61

Целия ГЕРБ и Вожда

преди 5 дни

Да се предадат на прокуратурата -- само това ни устройва ,може и една стотинка да не са присвойли хората !

60

Анонимен

преди 5 дни

Пребий гербав престъпник! Спаси едно българско дете от бедност!

59

Анонимен

преди 5 дни

ГЕРБ СА ПРОТИВ АНТИКОРУПЦИОННИТЕ ЗАКОНИ. ЗАЩО ЛИ?

58

Магелан

преди 5 дни

Шок и ужас. И този път бащицата от Банкя който 12 години беше на управление ще излезе сух от водата. Но неговата работа няма да стане този път. Този път директно ще му бъде постоянно ултиматум да се приеме закона за корупцията и изчистване на всички структури на гербъртските калинки които той ги назначи през тези 12 години. Пак ще си бия в гърдите че е първа политическа сила. Но има една подробност че Пеевски го държи яко за топките. И голямата глава се мъчи да бяга от отговорност!

57

Работодател

преди 5 дни

Стига празно плещене.Иза слепците,и за глухите е ясно,че ППта освен да провокират,да пльоскат небивалиците,схемите и доносите си по ТВ и кулоари,за друго нищо не ги бива.Досега нали управляваха,грам нищо не свършиха,та камо ли закони?!?Най-важно им бе да съсипят Конституцията,да напълнят офшорките,да тече кеша и пуделите с пачки и еквизитора Б.Рашков,митници каналът и & да са доволни.Да,и закрепостиха временнияглавен прокурор.Това им беше.Де ги търсите за работа и нещо сътворено,те само крадат

56

ПроСоТо

преди 5 дни

франчулята не ме интересуват !..Аз гледам НАШИЯ си двор..

55

Анонимен

преди 5 дни

Ха,ха,ха!Има си хас,да не са против.Тия са толкова монолитни заради кражбите,иначе одавна да са се разцепили.

54

Катя

преди 5 дни

ПП ДБ са мошеници,те са схемаджии,и да бяха приети законите щяха да измислят друго Днес и по трите телевизии БНТ,БТВ и Нова имаха представител и тримата говореха абсурди - искат пълно мнозинство, което означава,че през 6 месеца ще има избори.

53

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен "Корупцията схемите , краденето . Идва от Централната власт на номер едно БСП и ДПС" ---- викаш за толкова време ессср така и не разбра, че тука някой лраде парите им/ни??? А е абсурд някой да си помисли, че всичките кражби на европари се случват с благословията на същия този есср! Блажени са верующите!

52

Анонимен

преди 5 дни

До ПроСоТо "избирателния ни закон,какъвто е сега,е нещо като.."МАНДЖА С ГРОЗДЕ" ..." ----- дааа, друго си е френският - 70% гласуват за "крайно-десните", на края се получава, че взимат едва 30% в парламента.. явно това е демокрация по евро-атлантически.

51

Буци и

преди 5 дни

Шишо са си скачени съдове.Не им трябват антикорупционни закони.Те държат Съд и Прокуратура.Пазят се взаимно.

50

Сега

преди 5 дни

Кой бе виновен досега за да няма такова законодателство и пак няма да се поиска то да бъде въведено.Това са хватките на някой които Вие така яростно защитавате че даже се не усещате че пишете простотии и утре ще гласувате по същият начин СРАМ

49

ГЕРБ

преди 5 дни

Ще направят,каквото им нареди Шиши.Иначе пак ще има бой по Тиквата и пак снайперистите ще го пазят .

48

Анонимен

преди 5 дни

До39. Корупцията схемите , краденето . Идва от Централната власт на номер едно БСП и ДПС / след свалянето на премиера Ф. Димитров1992 г. / Номер две ГЕРБ след свалянето на НДСВ . От самото си властване Б. Борисов прави опити да заздрави конструкцията Централно Управление / с формалното си от отношение към Шенген и постоянното отлагане / като нищо друго не може да прави освен да тупа топката и да имитира действие . А ЕС и обикновенните българи са за СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА, СТОКИ И УСЛУГИ.

47

Анонимен

преди 5 дни

Аааа,прибързано законодателство значи?На бай чекмеджан хич не му изнасят такива закони.Да не е луд да ги приема.После как ще пълни чекмеджето?

46

ПроСоТо

преди 5 дни

избирателния ни закон,какъвто е сега,е нещо като.."МАНДЖА С ГРОЗДЕ" ...Объркан и усложнен до безумност..И е направено нарочно-да не може народа да се ориентира какво всъщност става та в суматохата ИГРАЧИТЕ,самонарекли се "Бг политически елит", да си въртят далаверите..

45

Анонимен

преди 5 дни

До 44 ти беше ли там видя ли с очите си как Киро летеше недосегаем с безплатнатакола и удари жестоко обикновеният българин загуби си живота защото Киро с НСО колата са над закона 44 нали

44

Бгизмет

преди 5 дни

Мьршата на народа са герберастите заченати от свинска мас.

43

До 38

преди 5 дни

Абе,гербав троляк,Киро не е убил човек,а човека е изскочил неправилно пред колата на НСО.Жалко за него,но всеки ден стават такива неща,заради неспазване на правилата.Ти ако се возиш в автомобил или автобус и някой внезапно изскочи пред теб,какво правиш?Ти ли като пасажер ще бъдеш виновен?А ако и шофьора няма вина,кого ще обвиниш?Пътниците ли?

42

ПроСоТо

преди 5 дни

"20",ами да-точно И това е манипулация-да държиш в зависимост "гласоподавателя" и да не му позволиш да гласува за друг. Разбира се ,и други "хватки" се прилагат..Не само у нас...Кой беше казал :-"Ако от изборите зависеше нещо,до сега щяха да бъдат отменени"..Мнозина са против президентска република,но са заблудени..В държавата трябва да има ЕДНО лице,което да носи отговорност и избирано ПРЯКО ..А не 240 мушмурока да се крият зад общата БЕЗОТГОВОРНОСТ !