28

А стихията

преди 4 дни

Борисоff потопи България.

27

Баба

преди 4 дни

"Сбръчканата бабичка ще реве от ешафода , както 44 г, това което сте до 9 коляно ще изчезнете"От фашистки заплахи нищо не става. Бихме ви през втората световна, ще ви бием пак. А жена ти продължава да ми прави вятър, ама живеем в свободна държава

26

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 4 дни

Сбръчканата бабичка ще реве от ешафода , както 44 г, това което сте до 9 коляно ще изчезнете. Спокойно.

25

Баба

преди 4 дни

"ЕВРОПА ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ И БЕЗ БОМБИ НА РУСНАЦИТЕ"Жена ти ми се предаде без да я искам. А колкото до Европа, мощната Русия 3 години не може да победи малка Украйна, мисля, че Русия ще ни се предаде без бой. А като теб толкова те кефи Русия, бегай там. Жена ти я остави тук при мен.

24

Анонимен

преди 4 дни

ЕВРОПА ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ И БЕЗ БОМБИ НА РУСНАЦИТЕ

23

Баба

преди 4 дни

"Путин че ще дойде ще дойде "Путин в Украйна не може вече 3 години да дойде, едва ли ще може да дойде в България, страна, членка на НАТО. Единственото място, където Путин отива, е Хага."ще е за да можем законово да хвърлим на прасетатя такива като теб , а внучетата ви ще гледат"Яко, фашистки подходи. Ако някой се чуди какъв си, ясно да им е. Ти стига пиши, ми виж жена ти къде е, че ми прави тук вятър.

22

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 4 дни

Путин че ще дойде ще дойде , ама ще е за да можем законово да хвърлим на прасетатя такива като теб , а внучетата ви ще гледат , зле с което ще копаят в лагерите. Идната седмица очаквай посещение, няма да те спасят съседите, ще намерим нещо за тях и пак ще изчезнеш като дим от комина

21

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 4 дни

Сбръчканата бабичка в коментарите , още по добре че си в Украйна , скоро няма да ви има. Ама ако засечем че имаш роднини тук , ще ги хвърлим на прасетата

20

Баба

преди 4 дни

"стягай въжето че отиваш на ешяфода скоро сбръчкано бабе фашист"Всъщност аз съм социал-демократ, че дори и съм съгласен с комунистите. Само че РФ няма нищо общо с комунистите, освен, че старите "комунисти" сега станаха олигарси и диктатори. Ако искаш социална демокрация, Швеция, Дания, Франция: широки социални политики, ранно пенсиониране, инвестиции в публичния транспорт. В РФ има мизерия и огромно разделение на бедни и богати, нищо общо с комунизма.

19

Баба

преди 4 дни

"спокойно ще ти издирим адреса още днес , докладвам съм те на колегите."Давай, КГБ. Само че с ваште руски технологии, най-вероятно да се по-се-рете. Поздрави от Курск, Украйна.

18

Баба

преди 4 дни

"44 г , нищо ще има нов Съд , спокойно ще ти издирим адреса още днес"Вие фашистите винаги нищо не можете да свършите. Стига със заплахите, да не те заплаша аз.

17

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 4 дни

До сбръчканата бабичка , явно е че не си свършихме нещата докрай 44 г , нищо ще има нов Съд , спокойно ще ти издирим адреса още днес , докладвам съм те на колегите.

16

Баба

преди 4 дни

"До долната бабичка , стягай въжето че отиваш на ешяфода скоро сбръчкано бабе фашист"С тва въже теб ще обеся, и после ще ти разбия главата с тухла.

15

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 4 дни

До долната бабичка , стягай въжето че отиваш на ешяфода скоро сбръчкано бабе фашист

14

Анонимен

преди 4 дни

Определено има климатични промени и определено нито сме ги предизвикали, нито можем да ги спрем. Може би можем да повлияем на скоростта и интензитета с да кажем от 0.5 до 5%.

13

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 4 дни

Наводнения като това се случвали веднъж на всеки 100 години, но БАШ СЕГА са понеже клаймътченч

12

Анонимен

преди 4 дни

Дайте 1/10 и на нас, селската чешма пресъхна.

11

Анонимен

преди 4 дни

Само потоп за жендърията и алчоността на запада ще измие срама на Европа!

10

Анонимен

преди 4 дни

Защо Господи, та нали всички те са срещу кремълския дявол!? Защооооооо?

9

По темата

преди 4 дни

"климатичните промени" са създадени от псевдозелените. Онези които врякаха че петрол нямало да се ползва докато пращаха военна техника навсякъде по света за войни, която харчи огромно количество петрол. Ефекта на бумеранга. Като поумрат фашизираните и всичко се кротне природата ще почне да се възстановява. Както стана при пландемията. Но засега това не се очертава. Натовците строят най голямата база в Румъния , а хората се давят.