179

Я, па Я

преди 1 седмица

До Иван Грозният. Ненормалник, я да обясниш какво общо има монголойда Иван Василиевич - Грозни със скандинавците Рюриковичи. Успех с обясненията...

178

Я, па Я

преди 1 седмица

Българин да симпатизира на Русия и Путин и да е против Украйна е все едно да симпатизира на Османската империя и Султана и да е против България и собственият си народ. Едно и също е, за който има мозък между ушите си. Мотивите на Путин срещу Украйна много лесно могат да станат мотиви на Ердоган срещу България. За това давате ли си сметка или няма с какво?

177

Я, па Я

преди 1 седмица

Руски фейкове. Пробвали са да пробият обкръжението но не са стигнали далеч. Като са видели дебелия и са се предали. Има видео как предават танковете си на украинците а някои се опитват да бягат през полето и украинците ги преследват с дронове и ги отстрелват като патици. Обаче руската уста е голяма и за това новият им герб ще е хипопотам. Хем са затънали до гуша в ***, хем са си отворили устата като на хипопотам.

176

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на Русия!

175

Иван Грозният

преди 1 седмица

Забравих да напиша,че пра пра...дядо ми Рюрик,седеше на Киевския трон .Аз Иван Рюрикович седях на Московския и малорусите чааак до границата с подлеците от Реч Посполита бяха под моя скиптър.Те,малкопишковците ляхи,унищожиха моето царство и винаги са мразели неистово Россия Великая.Сега пак напират.Исторически се пада на моя наследник в моя Кремъл да ги разбие.Време е двуглавия орел,донесен от прабаба ми Елена Палеологина от Царьграда да разпери крила.

174

като активните борци

преди 1 седмица

в България ! 5000 на 9 септември 1944. И след 5 години 300 000 активни борци срещу кокошките на комшиите ! Аре, РАЗКАРАЙТЕ СЕ С ПРОСТОТИИТЕ, ДЕТО ГИ ПИШЕТЕ !

173

Иван Грозният

преди 1 седмица

Аре чада мои!Тая земя беше от дядо ми и ви я завещах на вас!

172

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 седмица

Абе момче, лекувай си хемороидите. Вече има акупунктура. Баси хората.

171

ГАНЕВ

преди 1 седмица

До агент Мъдлър ЦРУЛЕЛЕЕ...КОЛКО СИ ЗЛЕ....ЗАПАЗИХ ТИ ЧАС ..ПРИ ОФТАЛМОЛОГ....НЕ ЗАКЪСНЯВАЙ ПАК

170

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 седмица

Пич, Сащ бие Русия в момента. Русия до скоро освобождаваше Украйна. Сега освобождава себе си.

169

Анонимен

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира Русия в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия фалира. САЩ помпят петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца транссексуални и расови теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.

168

проруски блогъри

преди 1 седмица

КАКВО СА СЪНУВАЛИ ? заспалаСВИНЯ вКОЧИНА, СЪНУВАЛА ЧЕ Е ПОДСКОЧИЛА !

167

Българин

преди 1 седмица

Сащ и НАТО се провалиха Русия буквално избива американци и натовци в Курск . Сащ никога не е печелила срещу Русия и никога няма да спечели. Русия трябва да онищожи терористите сащ и Великобритания. Мажоретките Франция и нацистка Германия ще лъскат Руския ботуш. Русия ще граничи с Румъния и полша

166

абе

преди 1 седмица

А град Суджа превзеха ли го целия натовците или така и не можаха. Превзеха ли го натовците целия град Суджа?

165

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

Ама стигнаха ли до Берлин вече или още час-два само?

164

Анонимен

преди 1 седмица

Предайте им на ройтерс че Първите руски щурмоваци вече са в красноармекск в града освен граждани няма никой от военните от администрацията

163

Хаха

преди 1 седмица

Само от вчера сутринта досега Путин "занули" обменния фонд с който Зеленски се хвалеше ...повече от 500 украински военнослужещи са взети в плен , част от тях останали без оръжия и път за бягство след като съседни военни части са се измъкнали на бегом зарязвайки хора и техника ! УдрИ Вова !

162

Мда

преди 1 седмица

Руснаците мачкат , отворете си няколко различни новинарски източника ...от вчера мощна контраатака с около 40 000 армия и за 48 часа вече си върнаха около 15% от територията завзета от украинските войски ...и в момента се водят тежки боеве а укрите отстъпват ! Има го в новинарските канали !!!

161

Анонимен

преди 1 седмица

Голямите обяснения и оправдания започнаха !

160

До мисирешка работа

преди 1 седмица

Човече,обадете се на съседите да извикат линейка,изглежда получавате инсулт,пишете несвързано и с много грешки..!