80

Анонимен

преди 1 седмица

Селските тарикатлъци на северномакедонските власти няма да минат.Гаранцията за напредъка на страната към ЕС е изпълнението на договореностите.Никой няма да се пазари с правата на българите в СМ.Това не е пазар.Да си намерят начин и време,за да вкарат българите в конституцията си,а до тогава ще подсмърчат от страни.

79

Именно!

преди 1 седмица

Точно затова РСМ трябва спокойно да приемат общото ни минало и да вървят напред като съвременна държава!

78

Зли и грозни

преди 1 седмица

Не е задължително Северна Македония да е част от ЕС. На ЕС не са притрябвали зли, бедни , крадливи зле образовани убавци и никой няма да плаче за тях.

77

Анонимен

преди 1 седмица

Стига с тоя Мицков! Гив ми а брейк! Непрекъснато прави гадости срещу България и само плаче всяка седмица! Не става така! Към съседите трябва друго! Когато България влизаше в ЕС всичките ни банки станаха гръцки, сменихме 5 пъти лични карти, гръцка стана нова тв и повечето заводи за хранителни стоки.... А сега някакъв изтърсак тук ще ни върти югославски номера?!

76

vs

преди 1 седмица

Последните три десетилетия, от които дв и нещо гърците ви напъваха отзад, докато не си сменихте, забележете "ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА", а сега ние сме ви пречели! Не знам какво пушите, ама е много яко!

75

провинция

преди 1 седмица

Много си прав Микицки вие северно-македонците сте никой.

74

Анонимен

преди 1 седмица

Айде да напишете новина, когато тия почнат да си изпълняват договора който сами подписаха. Това са някви приказки тип "луд пиян пенсионер псува въздуха в градския транспорт"

73

дедо ви

преди 1 седмица

мицко , я издекламирай АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ и тогава ше търсиш внимание

72

алооо

преди 1 седмица

абе не ни занимавайте с неква измислена държава на фанатици

71

Анонимен

преди 1 седмица

Тия клоуни не спират с глупостите си.

70

999

преди 1 седмица

Дали Мицкоски ще предприеме действия пред парламента на Северна Македония за денонсиране,след което и анулиране на договора с България?Как мислите?Защото точно това трябва да направи,вместо да ,,тупа топката" и да усуква за предоговаряне на вече подписан междудържавен договор.

69

Роки

преди 1 седмица

Тая карикатура е като латерна, много добре правим вече, че изобщо се прекъсна всякаква комуникация с тази исмислена държава. Пълен игнор, сръбски мекерета.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Има решение - Македонска Област - да си вдигне бариерите ,да спре с измислянето и краденето на история, изопачаване на исторически факти и откровени лъжи в напъни за създаване на " македонскио идентидет" - просто лесно и решено бединение с България - но сръбско руските агенти не се интересуват от просперитета и доброто на хората-трябва да има напрежение,разединение..насъскване конфликти на Балканите и по света Това е реалноста - другото бошлаф,ала бала мъгли и безполезно дърлене и "политдъвки"

67

Анонимен

преди 1 седмица

Пелтечат и усукват, само и само да продължат да ни третират като демони както в "историята" си, така и в настоящето. А ние от друга страна, да се съгласим с това, признавайки всичките им безумия... това според тяхната политика е успех на диалога. Разчитат, че или ние, или ЕС ще се умори и някак си ще ги пуснем от досада. Имаме рамка, ако искат могат да я спазят, ако не, с кой ще "предоговарят" не знам.

66

хахаха

преди 1 седмица

Пaляk, вие искате да влезнете, има условия, като не ви изнасят седите и се oблизвате. Ама то е ясно че тоз го управляват сърбете и рашките който не искат макетата да влезнат. Макетата щот са пoлуидeоти му се връзват и си го избраха. Реално вече на всички им е все тая ще влезете ли имат една камара с други проблеми а и ви разбраха какви сте. Така че пали и заминавай....

65

Анонимен

преди 1 седмица

Скрий се бе нагляяр македонски

64

още нещо

преди 1 седмица

Интересно Мицкоски как е успял да каже толкова много думи без да извади сръбския * от устата си

63

Барселона

преди 1 седмица

До Soli Invicto..Ако в РСМ нямате надеждни клиники тук ще ти препоръчаме една....в Карлуково....специализирана за такива като теб....

62

Анонимен

преди 1 седмица

Не се виждате какви на с р ани лъжци сте сърбоманчета, че и условия поставяте :))) Недейте дърпайте дявола за опашката, сърбите поне го знаят това нещо, ама вие макетата, явно не :)))

61

123

преди 1 седмица

Скрий се бре миш-к! Ние ли ще влизаме в ЕС или вие! Има договори, правила и условия, за влизане в цивилизования свят! Като не ви харесват, стойте си отстрани! Няма кой да ви пусне с вашите "правила" и циркаджий-и номера!