46

Анонимен

преди 1 седмица

алооу, мис и рката - Китай е се води дракон, а не змей - ама общата ти култура е като на факултето

45

Анонимен

преди 1 седмица

А Цомчо и Коцето тайно направиха калъп след като внесоха законопроекта за чуждестранните агенти.

44

Кравар

преди 1 седмица

Очевидно е че Китай ще си върне обратно тихоокеанските региони от сибирската империйка . И ше си вземе и Сибир . Той по право е китайски също .

43

Шефа на тролфермата

преди 1 седмица

Кви са тия глупости: "Единствената страна в света, която може да предостави изгодно на Китай всякакви енергийни ресурси". Казали сме дори и намек не трябва да се прави, че Русия е просто суровинен придатък на Китай. Ако още един русофил се издъни така зверски ви уволнявам всичките!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Единствената страна в света, която може да предостави изгодно на Китай всякакви енергийни ресурси, движещи икономиката му на макс, това е Русия. Толкова много интереси между Русия и Китай, и толкова много бяс от страна на краварите, заради тяхното възможно най-широко сътрудничество. Лаладжията Шеридън ич нема да го коментирам...

41

Анонимен

преди 1 седмица

Това им е основната работа на нarлo-cakcитe (от столетия) : да всяват раздор навсякъде , където може да се появят съюзи или партньорства с конкурентен потенциал. Никой не обича конкуренцията, дали в случая ще им се получи - няма гаранции ...

40

Манджурска операция

преди 1 седмица

Статийката е калпава и тенденциозна,но е много показателна за полит.мислене на колективния(предимно англосаксонски )запад.Показателна за това,как примитивно се смесват мечтите със суровата действителност.

39

Я па я..!

преди 1 седмица

Разумните хора отдавна знаят че Китай ще нахлуе в Русия. За сега само Сибир и потриват ръчички. Представете си един милиард китайска армия с тояги и ядрено оръжие .Цунами залива Русия и никой не може да ги спре.Путин не съзнава от къде ще им дойде.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро не бях чел по-малоумно четиво

37

Западните мишки

преди 1 седмица

си мислят че като нашляпат 100 200 такивастатийки, Вова ще прочете, ще се стресне и птношенията на Китай с Русия ще се влошат. Хахахха

36

соня

преди 1 седмица

Като тайно го е страх, вие как разбрахте?

35

Анонимен

преди 1 седмица

Омг....*** пучина......

34

Сорос е слънце

преди 1 седмица

Сорос е слънце! Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!

33

Г-н евроатлантик

преди 1 седмица

Много сте наивен ако си мислите че Си държи едноличната власт и контролира всяко едно зъбно колелце в системата. Ролята му е по-скоро на обединяващ образ и на човек който задава големите стратегически задачи. Единствената причина да го преизберат и да му дадат неограничен мандат е точно САЩ. САЩ постоянно дрънкат оръжия и заплащват Китай и нажежават Азиатския регион до краен предел. В тази ситуация опитът на Си е решаващ. Затова и единодушно му гласуваха доверие.

32

така е

преди 1 седмица

До 16 до 11 - Точно така. Мерят БВП и се хвалят с трилионите долари, но основно са само някакви услуги, които нямат никакво материално покритие. И тези велики икономики по БВП не могат да направят пет снаряда, за да въоръжат укрофашистите. Русия и Беларус са 3,3 % от БВП на САЩ и пудели, но могат да произвеждат повече оръжия от тях. САЩ щя ядат правни услуги, а в Русия ще си пекат хляб от пшеница.

31

Меритокрация

преди 1 седмица

Еднопартийна система е формално на хартия! В действителност така наречената партия е една огромна структура от около 90 милиона души, сред които най-способните се изкачват до върха и им се дават управленски лостове на държавно ниво. Вътре в партията има идейни течения и сериозно противопоставяне и дискурс. Това е причината да са толкова добре икономически.

30

BOB TWEEN PEEKS

преди 1 седмица

РЕПЕТИЦИЯ ЗА ТАИВАН ИМА И ДНЕС.....САЩ СА ПЪТНИК В ГРОБА...А ЕВРОПА ВЕЧЕ ОТДАВНА Е В ГРОБА.....ДА ЖИВЕЕ ИСЛЯМА , АЗИЯ, АФРИКА, ЮЖНА АМЕРИКА , РОССИЯ И КИТАЙ !

29

Иска им се

преди 1 седмица

на краварите.Ех, мечти,мечти.....

28

Бай Хой

преди 1 седмица

Пълна шитня е тази платена УСА статийка.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Как се нарича Формата на управление където избори са забранени? Питам за един приятел в Украйна ;)