146

Анонимен

преди 5 дни

До Берлин Ще трябва пак цял свят да се събира, да спира откачените дойчовци след няколко години. Знаем ги, като изгладнея, какво правят ...

145

Анонимен

преди 5 дни

То е имало и доста повече тестове, отколкто "системата която не може да греши" улавя, ама как да е ....

144

Берлин

преди 5 дни

Германия ще закрие 100 000 работни места до края на тази година>>> Фолксваген, Байер, Миле, Кауфхоф Карстадт, Мишелин, Ауди итн.закриват заводи поради липса на поръчки, високи цени на енергия, високи данъци и голяма бюрокрация!

143

Берлин

преди 5 дни

В Германия започнаха да се срутват мостове ( тази седмица в Дрезден например) защото въпреки рекордни данъци ( 600 милиарда евро на година), няма пари за пътища и мостове! Парите отиват при Зеленски и други нелегални!

142

Берлин

преди 5 дни

В Германия плащам за медицинска застраховка 1800 лева на месец, но чакам за час при лекар 3-5 месеца!Прекалено много нелегални и украинци, които плащат 0 енро на месец!

141

Анонимен

преди 5 дни

Вчера един д,ж,е,н,д,ъ,р не вярваше, че русия е ударила бункер на дълбочина 130 метра дълбоко под земята. Било руска пропаганда и измислици. Как искате подобно промити мозъци от западната д,ж,е,н,д,ъ,р идеология да разсъждават логично и да виждат реалностите в живота?! Те смятат че един наркоманизиран клоун е най-великият пълководец на света и че Украйна щяла да победи във войната с Русия?! Русофобията и краварофилията наистина замъглява погледа!

140

Берлин

преди 5 дни

Наскоро Германия спечели първо място в класацията за най-бърз колапс на европейсса държава на Форбс мегазин..

139

Втори Народен съд

преди 5 дни

То и сега УЖ е безплатна медицината и образованието, но само в Правителствена болница, а как РЕКЕТИРАТ хората в училищата и болниците в МАЛКИТЕ населени места и не можеш да се оплачеш на никого, защото после за 1 рецепта за кашлица или за капки за уши трябва да пътуваш 50 км до най-близкия областен град.

138

Анонимен

преди 5 дни

Автомобилните заводи в Германия затварят.

137

Анонимен

преди 5 дни

ЕС - спад на стандарта на живота, срив на средната класа.

136

Втори Народен съд

преди 5 дни

Народният съд е задължителен, като се почне от предателите в парламента и правителството и се свърши с Георги Семерджиев, Диона и останалите от па дъци, които се гаврят всеки ден с българския народ. В началото може да изгори малко сурово покрай сухото, но в края на краищата социализма на бай Тошо никак не беше лош. На първо място - безплатно здравеопазване и образование, и поносими цени на ток, парно и вода. То и сега УЖ е безплатна медицината и образованието, но само в Правителствена болница, а

135

Анонимен

преди 5 дни

Даже и нашите "медии" ще започнат да се събуждат.

134

Анонимен

преди 5 дни

Северна Корея има правото да има ядрени оръжия точно толкова, колкото САЩ или Русия.

133

Анонимен

преди 5 дни

Смятах, че С.Корея имат поне 40 атомни бомби, но се оказа, че са поне двойно повече след като експерти са изчислили, че до 2030 година ще имат 166 бомби. С 80 ядрени бомби, колкото имат в момента Северна Америка, Япония, Авсралия и Нова Зеландия могат да бъдат превърнати в безжизнени пустини за минимум 30 години време. В сравнение със С. Корея ние сме аборигени във всяко едно отношение.

132

Конфуции

преди 5 дни

Запада сам си го слага налагайки информационно затъмнение на собствените си медии. Така беше проспана техническата революция в Китай, сега чайниците имат повече автомобилни производители от Европа и скоро ще диктува автомобилният пазар в света.

131

Урсула

преди 5 дни

Санкциите над Северна Корея работят!

130

Анонимен

преди 5 дни

Украйна вече е рухнала и всеки момент ще се разпадне, но бруталната евроамериканска пропаганда пречи на центъджиите да го разберат това нещо.

129

До 129

преди 5 дни

Руснаците увеличиха лихвата на 18% ти кажи какво става

128

Анонимен

преди 5 дни

Русия вече е рухнала и всеки момент ще се разпадне, но бруталната кремълска пропаганда пречи на копейките да го разберат това нещо.

127

А какво става

преди 5 дни

Със санкциите над Русия? Някакъв успех? Неко спряха новите пакети..