193

Ходещ Цирк ГЕРБ

преди 4 дни

ГЕРБ е просто една фасада. За това ги гримират, костюмират и за това постоянно с тях има PR, който да им казва какво да говорят.

192

Анонимен

преди 4 дни

Като и видя,отивам да по връщам....

191

Малкия Албатрос

преди 4 дни

Делян Пеевски ще унищожи ГЕРБ, ще вземе всичката власт на Боко Тиквуня. Това е последната стъпка, преди да се превърне в МЕГА-ПЕЕВСКИ и да получи абсолютно цялата власт в държавата.

190

Анонимен

преди 4 дни

Време е мафията ГЕРБ да пусне плячката си (държавата) и да и даде малко въздух, защото ще я убие. А ако един пapaзит, какъвто е ГЕРБ, убие донора си, после че ми еде ***

189

Анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ е просто една фасада. За това ги гримират, костюмират и за това постоянно с тях има PR, който да им казва какво да говорят. Не знам защо се опитвате да вниквате в това, което казват. То няма никаква стойност. И съм изключително изненадан, че има живи, мислещи хора, които им вярват. Познавам такива. Жал ми е за тях. Жал ми е. И така са им промили мозъците, че като тръгнеш да им обясняваш че ГЕРБ са престъпници, започват да те обиждат, че си комунист, че си прocт и какво ли още не.

188

Анонимен

преди 4 дни

Престъпната клика ГЕРБ е впила лапите си в изнемощяла България и не я пуска за нищо на света.

187

Продължава...

преди 4 дни

На тръгване, Георк Карадаи се обърна към журналистите и рече с апломб: "Нашата цел е да пpee6eм закона!" след което журналистите се разплакаха и го изпратиха с просълзени очи и с аплодисменти, защото най-накрая се бе появил спасителят на България!

186

Анонимен

преди 4 дни

Време е за Възраждане!!!-:)Старият бързай Приключи!!! И то още преди 4 г!!!-:)))

185

Анонимен

преди 4 дни

То И ние сме Против,че Групировката ви,изобщо се " явява" на " избори" нооооо.....

184

хм

преди 4 дни

То май само за възраждане остана да се гласува. Поне ще изгонят нявлоците от украйна и афганистан и сирия. Дано... да се надяваме, ама нищо не това което е.

183

пенсионер

преди 4 дни

От ГЕРБ ,ако пристанат на исканията и глупориите на ПП ДБ преди изборите много от хората които им вярваха и сега подкрепят няма да гласуват за тях.

182

ПроСоТо

преди 4 дни

апелирам:-Гласувайте за Възраждане ,или за Величие,или за Меч..Има и други,но НЕ ВРЪЩАЙТЕ ДОКАЗАНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ и крадци в Парламента !..Такива мазохисти ли сте та унижението, на което ви подлагат "системните" КРАДЦИ ,ви харесва толкова ?

181

мдаа

преди 4 дни

Нио е против. разбира се. матрицата го кефи и така. какво е допринесъл за обшесвтото този индивид? молв да ме просветите.

180

Анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ трябва да игнорира ПП,ДБ, защото държавата ще получи същото, нови избори и разруха, от съботиращите всичко, ненормалнициот ПП,ДБ. Очаквам ПП,ДБ да отидат на трето, ако не и 4-то място след изборите.

179

ПроСоТо

преди 4 дни

Тиквун е насъскал гончетата си да му пазят гюмето,от което си ловува.."Скрит в храстите"../ какво ли не правят за пари дребните душици ?!../..

178

Анонимен

преди 4 дни

Кабинет Петков имаше болшинство и година, и половина, да приеме въпросните закони, но не го направи. Всичкото, което ПП,ДБ записаха в плана бе отхвърлено от ЕК. Сега неможачите от ПП търсят начини да въвлекат ГЕРБ в провалената си схема и да прехвърлят вината за провала с 10-те млд които българите няма да получат, на ГЕРБ. Описали са някакви си 600 млн и то, сигурно погрешно. Нещастниците още искат да управняват, при това?! Що за наглост!

177

Поли

преди 4 дни

Е то е ясно всичко ,ограбват ни абсолютно законно.Измислят си схеми , червени линии,пеняват се и ППДБ,Възраждане,БСП,ИТН лъжат загрижени ,за честите избори и в същото време правят така ,че да няма правителство и така хем им пълним джобовете с пачки,хем през 6 месеца им пълним партийните каси със стотици хиляди и милиони партийните каси със субсидиите И се кефят ГЕРБ печели но не можели да управляват.Законен грабеж на народа Те това е истината Негодници!

176

Анонимен

преди 4 дни

ПП-ДБ показаха ,че са далече от реалностите в България ,но също т е истина ,че на Вождо всичко му е "прибързано" ако не отговаря на личните му приоритети , вижда се,без общите приказки по медиите- дъвки за вЕрващите, че му е все едно какво става с народа ,наречен от него матрЯл , или пък за страната,единственото ,което създаде през Царуването си- раздута администрация - 5-600 хиляди ,които си гласуват за него ,зада не си загубят добрите заплати - в Прованса по- високи от частния сектор

175

Анонимен

преди 4 дни

170 Кой беше ти? Че да пращаш в пенсия? Добре е, че от теб не зависи нищо. И други са пращали Борисов в пенсия и дори в затвора, но претърпяха фиаско, нарушиха закона. Не знам, защо прокуратурата не се активира срещу тях. Кокто и за фалшифицираните : декларация за гражданство и подписи на хората от НПО "Корал.

174

Анонимен

преди 4 дни

Нека видим на изборите, кои са двете най-големи партии, тогава гнома АА, да говори за "път към себе си". Защото може да се окаже, че ПП,ДБ не е нито трета.