28

Анонимен

преди 1 ден

Ще изчакам следващите избори напролет. Да видим кой ще отцелее до тогава. Сега нещата са доста мътни и ще пропусна.

27

нн

преди 1 ден

Политическият панайр става все по-пищен. Политическите интриги вместо да се оправят се задълбочават. Всеки срещу всеки, караници, обиди, ругатни и никой не се чуква по главата, че така няма как да стане правителство. То е ясно че няма да има тотален лидер, но и за коалиция са изпокарани. А, бе от лошо по-лошо и не се вижда изход.

26

Анонимен

преди 1 ден

Гласувайте за трите прасета Сноубол, Склуйлър и Наполеон! Всяка филия с мас - енергиен сниф! Всяка консерва Русенско варено - опиум за народа на Свещенната Свенска Империя Чалгария! Прасетата ще триумфират над хората! Всички ще ходите на четири крака! Четири крака добро, два крака лошо!

25

Пълни глупотевини!

преди 1 ден

Правят всичко възможно да откажат българите да гласуват! Защо ли!? Защото едни от най-кресливите се зацапаха и вървят стремглаво надолу! Българи, гласувайте масово! В ляво: коалиция БСП и обединена левица, няколко по-малки партии и крайно лявата Възраждане! Център-ляво: КП "ПП и ДБ"! Вдясно: КП "Синя България", КП "Свободни избиратели"! Център-дясно: КП "ГЕРБ-СДС"! Патриоти: ВМРО, център "Възход за България"! ИТН са ми неясни и затова не ги определям! Останалите са екзотични организации!

24

Краят на феодалите !

преди 1 ден

Политическият театър ще свърши догодина през есента, когато Примитивна рус капитулира, а у нас Военният трибунал ще изправи до стената главните политически артисти на путинистките и етническите партии. За сведение на националните предатели, отменянето на смъртното наказание по време на война е невалидно...

23

Барон Мюнхаузен

преди 1 ден

Няма за кого да се гласува. Този път няма да гласувам.

22

1

преди 1 ден

На тази дата преди 10 години, селянинът Ефтим от Лехчево,пречука главатар на борческа група за обири и безчинства и тогава всички бандюги се скриха , това трябва да се помни!

21

Козарчето Салил

преди 1 ден

И за какво ще гласуваме а , да станем още по бедни а ? тъжно тъжна промяна ще е ... ще се чува само грухтене като минавате покрай парламента ..

20

Анонимен

преди 1 ден

И да не забравите: в деня на изборите още в 7:00 пред урните, и след това ревете по форумите.

19

Козарчето Салил

преди 1 ден

КОй ще гласува бре братко, мене др. Радева ми е забранила да гласувам .... :Dхахаххаха

18

Анонимен

преди 1 ден

БОЙКО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И РУСКИ ТАРАКАН!

17

Анонимен

преди 1 ден

СПАСИ СОФИЯ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ! ПП-ДБ!

16

СТРАНДЖАТА

преди 1 ден

ТУК Е ТЕРИТОРИЯ НА НАТО! БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА! БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ И БРИТАНИЯ!

15

Deep Zone

преди 1 ден

Най-добре всички за гъби в деня на изборите, ама на 100 процента, нито един гласувал, това ще е прецедент и световен рекорд :)) Страшна изцепка ще е, ще влезем в книгата на Гинес :D Бойко ще се оттегли в къщата си в Барселона с моделката, а Радев ще иде в граф Игнатиево да се качи на самолетче :D

14

До 13

преди 1 ден

Комунизма не може да се върне защото няма хора. Навремето е било възможно да се направи комунизъм заради благоприятната демографска структура на населението. Сега с това дърто и уморено население нищо не може да се направи. Младите и те са съсипани от системата. Навремето са правили революция, били са се за каузата и са ходили доброволци да работят бе пари за да имаме държава. Да се построи всичко каквото трябва. Сега не може да накараш никой да свърши работа. Всички се крият като мишоци.

13

Анонимен

преди 1 ден

БОЙКО Е КУЧЕ НА ПУТИН.

12

Анонимен

преди 1 ден

Никога повече не бих отишъл да гласувам за тези фалшиви и крадли партии. Всеки който ми говори за демокрация и Евро-западни ценности е бита карта. Единствено има смисъл да се гласува за истинска комунистическа партия и да се върне комунизма. Но да продължаваме да си играем на капитализъм и демокрация вече няма никакъв смисъл. 35 години стигат. Държавата вече е съсипана и само комунистите могат да я оправят. Но къде са комунистите? Няма ги. Скоро и България няма да я има.

11

Герен

преди 1 ден

ТОВА Е ИСТИНАТА,ТОЧНО КАЗАНО. И ТОВА Е ОТ ГОДИНИ, НО САМО ТЕЗИ СОЦИО- НЕ ЛОГИЧЕСКИ МАНИПУЛАНТИ И ТУПИ ОТ ГЕПИ ШИШИ И ДОГАН НЕ ГО РАЗБРАХА. ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ: ЩЕ СЕ ЧУЕ ЩЕ СЕ ВИДИ МАКЪР И КЪСНО.

10

Анонимен

преди 1 ден

ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОМЯНА! САМО ПП-ДБ!

9

Анонимен

преди 1 ден

БОЙКО Е ДЖЕНДЪР НА МЕРКЕЛ