1354

няма да имат ефект

преди 4 дни

направо стреляй по англосаксите, избери си една страна и пуцай.

1353

До 1366

преди 4 дни

СелЮю, важното е, че ти си си изпил 5-тв големи водки със спечелените копейки от многото изписани глупости по темата! От Ямболско ли си или от Сливенско село??? Там сте *** путинета

1352

Анонимен

преди 4 дни

След като минаха 1000 коментара, Пуутя олекна с 50 кила копейки и като спря да плаща се видя, че русоФилетата са 10-на във форума и пишат по 50-60 коментара за 1000 копейки! Спряха има парите и вече пишат само интелигентни еявеоатлантици! Пияниците от село се изпариха!

1351

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 1364 кви ги бълнуваш ве... оди си изпий хапчетата ...

1350

Анонимен

преди 4 дни

Даваме на САЩ да разположат хиперзвукови ракети на нашата територия и при удар от Ватеняците бомбим 2-3 АЕЦ в Туршия и са приключени колхозниците

1349

Анонимен

преди 4 дни

При война с Туршия ще ги пребием за 3 месеца както сме ги били през двете световни войни! Там 90% са дрогирани жендъри, останалите живеят на 5-6 големи водки дневно!!! Не случайно, след Африка Туршия е номер едно по заразени от СПИН!!!

1348

Тото

преди 4 дни

Спрете му пиенето на този зевзек, че не знае какви ги говори...

1347

Зализан

преди 4 дни

Мазен, алкохолик от запаса

1346

ефект ще има

преди 4 дни

Ако ударите бяха в Курск, Крим и Кремъл

1345

Истината е, че

преди 4 дни

При евентуална война с Русия България ще капитулира за 1 ден, начело с президента-льотчик. Така че е излишно НАТО да инвестира тук

1344

Малко за политика

преди 4 дни

Сега е време да се запитаме ще разрешим ли на САЩ да разположат ракети с голям обсег на наша територия. При толкова п'родажници сред нашите политици това е почти сигурно. Ще ни направят мишена при една война Русия-НАТО въпреки че се кълнат да служат на интересите на българският народ. Възраждане са прави - време е да излизаме от НАТО. Оставането ни в НАТО вече не е гаранция за сигурност, а заплаха от въвличането ни във война с Русия.

1343

Учете история

преди 4 дни

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

1342

Учете история

преди 4 дни

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

1341

Анонимен

преди 4 дни

Коце Копея какво изпищя по въпроса?

1340

Ванга беше права

преди 4 дни

Антихристът Путин ще дойде от Изток и ще донесе войни,смърт и страдание. Тогава ще бедя спрян от Владимир,който ще възроди истинската Рус. Киевска Рус!

1339

Анонимен

преди 4 дни

Удряй б.е глуповой....вие си избивате собствения народ...тъй че изненади нема. Ще жертвате цела русия за собственото си его...щото ударите ли нещо добро не ви чака!!!!! Мутрофанова де ще е на лъчетерапия.. в русия или в БГ?

1338

Баба

преди 4 дни

Аз обичам и полякини, украинки, словенки, словачки, и чехкини, и българки. Путин е злодей, защото нападна братски славянски народ: Украйна, заплашва други два братски славянски народи, нас и Полша. Но е най вече злодей, защото вместо да влезне в ЕС за свободно движение, и да имаме сега рускини по черноморието, той затваря границите.Никога няма да простя на Путин, че ни ограничи достъпа до рускини.

1337

Анонимен

преди 4 дни

Аз редовно си поря руските водивици. Вчера бях в санкт петербуг и изпорих 3 за 1 ден

1336

Мда

преди 4 дни

Липовой ще се люлее на липата пред Нюрнбергската зала.

1335

Анонимен

преди 4 дни

"Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнат, няма да полетят..." Та българи ... по времето на Соца русофилите ни откраднаха това едно Крило и сега нито един от нас няма нито едно крило и даже и да се прегръщаме няма как да полетим. Българските Русофили трябва да ни върнат това крило, за да може да се прегърнем и да полетим до Москва и да си вземем откраднатото българско злато през 60 - те години на миналия век!