43

Анонимен

преди 2 дни

Роднина, милиционер, роднина, милиционер това е ЕК.

42

Европейски скапаняци

преди 2 дни

Тая Фон е лизбиика.Вечно ходи със един селски панталон,като баба Меркел.Куковици.

41

Алексей

преди 2 дни

Много харесвам БРИКС! Синът ми го приеха да учи в Нидерландия със стипендия! Не искам да е кльощав с очила! Убеждавам го да замине да работи в Индия! Да дърпа рикша! Ще е як и здрав!

40

Свобода или смърт

преди 2 дни

Търтей по големи и от наще в Парламента.Тоеа е ЕС.Този ЕС, ще последва съдбата на един друг Съюз, Съветския.

39

ЕС е Мафия

преди 2 дни

Европейски чакали.Престъпна структура която трябва да бъде закрита.

38

Анонимен

преди 2 дни

Някои страни от ЕС вече започнаха да си проправят път към Русия. В Брюксел са бесни, защото те си приготват изход, а за Брюксел няма изход, няма изход за Германия и Франция, да не говорим за американската слугиня България.

37

Анонимен

преди 2 дни

Разлагането на ЕС може да започне още следващата година, и тогава ще се наложи да се реже месо за да оцелее организма - източна Европа ще я захвърлят. И тогава какво ще предложат на Русия като отидат да молят да ги спасява, а нямат нищо? Територии? Военни бази на Русия, руския бизнес да влезе и да възстановява. А Русия дали ще се съгласи?

36

Анонимен

преди 2 дни

Да се закрива - Еврог.?йският съюз. Той отглежда на върха на администрацията хрантутнички и гнъсни пед.ли. с годишни заплати в 7 цифрени числа . Каква полза от тях? Нещо създали ли са през скапания си нищожен живот? Нашта Екатерина ( жалко за хубавото й име) с какво е допринесла за развитието на България, тя беше само чадър на алчното си и безскрупулно мъжле. Падение!

35

Анонимен

преди 2 дни

Тук има ли, живущи в БРИКС?

34

Анонимен

преди 2 дни

От 3 пол колко процента взехте? С тази бюрокрация бившият СССР изглежда по демократичен от вас.

33

Анонимен

преди 2 дни

Ква е таз Е.врогейска комисия :)))

32

Анонимен

преди 2 дни

Какво могат страни примерно като Норвегия или Белгия или която и да е страна от Европа с малки изключения без Германия? Те нищо си нямат, не могат един котлон или кафе машина да си произведат, да не говорим за автомобили и т.н. А Русия има от къде да купува и автомобили, и техника и всичко, а вече работи и сама да си произвежда.

31

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен "ЕС е най-големият вносител и пазар в света!" - засега още е точно обратното, но не си далече от истината. ЕС от икономически гигант и износител по целия свят се превръща в гето от третия свят като България - вносител и пазар на вносни стоки.

30

Анонимен

преди 2 дни

Хаджа Лабиб (Белгия/Обнови Европа) - управление на кризи :)))

29

Анонимен

преди 2 дни

Турция отива в БРИКС, подаде официално заявка за членство. НАТО се разпада.

28

Анонимен

преди 2 дни

Европа купува американска газ на 4 пъти по-високи цени отколкото я купуват американците. Нефт - два пъти по скъпо. В следствие на това конкурентоспособността на Европа е унищожена - промишлеността с която Европа се славеше в продължение на векове, се оказа неконкурентоспособността. Прословутата автомобилна промишленост на Европа е в окаяно състояние. И при това няма никакъв шанс за възстановяване.

27

Нане

преди 2 дни

Тая пръчка превърна юрокомисията в краварски бардак... ===)))

26

Христо Христов

преди 2 дни

До 14 "ЕС 2% ръст!" - КОЙ те излъга?

25

Анонимен

преди 2 дни

50% от световния БВП се произвежда в 9 страни на БРИКС.

24

Анонимен

преди 2 дни

Ако миналата есен имаше усещане, че ситуация може да се оправи, след лятото стана ясно, че няма изход и старата система се разрушава.