега е в ДПС и оттам мощно агитира против ДСБ и СДС, а Егени бакърджиев - също виден седсар пише дописки в Труд срещу ДСБ? защо СДС се провали на изборите 2001 година след като народа беше луд по Иван Костов? защо СДС е на дъното в момента и практически няма дясно пространство? Благодарение на кого или на какви процеси съществува този триумвират в момента? И НЕ КАЗВАЙТЕ НАРОДА Е СКАПАН, ТАКА МУ СЕ ПАДА! КАТО СЕ ИЗКАЗВАТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕСИ И АГИТИРАТЕ ЗА НЯКОЙ, НАУЧЕТЕ ОСНОВНО ПРАВИЛО: НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ РУГАЕ НАРОДА СИ! ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НЯМА КАК И ОТКЪДЕ ДА СЕ ВНЕСЕ РЕЗЕРВЕН НАРОД! НО КОМАНДИРА ВЗЕ ЧЕ 201 ГОДИНА СЕ ОБИДИ НА НАРОДА СИ, ЧЕ НЕ ГО ИЗБРА! И МЪЛЧА ПОЧТИ 2 ГОДИНИ! И ВИЕ УВАЖАЕМИ ПОЧИТАТЕЛИ НА КОМАНДИРА СТЕ ЧАСТ ОТ ТОЗИ НАРОД - КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА, ВИЕ НЕ СТЕ НЕЩО ПО ОСОБЕНО ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАС! МАКАР ЧЕ ТИПИЧНО В СТИЛ БСП НА КОНГРЕСА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ДЖОН ЛЕНЪН И БАРАК ОБАМА СЪЩО БИЛИ СОЦИАЛИСТИ! ВИЖ ТИ, АЗ ПЪК НЕ ЗНАЕХ! НЕ ЗНАЙНО ЗАЩО ОБАЧЕ, НИТО ДЖОН ЛЕНЪН, НИТО БАРАК ОБАМА СА ОТИШЛИ ДА ЖИВЕЯТ В МОСКВА ДОКАТА КОМАНДИРА СИ БЕШЕ ЧЛЕН НА БКП! И ПРЕПОДАВАШЕ ПОЛИТИКОНОМИЯ В ВИИ КАРЛ МАРКС! А КОИ ПРЕПОДАВАХА ПОЛИТИКОНОМИЯ Е ЯСНО! И КАКЪВ Е ИЗВОДА?:0)

99

СМЪРТ ЗА ФАШИЗИРАНИТ

преди 15 години

.............. селянин тук няма ! Ти си напълно изкукал ! И аз мисля , че Костов е най - добрият и качествен политик и държавник ! А с глупостите и откачалките дето ги пишеш се избърши отзаде ! Костов е велик държавник и ще остане такъв в историята , независимо какво пишат такива лумпеняци и платени пропагандатори на крадливата престъпна вихрушка ! Анатема на всички проруски *** , продали съвестта си , за да плюат великият и неповторим държавник - ИВАН КОСТОВ ! С КОСТОВ НАПРЕД КЪМ ПОБЕДА !

98

преди 15 години

ЧЕ ТОЯ(ДС) МИ Е ПРЕЗИДЕНТ!

97

костовист

преди 15 години

В интернет, чат-пат се намират потомци на генетично непълноценните селски нерези, слезли по 09.09.1944г. от горите в градовете за да вършат грабежи, убийства и други криминални престъпления, и понеже същите много обичат високопарно да коментират Иван Костов и да пускат клевети по негов адресАз уважавам Иван Костов, и колкото и да ми е писнало и втръснало от глупостите на ***, които допреди няколко години празнуваха Дядо Мраз, 8-ми март и 1 май, влизам в диалог по темата "политикът Костов", когато имам насреща си аргументи, а не свинско грухтене. Но от комунисти не чакайте аргументи.Комунистите са антибългарски ***, които искаха да направят България част от Югославия!Комунистите са антибългарски ***, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!Комунистите са антибългарски ***, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!Комунистите са антибългарски ***, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).Комунистите са антибългарски ***, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и ДПС и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България!

96

?

