80

Питанка

преди 1 седмица

Има търсене? А колко хора търсят? 5? 10? 15? 20?..

79

Анонимен

преди 1 седмица

А дано ама надали :)))))) Богатите могат да си купят имот . За кво да го наемат ? Под наем живеят само бедните .

78

Анонимен

преди 1 седмица

Аз под луксозен апартамент разбира да е обзаведен за минимум 70-80 холяди ,

77

Анонимен

преди 1 седмица

Е какъв лукс, ако комшиите ти са ***? Плащаш 2000 евро за перфектен апартамент, и после до тебе се оказва, че има Airbnb и цяла нощ говорят високо, пускат музика и т.н., под тебе работи нощна смяна човека и всички шумове ги чуваш. Какъв е смисъла от последен писък електроуреди на Бош примерно, ако нямаш грам спокойствие?!! Кога ще се научим в България, че качеството ти на живот е функция на още МНОГО неща, не само на тъпия ти апартамент ....

76

Анонимен

преди 1 седмица

"Наемателите предпочитат нови жилища в южните райони на столицата." Аз пък си мислех, че предпочитат при истинските софиянци в панелка в слатина

75

Анонимен

преди 1 седмица

Ти са луди брокерчетата. Не научиха какво е едно стаен, двустаен, тристаен кухнята не се брои за спалня в старото строителството. Колкото до новото строителството мерси за опън спей кухня и хол на едно и една спалня и вече се води двустаен. В София всеки си пише наемите както иска дали е младост, стрелбище, люлин цените едни и същи . Е това ако е нормално *** филма гледаме.

74

Анонимен

преди 1 седмица

От Айтос се преместих в Бургас, сега плащам 700лв квартира и 200лв за синя зона за опела(колата), но с жена ми се радваме, че сме дошли НА големия град!!!! Все пак лятото си ходим на плажа без пари... Е малко е скъпа ЦАЦАТА ама се трае!!!

73

Анонимен

преди 1 седмица

Тия дето са писали статията веднага да се издивят и да ги приемат на 4-ти км за лечение и терапии.

72

Анонимен

преди 1 седмица

Направо. Вземат по 2,000 хил лв заплата, но дават по 2,400 за наем. Даже си го и вярват. Ще ме скъсат от смях. Какви наркотици вземат тез бе?

71

Кинти

преди 1 седмица

Има на Мойсей търсенето,по скоро някой ви е платил за тази дезинформация или някой от екипа ви има пряк интерес от имотите.

70

@@@

преди 1 седмица

Като чета за тия заплати в стотици хиляди, все едно се връщам в 98ма, тогава ходех на кафе с 5 000 лева стари пари, по новия жаргон 5к.

69

Анонимен

преди 1 седмица

То на охранител в магазин ако му дадат повече от 1500 и се радва човечето все едно е спечелил от лотарията. Нищо, че често за нищо не стават или пък са разни дедета, а за банки и хотели са разни бивши военни и бивши полицаи след пенсия. И те така не остава работа за младите, а заплатите се държат ниски, защото има кой да се навие за тях.

68

До иван

преди 1 седмица

Ама перкаш глупости както ти дойде. Комплекси ли избиваш що ли ?За 1000 -1200 лева има хубави апартаменти под наем в София в прилични квартали.И не всички продавачи взимат 3000 лева, да не говорим, че охранителите масово взимат 1500-2000лева, какви 4000 лева за охранител?

67

Анонимен

преди 1 седмица

Много от украинските фашисти наемат подобни имоти в сл.бряг и Несебър ,Варна ,уж война водят сиромашките ))

66

Анонимен

преди 1 седмица

Давам гарсионерка в Сухата Река в София, и тристаен апартамент на първа линия до плажа на Крайморие..... И двете ги пускам на по 500лв месечно!!!

65

Анонимен

преди 1 седмица

Едно време Султан Сюлейман, заповядал като умре, като носят тялото му, едната му ръка да се подава от носилката и всички да виждат пръстена на ръката му. Да се види, че умира с празни ръце и дори велиия печат на пръстена не може да го спаси от смъртта. Заповядал е като умре да го носят най-известните лекари в империята. За да се види, че дори и те не могат да му дадат вечен живот. И заповядал по пътя към гробищата да разхвърлят скъпоценни камъни, за да се види, че богатството му остава за други.

64

Иван

преди 1 седмица

Да даваш за под 2500 лв апартамент под наем в София си е грехота. При положение, че една продавачка в София взима над 3000 рева чисто, а един охранник в магазин под 4000 лева не пада, не виждам как наема им ще бъде под 2500 лева.

63

Анонимен

преди 1 седмица

Такива само Сиднито ги лекуваше.

62

Punk no Moriraaaaaa

преди 1 седмица

До Punk is not Dead Пънка е велик. Слушайте мексиканската пънк група Acidez

61

Анонимен

преди 1 седмица

Ако искаш да знаеш, не познавам около мен някой със заплата по-малко от 10к! Жена ми взима 8к само за 2-3 часа докато е в майчинство. Не знам как ги вади, само ми казва да излезна на разходка за 1-2 часа и след това двустайния ни в Дружба мирише на мъжки парфюм. Тя казва, че като си пръска парфюм и така става по-креативна, защото е от НБУ. И ако искаш да знаеш, може да взимам висока заплата, но си къпувам лигнин, а не превръзки, защото е по-евтино!