36

Анонимен

преди 4 дни

Да, посланика е нов! Нека се яви, да го препитат македонците по темата. Може да не знае какво да отговори. Да видим също кой ще му подскаже какво да каже. А пък вие джурналята защо бързате да ни информирате? И вие ли не знаете какво трябва да се отговори? А може би търсите от коментарите да извлечете начин как да превърнете всичко в скандал срещу Радев?

35

Анонимен

преди 4 дни

И що.. Неканен гост с претенции.

34

Анонимен

преди 4 дни

Червено-жълтият вентилатор само щеше да загрози обстановката. Пък и визитата на бабата е неофициална, какво знаме?

33

Анонимен

преди 4 дни

Срещата не е официална и за това няма македонското знаме. Но реално посланика трябва да каже, че РСМ са запалили българско знаме и за това няма знаме на неофициалната среща.

32

Анонимен

преди 4 дни

Бас държа че тия ще ни са благодарни че няма да ги приемат в разпадащия Европейски съюз

31

Общ работник

преди 4 дни

Иска ми се да мисля, че нашите са си направили ташшак с античките, на като си знаем стоката, най-вероятно просто са забравили да турят вентилатора. Както и да е, голям майтап се получи със северняците.

30

Македония Гърция

преди 4 дни

Местя си го в другия крачол. И знамето не е македонско, а е северно македонско!

29

татар-шегаджия

преди 4 дни

ЗА ПРОТОКОЛА:Президеншата бобСмилянова се изповяда пред Радев и издекламира на глас стихотворението на Иван Вазов- "Аз съм българче..."За тази цел БРЮМ-ския байряк не и беше нужен !

28

Анонимен

преди 4 дни

Бюрмаджийката дойде да послуша музика. Снима се с Радев и хайде наобратно. За какво и е знаме? Радев каза- не съм я канил тука.

27

None

преди 4 дни

Макетата са малки но за това комплексите им са огромни.

26

Какъв протокол!?

преди 4 дни

Посещението е неофициално!

25

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 23 Абе какъв цял свят бе? Гърция над 20 години ги беше блокирала защото се опитват да крадат името Македония. Сега РСМ са в НАТО само защото Ципрас направи компромис и им разреши да се наричат РСМ вместо БЮРМ. В РСМ няма македонци. Македонците са народ от гръцката култура сиреч пишат и говорят на гръцки език. В РСМ никой не разбира гръцки език нито имат гръцки предци и затова нямат никакво основание да се наричат македонци. Така наречените македонци в РСМ са с български произход.

24

Анонимен

преди 4 дни

Силяновска дойде на гости при роднините си в София.

23

Анонимен

преди 4 дни

Някои хора имат климатици и не ползват вентилатори.

22

Анонимен

преди 4 дни

ДОКАТО ОФИЦИАЛНО НАВСЯКЪДЕ СТОИ ИМЕТО РСМ,КОЕТО Е СТРАШНО ОБИДНО ЗА МАКЕДОНСКИЯ НАРОД,ТОЧНО ТОВА ЧАКА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ СКОПИЕ-УНИЖЕНИЯ И ПОДИГРАВКИ.ЦЕЛИЯТ СВЯТ ГИ ПРИЗНА КАТО МАКЕДОНИЯ И НАКРАЯ ДОЙДЕ ЕДИН ЗАЕВ И КАЗА НЕ,НЕ СМЕ МАКЕДОНИЯ!И СЕГА ИМ Е ПАДНАЛО НА БГ ПОЛИТИЦИТЕ ДА УНИЖАВАТ ПОЛИТИЦИТЕ ОТ РСМ!

21

Ментовка

преди 4 дни

Е, имало е. Просто е било поставено по-на север.

20

Анонимен

преди 4 дни

Вентилаторът е излишен разход на енергия при наличието на климатична инсталация в президентството.

19

Анонимен

преди 4 дни

Силяновска е на 71 години, кво праим???

18

Мара Бунева

преди 4 дни

,,Македонско знаме"? Няма такова нещо, има знаме на РСМ. И то ще си е на мястото по протокол, когато го изисква рангът на срещата. В случая не е официална, така че за какъв протокол изобщо става дума? А, да: да не би да си помислят хората в РСМ, че вече си имат истинско знаме -- което е и исторически точно. Разбира се, югосръбските слугинчета веднага са се превъзбудили и не са спали от тревоги да не би Вуцата да им се скара ...

17

няма сев маке байряк

преди 4 дни

Срещата в петък, 13 септември, не беше официална