30

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 дни

Никой не казва за Курск вчера какво станало..

29

И

преди 4 дни

Защо ги преписвате тези глупости. Смешни сте. Поразени 49 цели и всички ракети да свалени! Убити двама чирни граждани и да разрушени няколко стопански постройки. Уточнение -единия мирен гражданин бил въоръжена охрана на постройка за съхранение на боеприпаси, а колегата му за съхранение на безекипажни катери за военни цели.

28

бл

преди 4 дни

"Защо уж православната россия си е нарекла ракетките ,,Искандер", а не ,,Александър"? " ... Защото, драги ми Незнайко, истинското име е "Искандар" (искан дар) с малка вариация "Искендер" . "Александър" е погърченото име, като повечето гръцки неща - преименувани и присвоени.

27

dakotabg

преди 4 дни

Съдейки по резултата от единствения Искандер в Полтава,к'во ли,ще е с тези два

26

Анонимен

преди 4 дни

До Мдаа - Ген Сирски вчера е взел още 5 км в Курск. Не само контрата фелна, но и нови територии падат в Нато" - а като изтрезнял се оказало, че изгубили 5 км2 в Курск.

25

Анонимен

преди 4 дни

Нищо, нищо. Кой е казал, че членството в НАТО не изисква жертви. После като ги наредят тържествено на една маса с представителите на висшите раси...там американци, англичани и германи - все чисти арийци всичко това ще придобие смисъл.

24

Анонимен

преди 4 дни

Ама те нямат ракети, с някакви перални са ги атакували явно. Нали крадяха от окрайна, те в русия перат на ръка.

23

Анонимен

преди 4 дни

Украинските руснаци умират за вярата си в НАТО. Какво по-естествено от това. Дават живота си за велика кауза хората.

22

Анонимен

преди 4 дни

Браво на братята!

21

До Не разбирам...

преди 4 дни

Не мога да разбера яростните русофил защо не искат децата и внуците им да загинат за Великата Демокрация САЩ, нашите господари и повелители.

20

Анонимен

преди 4 дни

При евентуален бъдещ конфликт България няма да е срещу Русия, а само продажното и фашистко правителство.

19

Обективен

преди 4 дни

Тази нощ е била доста кошмарна за бандеровците. От сводката на тассру : свалени са 2 украински изтребителя СУ-27 и един МиГ-29 , унищожена е влакова композиция натоварена с чуждестранно въоръжение за укрите , унищожен е цех за производство на компоненти за ракети , складове за безпилотни катери и склад за летателни безпилотни апарати. Поразена е жива сила и бойна техника в 148 райони на бойни действия.

18

Защо удрят православ

преди 4 дни

Защото православната църква в Украйна е забранена със закон. Както и българския език.

17

Не разбирам...

преди 4 дни

При един бъдещ конфликт България и Русия ще са от двете страни на фронтовата линия. Не мога да разбера яростните русофил,и които не разбират че те, децата им , или внуците им ще са пушечното месо, а при бомбени удари върху страната ни домовете и семействата им ще бъдат застрашени.Точно както при първата световна ще имаме преки остри стълкновения,или като при съединението и между съюзническата ще бъдем атакувани чрез тяхната вярна маша Сърбия

16

Българин

преди 4 дни

Русия порази всички цели стотици натовски воиници и техника са онищожени. По всяка вероятност Великобритания ще потъне. Русия ще нанася удари по центрове за вземане на решения в това число влиза и България

15

Киевската хунта

преди 4 дни

начело с просрочения Зе-клоун е потресена от силата на руския удар в Курска област.

14

Костов

преди 4 дни

Напоследък са се навъдили много агент-провокатори, които просто милеят за руския ред и за руския гнет ха-ха-ха -колко са жалки !!! Ми що не отидете там да се радвате на " раз кошната " руска действителност, бре ?!

13

Кинти

преди 4 дни

Филма наречен война ден 855 гърмят хаусни ракети и фойерверки ,запада и европейците пищят и наливат пари в Украйна,след това местните си ги разделят с руските братя и филма продължава с нова серия.Страдане ние,че нас стрижат за помощите.

12

Мдаа

преди 4 дни

Ген Сирски вчера е взел още 5 км в Курск. Не само контрата фелна, но и нови територии падат в Нато.

11

Да

преди 4 дни

Никой не вярва на украйнският фейк.