128

Нико

преди 5 дни

Истина е, не е Агент Мръднал. Два самолета B52 са натоварени с атом в Швеция и Полша. Обявиха го.

127

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 дни

И в Хирошима не знаеха, ама разбраха истината.

126

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 дни

Нато вчера е товарил атома на самолетите, има го вече официално. Рашките в Москва пълнят памперсите. Една грешка и стават на Стъклен музей.

125

Запазете спокойствие

преди 5 дни

Ами ще си измрем неуплашени . На пук . Пак ще ги изненадаме.

124

Анонимен

преди 5 дни

Лобут не е рoмска дума и е перфектна за случая, другарю!

123

много

преди 5 дни

вннолюбци се навъдиха в България. Байновц, Конвенционалната война е коренно различна от войната до последния човек на противника. Тогава влизат в действие ядрените оръжия, климатичните средства, глобалнитеатаки, използувайки слабите места на сеизмичните зони , всякакави постижения на човешкия ум. Смятяте ли, че България ще оцелее. Първа щебъде столицата, после отаналите населени места. Такае престанете да размахвате лозунги и аключения-

122

Анонимен

преди 5 дни

Путин никого не заплашва. В прав прав текст ви предупреждава че един път лъжичка за паничка два пъти лъжичка за паничка на третия път се хсчупила....

121

Тъй ще е тя

преди 5 дни

Докато светът се управлява от ненор мални алчни човекомразци . Тъй ше е . Уж демокрации пък то мор.

120

Анонимен

преди 5 дни

Моля ви спрете се с ромските заплахи и ромския речник. Не знаете ли цивилизовано да говорите ами само закани за лобут клетви и побои.

119

Анонимен

преди 5 дни

Дори от кратък преглед на коментарите се вижда че гавазите на комисията заплашват с "лобут" ако някой дръзне да им се противопостави уж че за Путин ама то май заплашват нас хората.

118

Самоук социолог.

преди 5 дни

До Шефа 111 Путин бил търпелив.. Като е така защо не търпя Украйна , а я нападна само защото искат да вървят по собствен път ?Путин да се замисли какво са правили , че Полша и Украйна ги мразят толкова много. Можеше да им се извини и поддържа добри , мирни отношения с тях и да решат проблемите по мирен път.Но той реши със сила и вижте ме кой съм аз.Е , видяхме. Съсипа собствената си държава и си навлече гнева на цивилизования свят.Спечели две нови членки на НАТО до границите си.Загуби всичко

117

Сеирджия

преди 5 дни

Руският народ трябва да живее в нищета, за да има за путин и джуджетата в Кремъл! Народът е готов на тази саможертва, защото путин е божество, а народът е yфcъ!

116

112

преди 5 дни

След изявлениета на Путин относно ударите по Русия, американски и английски чиновници са звъняли в Кремъл за потвърждение, че той стои зад думите си. Ужасени са, защото знаят, че това означава война за тях. Путин винаги държи на думата си. Оръжия и удари по Русия ще има, но в друг живот. Междувременно в Курск продължава лова на укри, които не искат да се връщат в Украйна и се крият там ог Зеле. Руснаците си ги хранят и поет.

115

Христо Христов

преди 5 дни

Преди година ЕК твърдеше, че Русия ще е бъде разбита на бойното поле с помощта на ЕС. ЕС разбиха ли Русия на бойното поле?

114

Анонимен

преди 5 дни

Руският народ много съжелява че Xитлер не успя! Сега щяха да си живеят като западняци!

113

Анонимен

преди 5 дни

Черната голяма уста ще я изяде тая комисия барабар с парцалките още на закуска. Нищо няма да остане от въшкарките.

112

Анонимен

преди 5 дни

С русия с добра дума не става! Формулата е лобут, лобут и пак лобут!

111

Анонимен

преди 5 дни

Ясно е че путин не е навит да остане доброволно с празни ръце! Как ще подсмърча и как ще оправдае пред народа милионите трупове и обедняването? С добра дума не става! Трябва да му се изтръгне откраднатото с лoбут!

110

Безпартиино сираче .

преди 5 дни

Путин се заканва и отстъпва. Променя ядрената доктрина. Изтегля червената линия от границата / териториалната цялост на Русия / навътре към Москва .Този з-вя-р си търси белята .Ощипе ли САЩ , ще получи мощен ритник. Никой не може да се е..ва със САЩ.

109

Анонимен

преди 5 дни

Какво стана с разследването за ваксините с които урсуза затлачи и набута Европа с милиарди платени дози на които срока изтече но парите отидоха в Америка.