34

Февзи Дормушали

преди 1 седмица

Д-р Делян победи, дерибеите отиват на избори като алианс за нам ко си. Д-р Делян си взема партията, която и без това е на негова издръжка. Д-р Делян ще размааже дерибеите на изборите, и ще ги остави да угаснат като НФСБ, Воля и България без мензура.

33

ВАС

преди 1 седмица

Бас Мечо Бас сички ше го барате.Мале джиджи газ.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Специално ВАС е частен съд на Тиквата. Гербава бухалка. Ако с това прецакват Шишан, значи Тиквата го прецаква. Да няма скоро разстрели с картечница?

31

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 седмица

А , КОЙ ТОГАВА ЩЕ СНАСЯ КЕША , АКО НЕМЕ ДПС......СВИРКАТАНА ЗАФИРКАТА , ЛИ...??!

30

Глупости!

преди 1 седмица

Закривайййййй турската етническа партия!

29

А кои са дерибеите

преди 1 седмица

27 Обърках се вече

28

Анонимен

преди 1 седмица

Е,Пеевски може да се насочи към БСП.Добра партия е.

27

Жеко от Ген.Тошево

преди 1 седмица

Доган изтича в канала, ако съдът запази днешните си мотиви в утрешните важни обжалвания за парламентарните избори. Затова дерибеите ще се явят на избори не от партия ДПС, а както намерят, и ако сколосат със срока.

26

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ..!

преди 1 седмица

У БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СА БЪЛГАРИ ----"ВЯРАТА" Е ЛИЧНО УБЕЖДЕНИЕ И ТРАДИЦИЯ И ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА ОТ ВСИЧКИ!!!!....ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АМАН ОТ ПРОСТОТИИ.....!

25

Фитока

преди 1 седмица

Е,вече е ясно,че ГРУХ ще изгори след утрешната регистрация на Алианса за ПС без участието на ДПС в нея и грух не може да го оспорва.Това в началото трябваше да го направят,когато Бареков прояви интерес пред сараите и да кажат номера на избирателите си,а ако съдът процедира по същия начин и з парламентарните избори,то ще има и регистрира и партия ДПС на Доган за изборите и ще изберат вероятно за нея да кажат на избирателите си да гласуват.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Единствения изход е,дерибея Пеевски,да целуне ръка,или си стиснат ръцете и към изборите,този път ,може да имат 57 депутата.

23

ШИШИ ОБИЧАМЕ ТЕ...

преди 1 седмица

....ТИ НА БОКО МУ ИЗБЕГА С ТОЯ НОМЕР...НА НЕКОЛКО ПРЕСЕЧКИ ПРЕДИ НЕГО.....ХА,ХА,АААА ...ЕВАЛЛА ТИ ПРАЙМЕ!

22

Станой от Софстрой

преди 1 седмица

Не коментирайте, без да разбирате. Решението на ВАС по днешните маловажни обжалвания за Омуртаг и намкъде, показва, че и двете коалиции имат право на регистрация от ЦИК, защото не е нейна работа да контролира партиите и волята им. ЦИК гледа само поредността, а тя е в полза на Пеевски.

21

Анонимен

преди 1 седмица

ЦИК е бухалка в ръцете на ДПС - дерибеи и на пРезидента радев. Съдът се командва от Доган и радев. Така че мантрата съдът е на пеевски умре....

20

Анонимен

преди 1 седмица

Правилно са решили!!! ПРОБЛЕМЪТ Е В УСТАВА НА САМАТА ПАРТИЯ И ТЕ САМИ ДА СИ РАЗРЕШАТ ПРОТИВОРЕЧИЯТА

19

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Виж сега нали знаете на Микеланджело приказката: Просто махам излишното! Че някой е решил да си прави тук колониално релиозно православно владение не значи , че това ще мине! И зад маската на това годишен рекет , лепта и кръвен данък основно от женски пол! Айдеее да видим след няколко години махане на излишното какво ли ще остане от тая неоколониално неолиберална идея....

18

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбрахме на Пеевски партията от българи и роми си се състои ))къде са мюсюлманите ,защо ЦИК че регистрира фалшивата партия на Пеевски

17

Фитока

преди 1 седмица

Да бяха написали,че това е определение по частичните местни избори,че оставя впечатление,че се отнася до парламентарните.

16

Агитките

преди 1 седмица

Стига сте на занимавали с ДПС.В България живеят само българи.Пък нека всеки да си изповядва своята вяра . Няма лошо .Има евреи, арменци и всеки със своята си вяра .Който иска да не е българин , да оди в която си иска държава .Сега е демокрация .

15

И де е казуса?!?

преди 1 седмица

За да има правен резултат са нужни съгласувани и желани и от две равнопоставени страни действия. Образно казано мъж и жена искат да се оженят, но не могат да се разберат за датата и мястото. И ту единия внася документи, ту другия ги оттегля. И това проблем ли е на лицето по гражданско състояние? Ми стойте си необвързани тогава! Без ДПС на изборите......голям праз !!! Даже е по- добре така.