268

Костя Копейката

преди 1 седмица

Попада под точната дефиниция " Чуждестранен агент"

267

Копейкин

преди 1 седмица

Да внесе проект закон за чуждестранните агенти тпчно агента на Путин си е бая нагло. Знае, че няма да мине, но ще го отчете в доклад ата си до Кремъл. Все пак ония плащат но искат и работа по поставените задачи.

266

Миии

преди 1 седмица

С този закон възраждане да се самосезират....те са руски агенти...демек чуждестранни

265

Анонимен

преди 1 седмица

А родните агенти, които служат на чужди страни? С тях какво става?

264

Анонимен

преди 1 седмица

такива като копейката направо под Закона за( изтребление на разбойниците ) а си има и ЗЗД ако пржния се стори слаби4ак )))

263

Говорит Москва!

преди 1 седмица

Ако е като американсния закон, почти нищо от измислиците на Копейкин няма да се осъществи. Неговият проектозакон е по модела на Путин и има за цел да ,,изобличи" политическите си противници като ,,чуждестранни агенти". Да бяхте си направили труда първо да проучите въпросните закони, пък тогава да коментирате. Според закона на САЩ от 1938 г. ако поне 80% от собствеността е на български граждани, компанията на се регистрира. НПО не са собственост нито на чужди държави, нито на чужди граждани.

262

Аква

преди 1 седмица

Този закон е необходим, за да се преброят дивите зайци. Има го в САЩ, Франция, и в доста евр.страни, само че под друго име. Няма лошо, нека и у нас. Финансовото осветяване на някои бизнеси, особено идеологическите, трябва да е нещо нормално. Пътят на парите отговаря на всички въпроси.

261

За

преди 1 седмица

Възраждане българския интерес е Путин колония България.

260

Тези

преди 1 седмица

Внесоха проект срещу себе си! Най после ще послужи за нещо. А има нужда от хора за строеж на инфраструктура за НАТО базите тук.

259

Коцето Коцев

преди 1 седмица

За чуждестранни на Русия става въпрос бе хора !

258

Христо Христов

преди 1 седмица

Русия си върна 6 села в Курск са един ден. Утре дано още 7. И ако може урките да не бягат, а на място груз 200.

257

poto

преди 1 седмица

въпреки че у краватите този закон съществува отдавна,сега очаквам силен вой от тяхна страна и да обясняват колко е недемократично това

256

Страшно е

преди 1 седмица

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

255

Реалист

преди 1 седмица

Гласувайте за Възраждате, те са единствените които говоря за национални интереси, а не за евроатлантически( които често са срещу националните).Клеветниците наричат Костадинов Копейкин, щото според тях който не е педроатлантик или шopoшоид е непременно руски агент.

254

Анонимен

преди 1 седмица

Супер.Дано го приемат,че ми писна от някакви,които все едно са паднали от Марс.

253

Юлиян

преди 1 седмица

Аз искам да вземат за основа точно американския.Той е много по-строг от грузинския например,но се видя какви безредици предизвикаха там точно "стипендиантите" на американските НПО.Те отдавна са се превърнали в сериозно средство за предизвикване на безредици и "цветни революции" срещу неудобни за американските интереси правителства.

252

До.253

преди 1 седмица

Е има няколко краварски и украински, които са против тоя закон, който и в Америка го има от около 1950 г,как мислиш на кой е?

251

Юлиян

преди 1 седмица

Стига двойни стандарти!Равенство и прозрачност за всички чужди НПО.Докато не се приеме такъв закон страната ни ще бъде заложник на чужди интереси.Да се приема!

250

До.251

преди 1 седмица

Ходи се прегледай не украинска копейко стига си ревал и си ни занимавал с психичното си заболяване

249

Кравар

преди 1 седмица

Има тук два проскубани съветски трола къде на всеки 5 минути пускат постове че закона бил американски . Нищо общо няма с американския закон . Костадинчовия закон е за комунистически закон за преследване на политически противници .