261

Анонимен

преди 4 дни

И ПРИ НЕ, И ПРИ ДА - РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е ЕДИН И СЪЩ!

260

Анонимен

преди 4 дни

Ами американците да дадат разрешението, щом искат тайнствени сили за 24 ч високоточно да им унищожат бойни единици на флота в определени по-тесни акватории. Че и проблеми ще има да си признаят пред целия свят какво изобщо е станало.Страшно нещо е истински ядосан руснак...

259

Браво

преди 4 дни

Зачатъци на здрав разум у Германия или по скоро страх , че Алтернативата ще ти измести. Сега ако на Англия и САЩ им се воюва, да си поемат отговорността и атома. Само те, ЕС да се оттегля от тази война и да маха санкциите, че ни е скъпо да купуваме руски газ и торове през Азърбайджан. Ще паднаг цените и зимата ще е по лека финансово в ЕС.А англоговорящите да го duhат. Те започнаха тази война в Истанбул.

258

Кравар Евроатлантик

преди 4 дни

За пореден път руската пропаганда се оплете в собствените си лъжи. Командира на чеченския батальон Апти Аладинов каза, че нямало чеченски войници в плен на Украйна. После пък каза, че нямало да иска освобождаването на предали се чеченски войници от плен, защото не били истински мъже. Май и той не знае какво става.

257

Анонимен

преди 4 дни

САЩ и Англия са новата ост на злото. Те са тези които предизвикаха тези събития. Сега искат от други държави да се напада Русия и ако руснаците отговорят да се водят бойни действия на чужда земя. В същото време те "помагат" с пари и техника и печелят от това защото то не е безплатно и един ден ще се връща ако остане нещо от Украйна.

256

Анонимен

преди 4 дни

Немците са като в менгеме - от една страна интересите ги тикат да си сътрудничат с Русия, а от друга америкаците ги лупат с неолиберастията в ***.

255

Анонимен

преди 4 дни

Естествено, че САЩ и Лондон ще разрешат. Така беше и с помощта на урките, така беше и с ПВОто, така беше и с танковете, така беше и въобще да стрелят по голташка пРосия. Видя се че путинарко е гола вода и тиня по гърбината и трета год буксува в 25 пъти по-малка държава и нищо не може да направи освен да дават жертви невиждани от ВСВ. Те Запада го предупредиха де, ама кой да слуша?

254

Барон Мюнхаузен

преди 4 дни

По-голямата част от американците не подкрепят финансирането и подстрекаването на украинско-руска война. Вместо това американците искат да решат собствените си проблеми и да осигурят собствената си граница. Решенията, които се вземат сега, само ускоряват войната и могат да ни доведат до Трета световна война.Американски конгресмен

253

Колю зетя

преди 4 дни

За какви глупости говорите!Лойд Остин го каза от т.н. удъри в дълбочина файда няма. Русия си е преместила бомбардировачите на 500км от фронта. Какво всъщност представляват ракетите СКАЛП, в англия наричана Сторм Шадаоу ,но нямаща нищо общо с англия защото се произвежда 100% от Ербъс в който ОК вече участие нямат.Ракета която се пуска от самолет и бие до 300 а реално до 250 км. Реално самолетите и на 50км. трудно стигат от фронта преди да ги свалят.АТАКАМС пък е миналия век - 100 мили !!!!!

252

Анонимен

преди 4 дни

Изобщо някой осъзнава ли какво е ядрена война, в момента има ракети за унищожението на света няколко пъти, съзнават ли колко сме близо до абсолютната трагедия.

251

Анонимен

преди 4 дни

Стига с тая комедия, нали същото правеше Макрон цяло лято и после нищо

250

отец Нафърфорий

преди 4 дни

Г-жо Митрофанова съюзът на русофилите в България е силно загрижен за процесите и развитието на международните отношения .След много дълбок анализ ние сме длъжни да заявим изводите до които сме стигнали за завръщането на Русия в семейството на държавите с близки културни и икономически отношения.1)Извеждане армията на РФ от територията на Украйна до 2014 г2)След т 1 се договарят репарациите и сроковете за изплащане.

249

тя

преди 4 дни

Управляват ни "ястреби" без капка мозък в тъпите им тикви и не мислят за последствията , които ще са за народа , а те ще се крият в далечни острови с откраднатите пари на народа !

248

тя

преди 4 дни

Тия ше ни натикат Световна война и ние ще горим първи !

247

До дедо Груйо

преди 4 дни

До дедо ГруйоВърви се прегледай, спешно имаш нужда от психична помощ

246

Анонимен

преди 4 дни

Много ми е интересно ако войната бе в Мексико, САЩ щяха ли да рискуват играта с ядренното оръжие? Но, войната е много далеко от тях и са много ентусиазирани да видят "гъбите" в Европа...

245

Деди

преди 4 дни

Как няма Олаф-чо да каже "Не", споменът от ВСВ преди 80 г. държи още влага, а немците не са глупави, като англосакските маймуни, които си мислят че живеят по дърветата и са недосегаеми.

244

Анонимен

преди 4 дни

Кой ги пита Германия и Франция? Всичко става каквото каже Америка и на нея не и дреме, че на друг материк се убиват хора, важното е да си продават оръжията под пропагандата, че работят за световния мир. Недейте забравя кой пръв използва ядренно оръжие без да пита никой !!!

243

Анонимен

преди 4 дни

Питам се,къде прехвалените американци не са изгубили?В Корея ли,във Виетнам ли,в Авганистан,Либия,Ирак,в пропагандата ли-къде?

242

дедо Груйо

преди 4 дни

А Русия няма да се изпече. Смях в залата. 200 глави са заредени посока Москва. 1.3 млн пехота в бойна готовност. Чети репортите на Нато. Стига с тези руски новини. Русия печели само в руския интернет.