26

Тъжно е да признаем,

преди 4 дни

но в това отношение комунистите бяха по-близо до Бог и Свещената Библия, отколкото т.нар. "либерал-демократи", нихната кожа.

25

Въпросът е,

преди 4 дни

Трябва ли сбърканяците да демонстрират содомията си публично, разкършвайки рунтави дyпeтa и извършват публичен гъзобрък. Какво искат да покажат с това?

24

натам върви

преди 4 дни

На времето Сталин такива ги лекуваше с лагери!Като го изпрати на Чукотка във волфрамовите мини,на обяд чорба от рибешки глави с две филии хляб от грах и веднаж в седмицата ходене по голяма нужда,и им е изпаряваха всички щуротии в главите!

23

:)))

преди 4 дни

До Анонимен 17 И какви права защитават,и от кого ги защитават,и защо ги защитават,я обясни по- подробно!!!:)))

22

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 17 ... проблема им е, че са възрастни, опростачени, провинциални, фалшиви и т.н. Най много извращения има сред хетеросексуалните, а хомосексуалните са само следствие от извратената сексуалност на хетеросексуалните. Няма да ги почвам всичките извращения, защото няма да ми мине коментара.

21

Nautica

преди 4 дни

Представям си че в Германия им идваповечко войнстващия либерализъм със всичките му тарамбуки , петполови , цензури инпрочие , очаквам повече подобни прояви и още проблеми и то не от крайно десни , а от съвсем нормални хора , на които им е до гуша от целия тоя шит.

20

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 14 - грешиш, те не са Хора

19

Случаен минувач

преди 4 дни

По времето на милиционеросоциализма тези биваха наказвани с обществено полезен труд и бяха принудени да се крият. И съдебни дела се водеха срещу тях. Както беше казал Георги Парцалев: Коскожамити съдии - седнали да се занимават с нашите дууупетии...

18

Анонимен

преди 4 дни

Само питам, кога ще се проведе парад на хетеросексуалните!! Че, почваме да ставаме дискриминирани!! Разни ЛБГТ, дж ендъри, бинарни, минарни, свинарни, директно п е до фи ли , и т.н. ще затрият човешката популация.

17

До 17

преди 4 дни

Какви прави бе мушморок!? Какво точно искат???? Еднополови бракове където няма МАМА или ТАТЕ,което е изконна истина от както свят светува!......Ако животът върви по вашите права ,няма да има човешки род!!!

16

Случаен минувач

преди 4 дни

Ами нормално е да има напрежение. На обикновените хора вече им писна от тези ЛГБТ шествия. Никой не им отнема правата, но всяко нещо трябва да си има някакви граници. Не е редно например да им се позволява да осиновяват деца. Детето не е кученце или котарак, детето е ЧОВЕК. И неговите права се нарушават. То може да не иска да има такива родители! И като стане на 9-10 години, сигурно няма да иска! То си е казано - твоите права и свободи свършват там, където започват правата на останалите хора!

15

Троян

преди 4 дни

Подобно шествие ако се случи във "комунистически" Китай? Вместо със пера във *** на площада, със кирка и лопата на някои национален обект, за освобождаване на напрежението.

14

Анонимен

преди 4 дни

До 17 Като правото да имат бебета? Еми то се защитава в спалнята, не на площада, Марийке.

13

Анонимен

преди 4 дни

Какъв ви е проблема с това че неква група хора си защитават правата????

12

Стилиян

преди 4 дни

Нормалното вече се нарича КРАЙНО ДЯСНО.

11

Sodomy and Lust

преди 4 дни

Да чакаме ръст на случаите на маймунска шарка значи в този регион. LGBT = извращения и содомия

10

Анонимен

преди 4 дни

Не се спряха тия хора

9

прав си

преди 4 дни

До Анонимен 1Само дето си сбъркал "едеоти" с "хора"!Възмечтавай си баджаците на комшийката,лошо няма!Лошото е,че друг трябва да мисли за децата ти!

8

Анонимен

преди 4 дни

Cт.Muxaлeв u Я.Божaнkoв xapecвaт тoвa...

7

Haaaa

преди 4 дни

До 1 интересувани защото и нас тва ни чака