225

Руси

преди 1 седмица

Според вас имаше и атомно оръжие в Ирак и какви са последствията? Една унищожена земя ,унищожен народ. Сега Европа съпричастна и *** шпека ,а ЦРУ си карат работата.

224

Анонимен

преди 1 седмица

Тези хора в САЩ са болни. От както са независима държава само проблеми правят и все си купуват земя от някой. Първо от Франция, после от Мексико и накрая от Русия. Сега правят опити да вземат от Дания. Страдат от някаква мания. Научили са се че някой като не им играе по свирката го принуждават по другия начин било то с инфлация или война.

223

Руси

преди 1 седмица

Истината е ,че единствено САЩ са използвали такова. Не знам защо приписват всичко на Русия ?!

222

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 228 Няма такова оръжие, и ти си чувал само некви слухове от едно време. Бас държа че си около 50-те години от живота си. Има много писано за събитията тогава и никъде не се споменава за такова оръжие. Чети, не се излагай така, нищо че си анонимен..

221

Това целяхте

преди 1 седмица

Но руснаците го разгадаха и не се случи. Нека всеки сам да си прави извода кой кой е и за какъв се представя.

220

Анонимен

преди 1 седмица

Абе русофляци, къде е това страшно безаналогово оръжие,, бай Лазар"ли беше, където изпари китайската армия през 68год. що не пържат и украйнците с него? Май и то е безаналогово като танк,, Армата", Су-57,С-400, и ред други,, безаналогово изостанали оръжия.

219

Анонимен

преди 1 седмица

Не ги използва, защото нищо чудно и да няма. Руснаците са силни на безаналогови празни приказки и лъжи.

218

Анонимен

преди 1 седмица

Значи те са подтикнали Зеленски към действия, за които са предполагали, че ще доведат до употреба на тактическо ядрено оръжие. При хората км фронт, това би отровило водата, почвата и въздуха в Източна Европа и Черно Море. Ние вече сме били похарчени. Добре, че Путин е проявил блогоразумие.

217

Анонимен

преди 1 седмица

Вече разбрахме че нато играе срещу руснаците- факт дълго отричан по всички медии дълго време. Виждаме какво се случва. Но оттук нататък да му мислят американци и англичани - мръсната игра на руснаците срещу тях още не е започнала с пълна сила. А е въпрос на време да започне. Всички знаят какво ще последва- радикални групи ще започнат да ползват руско оръжие срещу американски и английски цели.Лощи времена предстоят.

216

Факт

преди 1 седмица

Допускатето на такава употреба трябва да отрезви някои Български и Европейски политици!

215

Анонимен

преди 1 седмица

Бум - шака лака - ла! Скоро Ще се отвори ада на земата! покайте се грешници, иде края на света!

214

Бритни Памперс

преди 1 седмица

Ако не е помощта на наглосаксонците, Украйна да е капитулирала за няколко седмици. Това е хибридна война на изстощение. Въпросът е, че не са си научили уроците..

213

Анонимен

преди 1 седмица

ако тоя цирк не завърши скоро, ще се *** до тактически ядренни удари.

212

Кремълските

преди 1 седмица

бандити около късия фюрер знаят, че при ядрен конфликт всичките им откраднати милиарди се обезсмислят. Затова и никога няма да има използване на ЯО. Дори тактически...

211

Колко глупав

преди 1 седмица

трябва да е някой, че да си помисли, че използването на ядрени оръжия ще бъде лесно при условие, че вече ще се изгуби напълно доверието между ядрените държави...? Всяко подобно действие ще предизвика непредсказуеми реакции и почти сигурно ще има ядрен апокалипсис... Освен това Русия публично ще признае своята безпомощност да победи с конвенционални оръжия. Кремълските фашисти не са толковаТъпи...

210

Анонимен

преди 1 седмица

Ми ясно е като бял ден, че Путин своите с атомни бомби не ще да ги убива. Но за американците и англичаните - не е ясно. Затова Ми6 и ЦРУ малко ги е шубе.

209

Малък Праз

преди 1 седмица

Зеленски наистина е абсолютно л..у.д, щом се съгласява да се изпробва готовността на Путин за ядрена война, използвайки собствените си войници.

208

Малък Праз

преди 1 седмица

Те руснаците така дрънкаха с оръжие на границата на Беларус с Украйна. Надявайки се Зеленски да се усети и да се откаже от нахлуването на ВСУ в Донбас. Накрая - о, изненада, руските специални части нахлуха в Украйна и за 3 часа бяха под носа на Зеленски. Ако Путин се реши на тактически ядрени удари, най-вероятно няма да са в Украйна, а директно по британска и американска територия, откъдето идва оръжието. И няма да го обявява публично.

207

Анонимен

преди 1 седмица

Има ли разумни хора, които да спрат тази агресия и опасност? Това не е шега, стоварили са бомби, нагнетявайки събитията, в опасност е целия континент, вижте последната новина от "Скандално.нет".

206

Анонимен

преди 1 седмица

Да, ама не. Русия ще използва направо стратагически ядренни оръжия. Изпреварващия ядрен удар е важно предимство и няма да го изпуснат.