130

???

преди 1 седмица

Минчев излагаш се кат КИФЛА !!!

129

типично по български

преди 1 седмица

Да наклеветиш другарчето си в Брюксел с интимната мисъл да го прецакаш и да пробуташ свой кадър ШАРЛАТАНИН!!!!Ай сиктер бе !!!

128

Упсььь...шарлатанин

преди 1 седмица

Тия НЕМОЖАЧИТЕ от ПП-ДБ пак започнаха да ни клепат пред ЕС с цел да ни злепоставят кат държава!Защо гласувате за такива НЕбългари ??!!!

127

Ехааа...Якоо...

преди 1 седмица

Поредният ШАРЛАТАНИН -доносник пак наклепа България пред ЕС !!!!

126

Никола Минчев

преди 1 седмица

Мдааа... високото грозде е кисело...Захариева е висока топка за нас ШАРЛАТАНИТЕ !

125

Ха ха,

преди 1 седмица

...че те , ПП-тата и ДБ-тата, са първи по доноси? Нищо чудно, че пак са хукнали да клепат? Обществена тайна е , че и "Магнитски" са лепнати пак заради тях! Нали и затова ги натресоха да управляват, защото най-добре топят другите около себе си!

124

подпорна стена

преди 1 седмица

Като нищо ще стане комисарка, под въпрос е, но всичко е възможно. А у нас това си е правило - колкото по няма качествата, толкова е по-подходяща, щом е вярна на управляващите. ДАтанасова стана съдия в Конституционния съд с 4 години работа като юристконсулт в русенската лудница. Защо пък тая да не ни защитава интересите в Брюксел? Далавера с паспорти?!?! Карай да върви....

123

ще е чудо

преди 1 седмица

Ще е чудо при тия разкрития Урсула да я приеме за кандидат. За останалото - всъщност някой знае ли нещо за истинския капацитет на тази жена. Имаме една дето се провали на изпита. Да не стане така и с тая. И още нещо - евродепутатите имат право на всякакви въпроси, могат да я питат и за далаверата. Ха, а Бойко сега сигурно е като гръмнат. Той наистина никога не е допускал, че последиците от тяхната брутална корупция ще се върнат и ще ги ударят като бумеранг!?!?

122

Анонимен

преди 1 седмица

Тази изобщо не е корумпе също като шефа си! Те са партия ГРОБ довела до съсипването, опростачаването на нацията, мутренското поведение. Бяхме рамо до рамо с Румъния преди ГРОБ да се появи и край! Баце от банкя с Потока, криха пътната карта, разликата в асвалта, данъците които укйл не плащаше, акъде отиваха?! Съден е от български съд за лъжа два пъти, до Чехия скоро не е ходил, защо ли? И оня с жълтата торбичка, където слизаше по дънки от самолета. Тоя е взел 50 милки комисионна от самолетите. Наздраве

121

ПроСоТо

преди 1 седмица

една краде парфюми,друга вири крачета,трета "шитка" пашапорти....Абе бизнис,какво да праиш ?..Урсуската ги обича такива..

120

Анонимен

преди 1 седмица

Две пра сета объркаха пътя на България в последните 15 години - Прасчо Пееф и *** Боко. Дори Доги Демента, Льотчика, Корни, Копейката и т.н. са малки девствени ученички сравнени с пра сетата.

119

Анонимен

преди 1 седмица

Г-н ББ имал ли е къща в Барселона? Нееее! А незаконородено отроче? Нееее! Корумпиран ли е? Неее! Г-жата Захариева участвала ли е в схеми за гражданство срещу парици? Неее! Аре *** доказвай, ако си немаш работа.

118

мак

преди 1 седмица

Как да има обвинения, нали е гербава, а герб бе на власт тогава. Това няма да й попречи да стане европар.аз.ит. Ако беше от друга партия, щяха да прекратят кандидатурата й моментално.

117

Анонимен

преди 1 седмица

Лойко от Банкя и партия ГРОБ са специалисти в усвояването на евросредства!

116

Някой

преди 1 седмица

Ооо, това гей*че с фалцетното гласче пак се обади . Лъжите и кражбите са запазена марка на ПП . Те с такива похвати дойдоха на власт . Киро лъжеца / с двойното гражданство / , пачките от далавери по границите, комисионните от газа - това няма значение , вече сте го забравили , драги избиратели .

115

Джо

преди 1 седмица

Почнаха доносите. Нема лабаво от най-простия и беден народ.

114

Анонимен

преди 1 седмица

Скандалът за продажбата на паспорти е от 2019 г.В продължение на пет години 2015 -2019 точно по времето на ГЕРБ,паспорти са продавани на македонски граждани за по 5000 евро.В касата на БАЧГ бяха открити 300000евро .И по настояване на Борисов и за да се заличат следите,Агенцията беше закрита.

113

Анонимен

преди 1 седмица

Бях забравил, какво стана с подпорната стена на хотела на Алепу, който е собственост на съпруга и ???

112

Анонимен

преди 1 седмица

Щом няма доказателства, Захариева остава.

111

Анонимен

преди 1 седмица

И на какъв език ще се разбира с евродепутите ? Или ще й плащаме и преводачка.