44

Мафията

преди 5 дни

ДПС вече даже не се маскира. Единственото решение за спасение на нормалността е масово гласуване против сополи, ***, вълци, менти и тн ***.

43

Анонимен

преди 5 дни

А 150 милиона кой ще връща ? Що за пародия в тази държава . А онзи с 500 милиона . Срам пред народа явно нямат . А пред Бог ....

42

Анонимен

преди 5 дни

Дпс винаги са били дом за най-богатите престъпници. А баламурниците гласуват за тях и ги пазят от затвора

41

АнонимеН

преди 5 дни

ВЗЕЛ Е КРЕДИТ! ПЪРВО ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ С ЛИХВИТЕ!

40

hahahahah

преди 5 дни

ще вкара още един вълк в кошарата или либе (за китка). те си знаят.

39

обикновен българин

преди 5 дни

До 42. Да има и други при това много солидни но седят отзад.Ивелин също седеше отзад преди но се получи фала с полковника и затова вече е отпред. Ядрото отзад отначало са хората от Ветрино и Неофит Рилски а после това ядро се разшири с групата инвеститори(включително и чужденците) и немалка част добружанци които са пряко засегнати защото ще се слагат ветрогенератори в Добружда.Провери сам-Ивелин обикаля и виж залите са пълни.Коя друга партия може да го направи?

38

JWST

преди 5 дни

а *** се, апе се, апе се. Вълка все апе.

37

Анонимен

преди 5 дни

До обикновен българин Кои са тези Величие? Що говориш за Ивелин Михайлов в множествено число? То други има ли там?

36

О

преди 5 дни

Това ми мирише на договорка с Доган. Или намираш начин да ме измъкнеш или разкривам схемата и всички идвате да ми правите компания в дранголника. Абе дим без огън няма!

35

обикновен българин

преди 5 дни

Ей само бандити и тарикати за депутати.Гайтански е крал кредита от ББР доказано е.Той няма никакви морални ценности.Какъв депутат какви пет лева? Ей ще гласувам за Величие - единствено при тях виждам нормални хора единствено те се отърваха от черните овце и имат възможност да направят нещо.Всичко друго е толкова прогнило че се чудя как другите гласуват.То направо освен Величие никакъв друг избор на партия няма

34

Анонимен

преди 5 дни

Ще стане колкото Васил Божков стана.

33

Анонимен

преди 5 дни

Вчера на границата били хванати 125 кила злато. На кой ли са?

32

absurd

преди 5 дни

Дебелия ще ги сготви.Мачкай Шиши!

31

Нане

преди 5 дни

шишо бакшишо излезе баш крадеца.... Открадна цяла партия на урците.... ===)))

30

А

преди 5 дни

ФЕРИМ-МАША ЛА

29

Анонимен

преди 5 дни

Къв депутат нали е пандизчия :)))

28

Анонимен

преди 5 дни

Промената няма ли да се изкажат авторитетно. Нали са на страната на Доган срещу лошия Пеевски. Означава ли сега, че са приятели с гайтански? Доган по ли е добър от Делян?

27

Анонимен

преди 5 дни

Излиза, че Доган нищо не е научил от случилото се с ДПС и Пеевски и си подготвя втори Пеевски.

26

Анонимен

преди 5 дни

Е щом Пеевски става за депутат този защо не. Един калибър са. А Вие яжте посна баничка на 28 октомври от дадените 50 лв. за гласуване за някой от тях

25

Нов спасител на доги

преди 5 дни

Новият спонсор на сараите. Ама ще остане ли електорат да вкара и този криминал в НС. Защото новото начало не изглежда да е дост или опита на Касъм дал. В Сливен много турци няма, има от другите, които що ми се струва, че ще имат стимул да гласуват за новото начало повече? Зад него стоят доста сериозни структури. Въобще доганката играе вабанк в опит да осигури спокойни старини. Ама май партията бастиса. И покрай нея спонсорите.