595

Анонимен

преди 1 седмица

И как така, като сме най бедни всеки има апартамент в София и къща на село? Че и две коли!

594

баба от село

преди 1 седмица

Най-важното че мислим евроатлантечески и сме заети с оказване на всякакви помощи за Украйна. Дори проблемите на българина и интересите на България са на заден план.

593

***

преди 1 седмица

откриха топлата вода

592

Ki`ka

преди 1 седмица

Тя Българията може да е най-бедната в ЕС,но пък за сметка на това е най-комунистическата държава в ЕС.Скоро ще ни *** и Анадолците които ще претендират за 1/3 от БГ Територията защото по закон и Конституция си е тяхна.А в това време БГ Омбудсмана си прави пас че нищо такова не се случва.

591

Анонимен

преди 1 седмица

Евроатлантиците съсипаха страната - няма индустрия, няма земеделие, едни домати не можем да си произведем ...

590

Национални предатели

преди 1 седмица

Така е защото България се управлява от евроатлантически мекерета - ДПС Шопара (Пеевски) : - - - За тези 9 месеца успяхме да направим най-важното - да върнем властта в парламента, да направим промените в Конституцията, да утвърдим евроатлантическата позиция на България и да се включим активно в помощта за Украйна.

589

Анонимен

преди 1 седмица

Няма как да паднат цените докато продължавате да купувате, така стана със всичко, от баничката до колите които ги надуха спряха и отстъпките но народа купува ли купува.

588

Помисли Народе ...!!

преди 1 седмица

Румънците се оправиха защото там пя ,,Калашник".А България я наредиха със ,,Розова Революция" демек ,,безкръвна".Господ даде втори шанс на българите през 1997 когато гладният народ се събра пред народното Събрание и искаше да изгори гнидите живи,но Бат Петьо(Комсомолският) и Бат Ваньо(Мавъра) не дадоха да се случи.Ами сега народе яь си фекалът драги ми Мой.

587

Анонимен

преди 1 седмица

Бедни,това е верно !!но цените на веригите в ЕС са по-евтини наполовина на същите вериги които които са в България ,къде са КЗК ,НАП явно спят получават заплати

586

Анонимен

преди 1 седмица

Лош матерял, бедна държава.

585

Руси

преди 1 седмица

Ние не взимаме вече важните решения за бъдещето си,в ръцете сме на брюкселски чиновници. Ако приемем еврото в обръщение вече тотално сме абдикирали и подобни закони като например за ЛГБТ пропагандата ще бъдат налагани. Нямам против ЛГБТ просто е идеален пример ,че нещо което масата от обществото е против ще ни бъде наложено или могат да блокират финансовите потоци. Не е редно да се оставяме на 100% в ръцете на Брюксел. Глупаво е ! Мое мнение и не ангажирам никого !

584

Анонимен

преди 1 седмица

Преди бивши крепостни селяни искаха да ни учат, сега дрипльовци без традиции се опитват да ни поучават. И на тези ще им погледаме сеира. Галиба и те скоро ще е спихнат като всички предишни самобадуващи се.

583

Анонимен

преди 1 седмица

До змей горянин: Лъжат господине. Сега това го наричат упражняване на влияние. Говорят ви, че трябва да се обучавате да влияете, а всъщност ви адаптират да се съгласявате с налаганите от тях промени. Нищо ново. Преди се наричаше:Да се поучим от челния съветски опит. Сега други са желаещите поучители, а гледаш все едни и същи, само опаковката по цветна.

582

Анонимен

преди 1 седмица

Този сайт няма ли да напише нещо за изложението на Китай в НДК или да си продължа да чета Синхуа?

581

Анонимен

преди 1 седмица

България е страната на г*лу*пац*ите, затова е така.

580

Хахахах

преди 1 седмица

Като сте прости да търпите изр-одите, които ви лъжат по телевизиите, т.нар. партийни лидери и членове на измислени партии.

579

Тиквун Барселонски

преди 1 седмица

Ако ме изберете пак обещавам по 3 лева за Коледа на всеки пенсионер над 85 години и по една вафла Роден край. Айде много поздрави от Банкя ,днес скромна вечеря с внуците - луканка Маджаров и италианско сирене Буррата

578

Анонимен

преди 1 седмица

В всички вериги които са България ,в Белгия ,Австрия ,Германия ,Англия цените са по ниски в същите вериги в България!!питам се къде е НАП и КЗК спят ли!

577

Анонимен

преди 1 седмица

Бря, ако питате ПП крадците ,че кажат че имаме голяма минимална заплата от 700 лв,чисто и пенсии по 500 лв ,е гаси големите доходи уж,на последно место пп мушеници)

576

заради болшевиките

преди 1 седмица

КОИТО ИЗБИХА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВИХА НА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА И НА ЕКСПРОПРИАЦИЯТА НА ЗЕМЯТА. МЛАДИТЕ ОТИДОХА В ГРАДОВЕТЕ, А СЛЕД КАТО ПАДНА ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА ИЗБЯГАХА НА ЗАПАД ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КРЕМЪЛСКИТЕ СЛУГИ !