33

Мюмюн

преди 1 седмица

Осгурявайте и плаштате на мавията, На германиата са много хубаво .

32

Пенсионер

преди 1 седмица

Вчера бях платено при кардиолог във Враца. Седемдесет лева. Това е храната ми за една седмица.Свободни часове имаше след 20 дни.

31

Е това с

преди 1 седмица

Диагнозите по телефона се почна от времето на ковида. Не са пациентите луди че си пращат кашлица и снимки по телефона - лекарите им казаха. Че може така.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Ще ги цакам колкото мога. Имам да си връщам за измамата ковид и за измамата здравна каса. Това не са лекари, а търгаши.

29

зла

преди 1 седмица

Най- добре я прецакват политиците, банките и аптеките, а другите действаме на дребно в прецакването, само защото не можем на едро.....

28

един

преди 1 седмица

Тиквун, марш в пещерите. А останалите - каквито сте вие, такива са и лекарите, и депутатите и пр. Да не би да си въобразявате, че сте нещо повече, та вие ги създавате и възпитавате, и наистина масово без изключение прецаквате системите кой както го може!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Здравеопазването у нас върви надолу откакто болниците се превърнаха в търговски дружества. Всеки пациент е банкомат.Лекарите са тези,които източват здравната каса.А без тях не можем.Но нямаш ли пари си жив за оплакване.Всеки ра гледа в ръцете и си иска.Имат си тарифа.Да не се разболяваш.И да не им попадаш в ръцете.

26

Василев

преди 1 седмица

Хората са болни.Народът е болен. Начина на живот,стреса, " качествените" храни и ред други причини са в основата на това.Аптеките са пълни и са на свръх печалба.Да не говорим за цени и качество на лекарствата.

25

тиквун

преди 1 седмица

Естествено, системата трябва дасеебава на всяка крачка, а лекарите да се бият ори първа възможност, учителите също!

24

Устап

преди 1 седмица

Когато нещо може да се прецака, трябва да се прецака!

23

Фитока

преди 1 седмица

От не всеки става политик!

22

Чалга дивак

преди 1 седмица

Всички сме в кюпа, и пациенти и лекари всички искат да прецакат системата. Най добре се справят политиците, но накрая всеки си плаща.

21

Гражданско общество

преди 1 седмица

Значи нещо не е наред със системата. ,,Българинът" (явно господинът е изявен народопсихолог, който прави обобщения и изводи за всички българи ...) реагира на такива попълзновения не с протести и бунтове, а с тиха и упорита вътрешна съпротива. И това е добре отработен рефлекс срещу отчуждението държава, която той, българинът, не чувства като своя, а като враждебна. Когато държавата започне да служи на хората, никой няма да ,,прецаква системата". Демокрация по български, господа медици ...

20

Като всичко

преди 1 седмица

Създадено и унаследено от комунистите, крадците в бандитския преход, така и здравната ни система е сбъркана. Работи единствено за производителите и търговците на лекарства. Наскоро съобщиха за 18 пъти разлика в цената на едно и също лекарство в общинска и частна болница. За съжаление и много лекари участват в тези схеми. Наскоро мой познат лекар пострада. Сблъска се със системата. Ревеше и ругаеше професията си. Но тия, които ни го причиняват се лекуват в чужбина.

19

Неполиткоретно

преди 1 седмица

Българин: Лекарите гледат да прецакат българите (и успяват). Лекар: Източването на здравната каЦа е успешен бизнес,но българите ни пречат на схемата... ъъъ,системата.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Евати мрънкалника... Като не искаш да гледаш снимки на фекалии и болни хурове, да не си ставал лекар! И кой ти е казал, че можеш да говориш събирателно за "българите"?

17

Руси

преди 1 седмица

Лекарите са на хранилката, част от статуквото защото тяхната схема върви и само осребряват! Накупиха сума имоти, нарушиха всички клетви. 99% са мошеници и съучастници в заговора са ограбят парите за здравеопазване! Най-голямото перо от бюджета е най-неработещо! Парите потъват в джобовете на една шепа измамници ,а народа харчи голяма част от пенсиите и заплатите си за лекарства. Безсрамници !

16

Анонимен

преди 1 седмица

"Системата ни убива", затова "Прецакай системата".

15

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки който разполага с ПИК код, да влезне и да си провери какви изследвания са му писани и какви прегледи и какви процедури. Точно в момента много хора се оплакват, че са им писани разни лечения, за които не подозират дори. Може би много здравни заведения и лекари са си дописвали разни неща и хората не знаят за това, защото никой не се е сетил да си провери в сайта какво пише в справките за здравното досие. Ако се окаже, че имате несъответствие, пишете жалба до прокуратурата.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко е безплатно, с доплащане.