110

BASI MAMAT

преди 1 седмица

60 000 украинци под закрила на България ?Те не са нелегални бежанци за да спят в центрове за временно настаняване , те са хора на издръжка от бюджета , тоест данъците ни .Украинците живеят в хотели в Слънчев Бряг и в собствени апартаменти в Банско . Ако умножите 60 000 човека по минимум 2 000 лева месечно и после по 12 месеца , ще получите сума която е стряскаща .

109

Супер Селтак

преди 1 седмица

Мноо гро3ни, и за *** за зеле не стават.

108

Анонимен

преди 1 седмица

"Закрила" явно е синоним на "цоцане".

107

ХХХ

преди 1 седмица

Защо пращаме оръжия , пари и какво ли не на Украйна , а не им пратим и жива сила и то тяхната ? Нали сме солидарни към Зеленски и Украйна какво правим ? Зеленски иска всички укри на фронта как си позволяваме да не му се подчиним ?

106

за един приятел

преди 1 седмица

питам:близките на душата ни VIP екскурзианти минават ли ГТП,гаврят ли се с тях,както с нас,или те са извън всякакви европейски прищевки.за винетки се знае,че те са гратис.тукашна гражданска плащат ли,или пак минават "метър"?

105

Анонимен

преди 1 седмица

На доста страни в Европа им трябва работна ръка и си попълниха липсите. При нас остават малко защото работата е зле платена! За бизнеса няма хубав-грозен! Гледайте от икономическата страна! В България няма бачкатори,нашите отиват на Запад! Аз предпочитам украинците пред сирийците като гастарбайтери!

104

Плевен

преди 1 седмица

Хохли не ни трябват,въпреки че украинките са много красиви жени.

103

Дядката

преди 1 седмица

Интересно , а тия 3,5 милиона избягали в Русия не се споменават в медиите на ЕС!

102

Да живее Русия

преди 1 седмица

Да си ходят в Хохландия,да воюват,тука нямат работа.

101

Анонимен

преди 1 седмица

До 109 украинските фашисти ги вкараха тук ,ПП крадците защото те са украинска партия

100

Анонимен

преди 1 седмица

60 хиляди украинци не са много стига обаче да не са инфилтрирани нацисти. И отсега да е ясно, че няма как да ни накарат да мразим Русия.

99

Анонимен

преди 1 седмица

Всички украинци в България е нужно да се изтрепят до крак ,като ги избива Зеленски

98

Редакцийо мила .....

преди 1 седмица

Най-голям брой украински граждани, получили временна закрила, има в Германия - Редакторе, така не звучи ли по-добре и по-ясно?.

97

Всичките

преди 1 седмица

Тези продължават да пътуват безплатно в градски транспорт и в БДЖ, продължават да получават помощи, но плащат най-малко по 1000лв наем за жилище или жилища за над 100К евро. До кога ще продължава това. За пенсии реват, че не може , но за тях винаги има. Това си е 100% дискриминция към собствения си народ

96

Хемус

преди 1 седмица

Тия навлеци още с години няма да може да ги изгоните!Трети украйнски фронт,какво ви говори!?Като не ни изнася историята са руснаци,като ни наредят са украйнци

95

Анонимен

преди 1 седмица

Нашествието на украинските бежанци в България беше организирано, за да се насъскат българите един срещу друг като украинците и това скоро ще доведе до втора Украйна у нас. Украйна се залепва за България във всички области, за да подмени българското съзнание с украинско русофобско съзнание

94

Анонимен

преди 1 седмица

Главчев трябва да изгони от България всички украински фашисти ,а не да харчи бюжетни пари за тия украинци ,марш при Путин фашисти гадове

93

Анонимен

преди 1 седмица

Нагли и цинични жълтоплъхове.Вън в Канада.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Избягалите от войната са от Западна Украйна. Там война и досега няма. Цялата тази история с украинските бежанци е с цел повишаване на драматизма.

91

Анонимен

преди 1 седмица

Три години ги отглеждаме тия,похарчихме толкова пари,че всички пенсионери и деца да 16 години можеше да изкарат по един месец на море безплатно!