преди 15 години

Самият факт, че най-лъжливата, и то доказано лъжлива, и в исторически, и в съвременен, и във всякакъв друг план партия, именно БСП, твърди това лежерно Абе знаем ний какво ставаше по времето на Костов!, е най-пряко доказателство, че това, за което таварищите намекват, именно че уж се било много крало по времето на Костов, е чиста лъжа - нали не може да се вярва на приказките на доказания лъжец?!БСП, която окраде нашия благодушен и така лековерен народец поне петнадесет пъти, като се почне от колективизацията-експроприация на народното стопанство и се свърши с масовата приватизация и хиперинфлацията (от която се пръкнаха толкова много таварищи кредитни милионери и милиардери!), иска да ни избаламоса, че понеже винаги се било крало, нейните кражби не са толкова интересни, че тия, социалисто-комунистите у нас де, наистина са непоправими; понеже когато гледаш, че някой краде пред очите ти, и го гледа в случая цял един народ, той вдига глава, спира за миг кражбите си

95

преди 15 години

Нямате никакъв срам и никакво възпитание.НЕЩАСТНИЦИ!

94

преди 15 години

Костов - обединителя! Първо обедини всички партии в СДС, а после ги нарита под вратата! Костов - обединителя! Обедини бизнеса, за да вземат обединено печалбата във фондация "демокрация"! Костов - обединителя! Обедини всички медии - държавни и частни и им каза, че ако не слушкат - яка им душа!Костов - обединителя! Обедини всички министри, после на средата на мандата натири тези, които не слушкаха и ги замести с протежета на БСП!Костов обединителя! Обедини всички бивши рекетьори, мутри и прочие като има каза да си изперат парите, че иначе ще ги гледат през крив макарон! И те ги изпраха - бетоните гета в Слънчев бряг, Зл. Пясъци и планитите, от които няма отърване вече! Друг е въпроса, че при сегашната икономическа ситуация това е бил не много мъдър ход!УВАЖАЕМИТЕ КОСТОВАЦИ ДА РАЗБЕРАТ ЕДНО: СЕГА НЕ Е 91-ВА ГОДИНА, КОГАТО ЗА БЪЛГАРИНА СВЕТЪТ СЕ ДЕЛЕШЕ НА КОМУНИСТИ И ДЕМОКРАТИ! НЕ Е ДОРИ 96-А ГОДИНА, КОГАТО НА БЪЛГАРИНА И СЛАМКА ДА МУ ПОДАДЕШ, СЕ ХВАЩАШЕ ЗА НЕЯ! ВИЕ, ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЬОРИ И ГЛАШАТАИ НА КОМАНДИРА ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ТРЯБВА НАЙ-ПОСЛЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НА ХОРАТА НЕ ИМ СЕ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ ПООВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ: НЕ ИМ СЕ СЛУША ЗА КОСТОВ, ЗА СТАНИШЕВ, ЗА ЦАР И ГОСПОДАР, НЕ ИМ СЕ СЛУША ЗА ОБЕЩАНИЯ, НЕ ИМ СЕ СЛУШАТ ПЛАМЕННИ РЕЧИ ОТ ПАРЛАМЕНТА! НА ХОРАТА ИМ СЕ ЖИВЕЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, КЪДЕТО НЕЩО СЕ ПРАВИ ТО СЕ ВИЖДА! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: НЕ АГИТИРАМ ЗА НИКОЙ! ТАКА ЧЕНЕ ДАВАЙТЕ КВАЛИФИКАЦИИ ЧЕ СЪМ КОМУНИСТ, МОНАРХИСТ, АНТИХРИСТ, ТРАКТОРИСТ И ПРОЧИЕ! А АКО НА НЯКОЙ ВСИЧКО ТОВА МУ СЕ СТРУВАТ ГЛУПОСТИ ДА СЕ ОСЪЗНАЕ, ЧЕ ЗА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ В НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ - ДПС, ГОЦЕ, СЕРГЕЙ, СИМЕОН, И ПРОЧИЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ - ЗА ТЯХНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ ВИНАТА Е НА КОМАНДИР КОСТОВ, КОЙТО НЕ СЧЕТЕ ЗА НУЖНО ДА ГИ СМАКЧА, КОГАТО СДС ИМАШЕ АБСОЛЮТЕН ПРЕВЕС В ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ: ПРЗИДЕНТ, МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА, ГЛАВЕН ПРОКУРОР И Т.Н.! ВМЕСТО ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПОСКА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ ФОНДОВЕ, ЧЕ ДА НАПЪЛНИМ КАСАТА НА ФОНДАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ! И АКО НЯКОЙ ИМАМ КАКВО ДА КАЖЕ НЕЩО С КОНКРЕТНИ ФАКТИ, КОИТО ДА ОПРОВЕРГАВАТ ТЕЗИ ТВЪРДЕНИЯ, НЕКА ДА ГО КАЖЕ, А НЕ ДА ШЛИФОВА КАРУЦАРСКИЯ И ХАМАЛСКИЯ СИ РЕЧНИК ПО ФОРУМИТЕ! ТОВА НЕ ВИ Е КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА ИЛИ СЕЛСКАТА ВИ КОЛИБА, В КОЯТО КРЯСКАТЕ: "ЖЕНА, НАРЕЖИ МИ САЛАТАТА И ДАВАЙ РАКИЯТА"! ПОЛИТИКАТА Е ВЪЗПРИЯТИЕ И УСЕЩАНЕ ЗА БАЛАНС, А НЕ ПОВОД ДА СИ РАЗВЯВАТЕ ОНАЯ РАБОТА КОЛКО ВИЕ ГОЛЯМА! ЗА ТАКИВА ДЕЙНОСТИ СИ ХОДЕТЕ НА СЕЛО!

