42

Анонимен

преди 1 седмица

Много манипулативни статии, вчера за агресивно опасно куче, днес сърцераздирателно убийство на видите ли доброто куче. Доста повърхностно без детайли , било ли е агресивно, съседа какво го е подтикнало, а и подобен битов инцидент дори не е за полиция. При агресивното куче, което наранява и може да убие реакция и интерес на полицията нула, но ако нападнатия стреля да се защити, веднага цялата полиция скача. Да не би някой да използва оръжие за самозащита , това е единственото интересно за мвр

41

БисерГъскатаБелене

преди 1 седмица

Да ти е кеф, ако пукне от рак, тоя б&оклук!

40

Анонимен

преди 1 седмица

35 години демокрация и евроатлантически ценности -ТОВА Е РЕЗУЛТАТА

39

Минуващ

преди 1 седмица

Селяните да спрат да коментират евроатлантиците като клюкарки.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

37

до 28

преди 1 седмица

Няма как да е евроатлантик. Те обичат животните и такъв човек не би застрелял животно. (по-скоро да ядат от една чиния, отколкото да го застреля)

36

Сашо

преди 1 седмица

Убиецът 61 годишен - поредия възпитан от прекрасния строй преди 1989г- какви ценостти, какво човечност, какъв морал, какъв интелегт - толкова високо ниво!Образован и съвестен човек,патирот - Да убиеш куче, което помага на болна жена.Ей, навремето какви истински и честни хора имаше...не като сега...Малко ще са ни 40 години в пустинята...

35

Анонимен

преди 1 седмица

До До Кучкарите Е то има хора, на които всичко им пречи и като не си пият хапчетата, стават такива работи...

34

хах

преди 1 седмица

Като чета коментарите съм сигурен, че кучето е било по-умно от много от вас. Намесвате евроатлантизма в статия от криминален характер. Та този човечец е възрастен селянин с пушка. Какъв евроатлантизъм - та той си мисли, че сме още 80-те или 90-те, когато това беше нещо често срещано. Още нямаше евроатлантизъм тогава. Та може да е фен на изтока - на братушките. Или селския дерибей, който свикна с беззаконието наложено от прехода и Бойко. Но няма нищо общо с евроатлантизъм.

33

Анонимен

преди 1 седмица

възпитанието на масата българи е под нулата, не са чували че не трябва да пречат на околните по никакъв начин, само като чуете как се дерат децата от сутрин до вечер без никой да ги контролира, даже им се радват, та и тях ли да застреляме заради невъзпитаните им родители?... ceлтацитe са привилигировани също като етноса

32

Анонимен

преди 1 седмица

61 годишен от село, 100% е русофил пийняк.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Истински русофил. Колко русофилско.

30

Анонимен

преди 1 седмица

На този *** му режа ръцете от лактите и го пускам да си ходи

29

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да го съдят за опит за убийство на човек! Все пак кучето е било асистент и е обучавано да спасява собственичката си. И сега докато го съдят, трябва той да ходи да следи състоянието на собственичката и да я спасява, за да разбере каква работа е вършело кучето и да се научи да цени и уважава хората и животните!

28

Анка

преди 1 седмица

Кат завали Асан мирише на мокро куче

27

Анонимен

преди 1 седмица

Тъщи може,кучета не може

26

Анонимен

преди 1 седмица

Истински евроатлантик

25

Един Българин

преди 1 седмица

До До Анонимен 19 И аз живея в къща в София и кучето на съседа те дебне зад живия плет и лае силно точно когато не очакваш и не го виждаш. Предното му пък виеше. Не съм такъв да стрелям, но който и друг да ми е съсед да ги е застрелял всичките още на първата седмица. Направо не се търпят и вие , собствениците на кучета много често подценявате тормоза на околните. Ако кучето е кротко супер, но съседът няма такива вече 30 години.

24

Елементарно Уотсън

преди 1 седмица

Убиецас е путинист 100%.

23

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен11 псетата по важни от хората ,човека изгоря като факла в болницата ,а за п с е то оревахте ........стринката го вързала като дворно и как точно и помага .