20

Много

преди 4 дни

къса памет! Казаха си го в прав текст? До последния украинец!

19

Димитър

преди 4 дни

Нека същото важи и за жените. Все пак те отдавна търсят равни права, а всички знаем, че правата носят и задължения.

18

БАНко

преди 4 дни

ТИ , МАЛКО УМЕН ГРАЖДАНИН НА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА , НАИСТИНА ЛИ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕШ СИГУРНАТА СМЪРТ ОСИГУРЕНА ОТ ЗЕЛЬО ИЛИ ЩАСТЛИВО ДА ЖИВЕЕШ С СЕМЕЙСТВОТО СИ НЯКЪДЕ В СКАПАНАТА ЕВРОПА ???

17

Анонимен

преди 4 дни

Ами да отиде този Сикорски да се бие, вместо да принуждава хора да отиват да умират доброволно. Много е лесно от министерското кресло. Защо не прати сина му. Аман от фалшиви политици. Въобще ако си заслужава да се биеш е срещу властта, все едно коя и в коя държава. Всички са ояли се пломдири, които подтикват народа към безумна ЗСВ и към самоунищожение, заради личното си его.

16

Анонимен

преди 4 дни

България подарява безполезните за обществото и държавата евроатлантици на нелигитимния украински президент(Зелята) и му разрешава да ги прати за пушечно месо на източния фронт !

15

Анонимен

преди 4 дни

до 13, защото се надяваха да победят Русия, сега е моментът да победим Русия, говореха в началото на войната, те преглътнаха и убийството на двама цивилни поляци на полска територия, така са заслепени от омраза към Русия, а Полша извършва полонизация на земите, които получава от Русия след ПСВ, закриват училища, културни домове, забраняват да се говори на родния език, извършват колонизация, като заселват 200 хиляди поляци в днешна Западна Украйна, там поляци преди е нямало, те са именно жертвите

14

Празни приказки

преди 4 дни

Това са мошениците, които или бяха пуснати, или са платили огромни подкупи за услугата. Същите карат скъпите коли и се разхождат из целия свят. Та тях ще плашат със спиране на социални помощи...

13

Забравиха ли

преди 4 дни

Аз не знам как изобщо поляците търпят украйнци там,украйнските фашисти са убивали по най жесток начин,поляци през войните?!

12

Сега

преди 4 дни

Който не воюва не трябва да яде

11

Тенгри кан

преди 4 дни

E, сега веке на руснаците им е спукана работата. Веднага контранаступ и в Белогордска област и обсада на Москва;)))

10

Анонимен

преди 4 дни

Нищо няма да помогне за моблизацията им. Те са имали късмете да се спасят, т.е. да избягат и нито социални помощи, нито услуги или отнемане на документи няма да ги убеди да умират във войната на Запада срещу Русия.

9

Уики

преди 4 дни

До 7. Името Полша е свързано с поле. Всъщност названието на страната произхожда от названието на местно племе, което получило името си от това, че хората от него живеят в откритите полета.

8

Анонимен

преди 4 дни

от една страна щом бягат от война те вече са политически бежанци, от друга страна те не ги гонят а им спират помощите, млади мъже продължават да напускат украйна при това със собствените си коли, през границата официално, как? като им спрат помощите, ще започнат работа, за да се издържат, защото майданът беше за влизане в ЕС и сега използват войната за да се изнесат в ЕС и да живеят безплатно в хотели по курортите

7

Анонимен

преди 4 дни

Полша от къде произлиза името ?

6

Подполен нагъл

преди 4 дни

Да се борели. Борбите бяха на мегдана майдана. Сега Там има война и се мре. кой иска да мре и да заема още място по гробищата.

5

Анонимен

преди 4 дни

Помощи само за деца и пенсионери. Останалите да се оправят или да се връщат да защитават страната си.

4

Анонимен

преди 4 дни

Урсула каза , че трябвало да има равенство на половете и да й изпращат жени за еврокомисари на по 30 хиляди евро заплати. Къде е равенството.

3

Анонимен

преди 4 дни

Каква е тази дискриминация. Феминистките искат равни права и отговорности.Щом ще спирате помощите за мъжете, трябва и за жените. Какви са тези двойни стандарти в демократична Европа. Жените не трябва ли да защитават страната си...

2

Анонимен

преди 4 дни

Ами у РъБъ :)))

1

Анонимен

преди 4 дни

Ще ходя по кофите, корени ще ям, ама за американска слава няма да воювам!