141

От Зимбабве

преди 5 дни

Няма да има война в Европа, неее хахаха

140

Анонимен

преди 5 дни

Жените са средство за производство на хора. Ако науката измисли инкубатори за хора, ще ги викат и тях.

139

Анонимен

преди 5 дни

Ще има начално военно обучение в строева подготовка, стрелкова подготовка и научаване на режима, йерархията и заповедите в армията. Служба в армията няма да има.

138

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 143 Ти май не си много умен. Сърбите имат проблеми с Косово и Босна. От тебе щели да се защитават. Ти си центъра на Вселената, всичко около теб се върти и всички от теб ще се защитават.

137

Анонимен

преди 5 дни

Жените и мъжете са "равни", ама като става дума да се прави нещо неприятно, винаги МЪЖЕТЕ са привикани. Нещо за равенство между половете няма ли да се напише? Някакво хленчене пак да има? За СЕКСИЗЪМ и за ЛОШАТА ПАТРИАРХИЯ нещо? Лошата патриархия спира жените да ходят на задължителна военна служба?... А, не, то е само когато искате да ви назначават за директори.

136

Анонимен

преди 5 дни

Сърбетата са извесни с това, че са много слаби във военното дело, за какво им е таз задължителна казарма, да се защитават от нас ли :))) Който не ги е хванал сърбежите, той не ги е бил :))

135

Анонимен

преди 5 дни

"Пеевски служил ли е в казарма? Ангел Джамбазки? Когато те - тогава и аз!" - Коя държава със задължителна казарма - Швеция, Дания, Швейцария, Австрия, Дания или Норвегия щеше да излъчи тия двамата за политици? Когато родените след 86та минете казарма ще разберете, че и Пеевски, и Джамбазки са следствие на всички тия дето не сте служили и си подарихте бъдещето на тия дето не са били в казарма.

134

Анонимен

преди 5 дни

до 139 И аз който съм алкохолик ветеран от казармата с кеф ще те пребия като ми засмучеш райски газ! Разбра ли ве, пубер с жълто на устата? Ще ти навра наркотичния балон до сливиците.

133

Анонимен

преди 5 дни

до 139 Разбра ли сега какви глупости плямпаш, пубер мааалоумен на райски газ наркомански? Че в казармата не си в абстинеция, както си чувал от някои, понеже не си бил никога в казарма, а си чувал само приказки за казармата и какво се позволява там.

132

Анонимен

преди 5 дни

Честито на печелившите!

131

Анонимен

преди 5 дни

"Това не е подготовка за войни и конфликти" ама изобщо. Чисто съвпадение със една специална военна операция. Тоя за балами ли ни взима?

130

Анонимен

преди 5 дни

А в България 50% от младежта *** и наркомани! Останалите по леки случаи само се епилират и татуират! Целта на казармата за въшкаарски държави като Сърбия и България е да направи младежите що годе мъже и да им помогне да свикнат по-лесно с реалностите на живота. Много ясно, че за 2-3-6 месеца не се става Рамбо

129

Анонимен

преди 5 дни

до 122 Каква партия ве, какви 5 стотинки те гонят? Служих 2000-та година в Плевен. В казармата не изтрезнявахме до един ве, смеееешник. Излизаме в малък гарнизон, снабдявахме се с аллкохол, мятахме го през оградите и си зареждахме саковете в спалните помещения, щото на КПП-то ни проверяваха. Партия каза....

128

Пацифист

преди 5 дни

Не можеш някой, който му е все тая за военното "изкуство" да го караш насила и задължително да борави с оръжие и да е войник и подчинен на някой си глuпак и то задължително. Това е контрапродуктивно в днешни време. Ходил съм в казармата 12 месеца, насила съм бил там, защото в задължително, задължителната казарма е една бутафория и непълна остаряла система. Като цяла всичко военно е ненужно и без добавена стойност.

127

Анонимен

преди 5 дни

Република Сръбска ще обявява независимост. Сърбия и Русия ще признаят независимостта на Република Сръбска.

126

Ефрейтора

преди 5 дни

Не знам дали е случайност или не, но само един ден, след като Путин, че след Румъния и България, ще удари с ракети Германия и Европа с ракети, ако НАТО не преразгледа политиката си за войната в Украйна, Вучич обяви, че въвежда казармата. Сега остава да обяви и мобилизация.

125

Анонимен

преди 5 дни

Софийска област да обяви частична мобилизация, за да се пази от мобилизацията в Сърбия. Софиянци да се пазят. Те са най-голямата жендармерска сила. Имат най-много пари за война и отбрана. Сърбия иска София и да премести столицата на България в Търново.

124

Анонимен

преди 5 дни

Най-интересното е, че ние изобщо не ги мразим, но те чуят ли за БУГАРИН и ще кажеш червата им се обръщат :))

123

Анонимен

преди 5 дни

Какво е сепаратистична нация? От кого ще се цепят?

122

Анонимен

преди 5 дни

Едва ли сърбите ще могат да си съберат набора. Ще има застреляни призовчици. Сеир ще е.