19

Анонимен

преди 1 седмица

Българите уж, нямат пари, а налазиха Гърция като скакалци, за празниците.

18

Пъги

преди 1 седмица

Който иска да му мирише на *** и повръщано на плажа да ходи на скапаното гръцко море. За останалите мога да препоръчам изисканите български морски курорти.

17

до Ники

преди 1 седмица

Така се е изнесло населението на Гърция че е над 11 милиона и продължава са се увеличава. Сигурно имаш хотел на бг морето и те е яд че стои празен. Не плащаш редовно заплати, ол инклузива ти се състои от храна сготвена предната седмица и я предлагаш на гостите докато не се изчерпи. Ей това си ти.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Не само Гърция, целият ЕС е фалирал, и може да се разпадне много по-скоро от очакваното. Оказва се, че ЕС не е такъв икономически колос който има разерви за години, в Германия започнаха да затварат заводите.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Тука някакъв дето държи заведение на бг морето се е разпенил. Ами спри да предлагаш стара цацa и претоплени мaнджи на космически цени като за световен курорт и ще имаш клиенти.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Който иска да се тъпче на плажа като хамсия в буркан, да заповяда на фекаломорието. За другите- света е отворен, Гърция и Турция са най-близо.

13

Ники Въргалото

преди 1 седмица

Некой от разбирачите на Гърция да ми обясни защо половината население на тази държава се е изнесло в Западна Европа. Предполагам от хубав живот у утрепаната им страна.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Как така, нали всички българи били на Слънчака? хи хи хи

11

Крокодил

преди 1 седмица

Тук е пълно с гръцки агенти за влияние, които срещу жълти стотинки по цял ден плюят по България и възхваляват корумпираната, фалирала, мафиотска страна наречена Гърция.

10

до Пъги

преди 1 седмица

Ходя всяка година и не съм забелязал Гърция да е фалирала държава. Пълно е със сърби, въпреки че и те си имат море в Черна гора но избират Гърция.

9

Пъги

преди 1 седмица

Който не вярва, че Гърция е фалирала, корумпирана мафиотска държава и че морето ѝ е скапанао, да отиде да види и ще се увери че е вярно.

8

Анонимен

преди 1 седмица

От ските в Боровец до морето са 4ч.път!!!Мисълта ми е,че Бог ни е дал страхотна природа,но заради алчни и ресторантьори хората ходят в Гърция и Турция.Имам апартамент в Бургас на 5мин. пеша от плажа та за хотел не плащам, ама тая година в капанче в морската градина на само обслужване за една бира,две мижави тарелки с цаца и картофки дадох 27лв!!!Еми ако трябваше да плащам хотел и аз щях да съм в Гърция.Тия цени са в БУРГАС,а за Банско и Слънчака да не говорим.На хотелиерите пожелавам бърз фалит!

7

Мисльо

преди 1 седмица

Западна Европа е пълна с гръцки емигранти. Ако беше хубаво в Гърция те нямаше да бягат от там.

6

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

До 5. Мда, трафика нагледно показва "отвращението от миризливото гръцко море", нали чебурашке вмирисана. Не можеш да си платиш тока, но разбираш от политика и туризъм...хахахаха

5

Читател

преди 1 седмица

Фалиралата, корумпирана, мафиотска държава Гърция прави скрита реклама за миризливото си море.

4

Анонимен

преди 1 седмица

В Гърция си е хубаво! Дума да няма. Трафика нема да спре никой.

3

Шведски Шестак

преди 1 седмица

Сега, ако някой си мисли, че някой от пътуващите ще се информира за състоянието на граничните пунктове от Днес, много се лъже. За всички останали читатели информацията поднесена тук е напълно безсмислена. Като цяло от това следва, че поднесена информация е напълно безполезна.

2

Източна Румелия

преди 1 седмица

Трябва още един два месеца уикенд туризъм на Бяло море, да не фалира Гърция.

1

Бг бачкатор

преди 1 седмица

Бачкаторите се връщат с колите на кредит утре да са на линия да гърбят като роби, ама иначе на моренце в Гърция, да има позички за Инстаграма.