104

Анонимен

преди 1 седмица

88 След "буци" имаме пътища, ремонтирани храмове, построени детски градини, мост на Дунав 2, метро...а след променкаджиите кръгла нула, огромен дълг, инфлация, изолация и отдалечаване от ЕС. ПП,ДБ -пачки, пудели, символ на корупция, разврат, кариеризъм и неспособност да управляват.

103

mutrev

преди 1 седмица

Тия на слеващите избори най много да имат 150000 гласа. Такъв гол си забиха с тоя Доган.

102

Анонимен

преди 1 седмица

95 Доходите нараснали най-бързо, не означава, че и покупателната им способност, и качеството на живот, също са нараснали. Дори напротив, шаллатаните от ПП,ДБ напомпаха инфлацията, взривиха външния дълг и задлъжниха българите с 20 млд.

101

Анонимен

преди 1 седмица

Стига,бе!Как ще се наруши омертата?

100

Анонимен

преди 1 седмица

Разкажи, интригант че, що се *** със съдебната система.

99

Възмутен

преди 1 седмица

А ве, грозен глиган, а вие променкаджиите няма ли да разкажете как пихте мазно турско кафе в скута МУ? Особено онази Шехерезада.

98

Салимехмед

преди 1 седмица

И това няма да ти помогне за да не останеш извън парламента пак !

97

Анонимен

преди 1 седмица

Абе в ПП-ДБ членовете с конкурс за най-противни ли ги избират? Нагли, некъдърни и безпардонни. Но винаги те са добри, а другите са лоши. Дори за техните провали други са им виновни. Абсолютни противняци.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя още не е разбрал, че никой не го взима на сериозно, а и то няма как, след като всичко казано е празни приказки, както и този път. Този да няпряви това, онзи онова, а те не били виновни за нищо, но пък платили цената... Мирчев, с хора като теб си е чудо, че загубата на избиратели е само 50%. Политиката не е за теб, а партия, която не осъзнава, че хора като теб и носят само негативи мястото не и е в политиката, защото тя реално полезни действия за страната не може да произведе.

95

СМЕХ...

преди 1 седмица

КАКВО ДО РАЗПРАВЯ , ДОГАН ...КАК СИ Е ПРОДАЛ ГЗ НА ДС/БКП ,И КГБ ЛИ..ХА,ХА,ХААААААААА....Я СЕ СКРИЙ ,БЕ...!

94

Аз

преди 1 седмица

Абе сещам се как неотдавна Мирчев по сглобарско време обясняваше че ДПС се е реформирало и обновило...

93

Анонимен

преди 1 седмица

Абе кой пи мазно турско кафе в скута му. Но вика излезте и вие кажете за вашите далавери, но за нашите ще мълчим .Какво му обещахте и изпълнихте, това мълчиш. И трябва да обясните и защо заемате страната на доган. Той вече добър ли стана.

92

До до 86

преди 1 седмица

През май месец тази година ,Световната банка ни постави в клуба на богатите.Етл някой данни от доклада:"Доходите на българите нарастват най-бързо в периода ,2021-2024след ГЕРБ),а най -бавно през периода 2012-2017(при ГЕРБ), като тогава има и застой на доходите."Но иначе ти вЕрвам ,че Борисов е вдигал заплатите 1) пъти в годината.На какви опиати си?

91

Анонимен

преди 1 седмица

Аз на хора с 2 пръста чело не вярвам.

90

ъъъъъъъъ

преди 1 седмица

аз призовавам мирчев и асенчо да разкажат за кики и лена

89

Анонимен

преди 1 седмица

Мирчев на хората им писна от кризите и хаоса от като се появихте вие в парламента. От 3 години държавата е на самотек и се движи по енерцията оставрна от ГЕРБ и кабинета Борисов.

88

Борисов да

преди 1 седмица

Каже,как Пеевски като шеф на ДАНС беше декларирал една гарсониера и девет годишен Опел, а само за три години при управлението на ГЕРБ (2012)г.си купи луксозна вила в "Емирейтс Хилс" в Дубай за 10 милиона долара

87

Анонимен

преди 1 седмица

Аз смятам, че по времето на ГЕРБ живеехме по-добре и затова ще гласувам за тях. А розовите еднорози могат да цвилят и хвърлят къчове по мен колкото си искат, това няма да ме трогне. А и не само аз ще постъпя така.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Убитакът Мирчев са ни разкаже как 9 месеца седя в скута на Пеевски и пи мазно турско кафе?

85

до 86

преди 1 седмица

Да сега не се пълни на Буци чекмеджето, а на 500 такива като Буци... И се строяха пътища, столицата се ремонтираше и поддържаше като цяло беше период на невиждан растеж в новата българка история. Инфлация нямаше, доходите се вдигнаха в пъти за 10 години, а сега инфлацията изяде всичко, шиши управлява държавата, докато Румен рублата, костя копейката и хардвардските едноклетъчни си пълнят техните си чекмеджета...