328

3

преди 1 седмица

за такава масирана атака. И веднага започнаха да възникват въпроси: струва ли си цялата "Курска операция"...От страна на руските телеграм канали има признаци на радост и ликуване. Много хора очакваха подобни действия от ВС на РФ от около месец. Но през цялото това време и,з,м,е,тът беше безмилостно повален с пилотни самолети (въздушни бомби), артилерия и безпилотни самолети (FPV дронове и безпилотни бомбардировачи). Сега, изглежда, е дошъл моментът да нокаутираме врага - когато той претърпя огромни загуби в жива сила и техника.Суджански район на Курска област.В

327

1

преди 1 седмица

Кореневски район на Курска област.Следобед на 10.09.24г. ВС на РФ нанесе удар по позициите на ВСУ южно от Коренево. Руските бойци атакуваха с колони от бронирани машини от запад, от Кулбак, и успяха да изтласкат врага от н.м. Апанасовка, Бяхово, Внезапное и Гордеевка. Освен това атакуваха и от север, от Коренево. Боевете се разгоряха в Снагости, откъдето фашистката u3M.eT на натовската ханта също беше прогонена. На този фон ВСУ бързо се оттеглиха от Краснооктябрски и Вишневка. В момента текат разчистващи дейности във всички горепосочени н.м.. А под "врагът е

326

Анонимен

преди 1 седмица

И как няма да бягат!? Да останат и да се бият за Урсула, Байдън, Камала Харис и друга подобна фашизоидна и,з,м,е,т ли? Или за нашите първи евроатлантици, най-яростни русофоби и предани на ЕС и НАТО п,у,д,е,л,и?

325

Анонимен

преди 1 седмица

Както сенатор Линдзи Греъм каза на зеленото насекомо, "вие хохли седите на 10-12 трилиона от нашите ресурси в калната си дупка, трябва да ги браните с живота си."

324

Мда

преди 1 седмица

Не щат да се бият и умират за чужди интереси. Как не ги е срам!

323

Анонимен

преди 1 седмица

Зелев нещо е с увиснала джука , като на измръзнала кобила - барлата , на празни ясли !

322

Анонимен

преди 1 седмица

Никакви преговори , нали Укрия ще ''победи'' !

321

Анонимен

преди 1 седмица

поне разбрахме какъв е плана на краварите за измъкване на доларопечатницата от фалит, като посадят конфликти по целия свят и пожънат войни. просто хората са решили да влезат в бизнеса с трупове.

320

Анонимен

преди 1 седмица

До 325 кви копейки нея украински гривна ,или цент американски ,като си голем украинец ще не идеш на фронта при зеленски )

319

Анонимен

преди 1 седмица

"Александър, офицер от 79-та украинска бригада" Имате печатна грешка - Олександър е ....

318

До последния украине

преди 1 седмица

ц има поне 20 милиона население

317

Анонимен

преди 1 седмица

То кой би искал да умре на фронта за корумпирана наркоманска шайка.

316

д'ге

преди 1 седмица

Война до пълен разгром над Русия .... помня такива приказки преди година две...сега се чудят как да се усучат че трчбва да преговарят с Русия и да отдадат територий....за Донбас и крим да забравят...след Курск...за харков също...ако продължават да се дървят ...запорожие ...херсон одеса ....също ще са руски.....ЗАГУБИЛИЯ ПЛАЩА РЕПАРЦИЙ..... няма две мнения ...а загубилия тази война ще е Украйна ...за жалост или не ..

315

21

преди 1 седмица

Никакво бягство.Всички укропитеци обратно в окопите. Хлорофила няма да остави и един укропитек да подсмърча.Американските интереси са над всички .

314

Анонимен

преди 1 седмица

То Зеленски беше наредил да се стреля по границите по украинците които бягат от мобилизация ,тоя кога че си прибери украинците които успяха да избягат от.мобилизация в ЕС и тук в България

313

Манолски

преди 1 седмица

свършват фaшиcтите и Украйна е довиждане

312

Юлиян

преди 1 седмица

А най-страшното за тези украинци,които притежават поне малко здрав разум е чувството на обреченост и очакването на неизбежния край.

311

Анонимен

преди 1 седмица

ФАЩ и Есчето Ви го казаха до последния украинец...на никого не му дреме за украинския матриал нито в ЕС нито в ФАЩ...нашето скачане по площадите ни излезе евтино ама вашто майданче ше си го платите с кръв

310

Юлиян до 310

преди 1 седмица

Мечти,мечти,несбъднали се мечти!А отсреща настъпва неумолимата логика.

309

Юлиян до 311 и

преди 1 седмица

останалите мечтаещи "евролапнишарани":По-страшно е да разбереш,че рублата така и не стана на"стотинка"въпреки уверенията на Запада.По-страшно е да разбираш,че кампанията в Курск и Суджа не оправдава очакванията и е още една пътека за никъде.А най-страшното и угнетяващото е,че не само Париж с Лондон,но и Вашингтон не могат да помогнат и да те спасят по никакъв начин.