93

боко тиквата

преди 15 години

И все пак, ДСБ може и да имат 2-3 мандата в следващия парламент, но това ще означава, че *** от Драгалевци е бил подложен на върховното унижение - предложил си е черния *** г ъ з на бате ти Боко ***, и ония му го е набил заедно с топките, като прелюдия на следизборната коалиция. Но Костов би изтърпял всичко, нищо че се прави на много принципен, за да може да си развява черната мазна муцуна още 4 години.

92

Атилла

преди 15 години

Абе узбеките да си гледат работата кви глупости дрънкат,г-н Първанов е отишал на лов.Защто предварително не са му казали ония главучи и защто са го закарали на резерват там където не се ловува-всичкото е политика за да намразим един от най-интелигентните президенти в света

91

роро

преди 15 години

Тия костоваци не се ли чувстват вече смешни с техните вопли? Не можаха да се организират за поредния обречен вот на недоверие, и сега в безсилието си, в абсолютната си идейна импотентност, се заеха с хобито на президента. Чак ми става неудобно от унижението, на които сами се подлагат тия сектанти. Отивате си, господа, догодина по това време никой няма да ви помни дори. Поне го направете с малко достойнство.

90

преди 15 години

Otnosno prodajbata na Neftohim- drugari ,be6e predlojen i na Texaco i drugi golemi kompanii v bran6a ,no .....Istinata e ,4e mo6tnostite,uredite i saorajeniqta na Neftohim mogat da rabotqt edinstveno i SAMO s ruski neft !!!!!Trqbva6e da se naparvi po4ti 80% obnovlenie za da raboti za British Petrolium,Texaco ili druga zapadna firma,zatova te NE pojelaha da kupqt NEFTOHIM !!!

89

демократ

преди 15 години

Остави го Костов, я кажи сега нещо за гоцевите приятели, за товарищите ти от ДС, за братя Галеви, спонсорите на БСП кажи квото знаеш, за Румен Петков нещичко кажи,кажи нещо за убиеца Гоце Първанов,за некадърния руснак Станишев: все забравяш нещо за тях, много ти е услужлива паметта :-) Май си изпускаш нервите когато споменат за така близките ти приятелчета от комуно-ченгесарски спектър :-) И с това признаваш принадлежността си към тази пасмина!

88

?

преди 15 години

Колко са нагли и *** *** от форума...Не се хващаме вече на вашите селски манипулацийки.Когато народа е настръхнал с/у Гоце сирищника или друг техен другар - веднага започват гадовете да плюят по политика Костов.Колко сте перверзни другари.Да ,ама Костов никога не е гонил малолетни мацки,никога не е убивал животни,никога не е крал,въпреки,че *** си измислят лъжи,за да се прикрият ,никога Костов не се е излагал,като Гоце,серГЕЯ,като Орешарски,Дончева и други такива редки червени ЕКЗЕМПЛЯРИ!

87

преди 15 години

Вие, подържниците на Костов, сте едно тъпо племе, което сляпо ходи да се кланя на вожда, защото е най-малко тъпия от цялото племе. Жалки сте както и комунистите, дето се събират на летящата чиния, както и ***, дето сляпо вярват на Доган, всички сте ограничени овце, дето цял живот някой ще ви води за носа...