220

Ако

преди 6 дни

Хамала спечели, ще има 3та световна, гаранция

219

Анонимен

преди 6 дни

Тая в дебата загоори за "полско-американските граждани" и какво мислели за Полша. Ами какво да мислят? Да са си седели там, като го мислят. Първата световна война, като беше, половината население беше с немско-пруски произход. И какво? Да не подкрепиха или реваха за Германия?

218

Анонимен

преди 6 дни

"Я помисли малко. Полша е член на НАТО. Ако влезе във война, почва Трета Световна с атомни бомби." - Абе това го казваш ти и размятат едни хартии подписани, ама ... Какво става,ако другите срнаи просот кажа не? Знаеш ли, какво става - нищо не става.

217

Анонимен

преди 6 дни

Чакай сега - обръкахте нещо от редакцията. Посолството ще се ядоса.

216

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 230 Я помисли малко. Полша е член на НАТО. Ако влезе във война, почва Трета Световна с атомни бомби. Камала не си играе просто със страхове на съседи на Русия. Вади тежката артилерия ДА ТЪРСИ ПОВОД ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА РУСИЯ с цел защита от бъдещо нахлуване и подобни. Последните дни всъщност ЕС и САЩ полудяха и почнаха яко провокациите- ракети да слагали в Германия, Полша била следваща, Ф16 да удрят вътре в Русия, дронове към Москва, Курск, УК позволявали да се ползват ракети...

215

Анонимен

преди 6 дни

Тая трябва да бъде откарана с усмирителна риза с линейка! В момента, ако така ръчка по темата война с Русия, какво остава, като стане президент? На първия ден, за да бори диктатора, ще натисне червеното копче.

214

Виктор Суворов

преди 6 дни

С Полша ще се задавят много. По-скоро Молдова, че не разрешава да се псува на руски в приднестровието. Е, има малък проблем, че Украйна пречи, включително и за въздушен или морски десант.

213

Анонимен

преди 6 дни

Точно се е изцепила. С Тръмп, без Тръмп, украинците ще приключат с московското блато.

212

Анонимен

преди 6 дни

От самото начало плашат Полша и Прибалтика така. Виждат ги колко им акъла. Така накараха и Финландия и Швеция да влезнат в НАТО умниците. Сега да на амбразурата. *** рани. Боже пази.

211

Анонимен

преди 6 дни

Представям си ако и Полша влезе във войната. Колко оръжия ще продължи да продава ВПК на САЩ. Те май искат те да я натикат Полша във войната. Туск е готов. Няма да е трудно. На един акъл са с зелето .

210

Анонимен

преди 6 дни

До вчера мислех че Тръмп няма никакъв шанс за Белия дом но след това изказване мисля че камалата го връща в играта. Тя е гола вода. Ниво на еврокомисар нулево.

209

Анонимен

преди 6 дни

Единствените, които се "изцепват", са копейките в коментарите и мucupкuте от днесаджийската оnъpдяна редакция

208

Анонимен

преди 6 дни

Ами че те клуба на филантропите затова я слагат за президент защото я виждат че не е подготвена и ще могат да я управляват. Те искат световна война в краен случай епидемия. Това е тяхно мнение не е мое.

207

Анонимен

преди 6 дни

украйна и полша срещу русия? това значи едно: русия ще спре да съществува, 2 години цяла планета им видя пиянските изпълнения, а в допълнение и полша, от русия няма да остане нищо

206

Я по тихо бре!

преди 6 дни

Тва искуствения интелект и го каза.

205

Анонимен

преди 6 дни

Тая женичка е чула това от урсула. Тя собствено мнение няма. Гола вода са и двете. Много са повърхностни. Дано поне да не е крадла и измамничка с ваксини.

204

Анонимен

преди 6 дни

Какво се е изцепила, абсолютно права е!Стига в този сайт защитавате иZроди като Путин, Тръмп, орбан и нашият гАззолизец- копейкин!Знаем,че парите ви идват от Мутрофанова, но имайте малко уважение към тези, които ви четат глупостите!

203

Анонимен

преди 6 дни

Изперкала въшка! Тази ще е глава на глобализма? Пази Боже!

202

Пиян залян

преди 6 дни

Тази маyмуна е пълна откачалка !

201

Джон Ф.

преди 6 дни

Време е,тази вещица да се оттегли по пътя към президентския пост,да си седне на черния кльощав ***,за да остави потомствените американци да се борят за Белия дом.С вид на усойница, тя се изправя срещу опонента си,готова да го клъвне всеки момент.