252

Анонимен

преди 1 седмица

Почти нищо не зависи от този дебат. Дайте да видим проучванията. Винаги гледайте това на Расмусен, независимо проучване, което е в топ 3 на тези които допускат най-малко грешки. Те дават 72% за Тръмп в електоралната комисия, което е солидна преднина, за да бъде стопена от един дебат.

251

Колко сме

преди 1 седмица

Сбъркани у нас. Путинистите са за деснияТръмп, анти-путинистите за лявата Камала. Сбъркана работа иде да покаже колко ни е ясно, ко става

250

харис И ИКОНОМИКА ?

преди 1 седмица

ХА ХА ХА ХА ХА ! социалист И БИЗНЕС НА ПЕЧАЛБА ? КОЛКОТО БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ БЯХА НА ПЕЧАЛБА ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ! ВСИЧКИ РАБОТЕХА НА планирана загуба ! ЗАТОВА социализмът ФАЛИРА ! КИТАЙ НЕ Е фалирал ДОСЕГА ЗАЩОТО ПЛАЩАТ 100 долара НА МЕСЕЦ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ! КИТАЙЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ГЛАДУВАТ ! САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЪРХУШКИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ НА ЗАПАД, ЗА ДА ОТКРАДНАТ НЯКОЯ ТЕХНОЛОГИЯ, КАКТО И ТИЯ ОТ КРЕМЪЛ ! ЗАЩОТО СОЦИАЛИЗМЪТ ИЗГЛАЖДА МОЗЪЧНИТЕ ГЪНКИ И НЕ РАЖДА ТЕХНОЛОГИИ !

249

Анонимен

преди 1 седмица

До Камала Хаха. Всъщност вече масово са регистрирани да гласуват при викане на линейка, влизане в болница, записване за помощи и т.н. Излезе си. Камала просто пречи на проверка на самоличност при гласуване и да се забрани гласуване по пощата, защото по закон само граждани на САЩ имат право на глас и нейните "избиратели" няма да могат да гласуват или да се пуснат наръчи бюлетини от тяхно име. Тук поне списъците с мъртви души имат ЕГН. Там е тотално през просото.

248

Хамала

преди 1 седмица

Е ляво либерална, баща и е Марксист. От там нататък да му мислят гласуващите там.

247

Някой

преди 1 седмица

Тук намирисвам руска пропаганда . Тръмп е любимеца на Путин , той държи Тръмп с компромати и видео от оргиите му в Москва с руските дашни девойки . Путин мрази Харис и на шега казва ме я поддържа . Тя не цепи басма на старчето Тръмп и го натика в дупка . Държа се спокойно и усмихнато на глупотевините и лъжите на Дончо .

246

Камала

преди 1 седмица

Иска да се разреши на нелегалните емигранти да гласуват без документи, те са само около 14 мил официално ,нали се сещате за кво иде реч ;)

245

Анонимен

преди 1 седмица

Верваме ви и сега изборите ще ги печелят с мъртви души по пощата

244

Анонимен

преди 1 седмица

До Тръмп спира войната Това ли те интересува най-много. Да остави заграбеното от Путин на Русия и да прокара хомофобски закони като в Русия. Много сте жалки това порусначените "консерватори".

243

Харис и икономика ?

преди 1 седмица

СОЦИАЛИСТ И БИЗНЕС НА ПЕЧАЛБА ? ХА ХА ХА ХА ХА ! КОЛКОТО БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ! ВСИЧКИ РАБОТЕХА НА ПЛАНИРАНА ЗАГУБА ! ЗАТОВА СОЦИАЛИЗМЪТ ФАЛИРА ! И АКО КИТАЙ НЕ Е ФАЛИРАЛ ДОСЕГА, ТО Е ЗАЩОТО ПЛАЩАТ 100 долара НА МЕСЕЦ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ! КИТАЙЦИТЕ ГЛАДУВАТ И САМО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ПРАЩА ДЕЩАТА СИ В ЧУЖБИНА, КАКТО И ТИЯ ОТ КРЕМЪЛ !

242

Анонимен

преди 1 седмица

Кавала го провокира като каза че всички световни лидери се подиграват на Тръмп. Той почервеня и се оправда че не е вярно защото Орбан му казал че той (Тръмп) е най-великия президент в историята на САЩ.

241

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.

240

Анонимен

преди 1 седмица

Много жалък беше Тръмп.

239

ОТ РУСИЯ И КИТАЙ

преди 1 седмица

ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

238

Харис агент наКремъл

преди 1 седмица

НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни. Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

237

Анонимен

преди 1 седмица

Запачват с програмата за криза. Новина от преди минути в дир- ФЕД обявява три понижения на основния лихвен процент с по 0.25% до края на годината. Това същото е правено при дотком края на 90те и 2007 преди кризата. Ако Камала влезе с идеите си за данъци, всички частни инвестиции отиват на отписване. Между другото, преди седмица и нещо Бъфет продаде 75 милиарда акции от Банк оф Америка и държи вече над 250 милиарда резерви кеш в залог за крах на борсата и възможност да изкупи активи на безценица

236

Направо го разкъса

преди 1 седмица

Чак ми стана жал за него

235

Анонимен

преди 1 седмица

Харис беше човек, на който хората се подиграваха почти всеки ден, до преди да стане ясно, че Байдън е вече тотално спрял. След като той трябваше да се оттегли и никой не искаше да го замени, набутаха нея и се опитват сега да я лансират като едва ли не добър кандидат, даже и фаворит. Истината е, че подобен клоун никога не се е кандидатирал за президент на САЩ. Не знам какви са тези проучвания и мнения на анализатори, то ако това ще е лидера на САЩ, тежко му на Западния свят.

234

Анонимен

преди 1 седмица

До Сата НАТО Да, представи си и да вкара неадекватници като Мъск и Кенеди. Ще съсипят тая социалистическа държава, ей! Къде ще се веят знамена с цветовете на дъгата, ще се громят гну сни капиталисти и фашисти и т.н.? Остава и Китай да обърнат палачинката и то социализъм няма да остане.

233

лъжи на жълта преса

преди 1 седмица

ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! СОЦИАЛИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СОЦИАЛИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 и в 2022 НЕ РЕАГИРАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !