149

IQ 3.14

преди 1 седмица

До стига бети видимо си един от тия. концентрирай се върху робокучетата с огнемети.

148

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

за тесните специалисти по компютърните игри обясняваме, че ак 74 беше свален от въоръжение след като нсбоп се стреляха с безредиците заради някаква мутра, а от производство, след като брацката държава се сети,че требва да ни рекетира, щото за нас ак74 не било платформа, а патент на ижовския завод. имайки предвид че новата пушка на щатската армия е с подобен калибър, може да се каже че без да искаме като данъкоплатци сме пропуснали едно превъоръжаване на тефтер.

147

стига бе

преди 1 седмица

Само човек, който не е държал автомат и не е стрелял с него, може да се върже на тази небивалица.

146

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Alex питали са те , подпивковичите в тарков. отивай да си лягаш

145

Анонимен

преди 1 седмица

Ха ха ха ха .... пак са прекалили с белото

144

тя

преди 1 седмица

Жестоки са тия укри !

143

Alex

преди 1 седмица

А доколкото знам, бойно-възвратната пружина е олекотена и има забавител на спусковия механизъм! Деца, деца; На Щит 82 руснаците от тази голяма военна база/ МИРГО РОД, ПОЛТАВСКА ОБЛАСТ/ бяха въоръжени с такива! Аз бях със сравнително нов АК 47 и те ме питаха, този автомат учебен ли е?

142

Пълни глупости

преди 1 седмица

от някой, който "не е помирисвал барут"! Първия изстрел с АК 47 ще изпрати дрона на земята.За какво им е, след като от много години имат достъп до качествено оръжие със компенсаторен механизъм и почти без откат? Друг е въпроса доколко това е ефективно, след като 2 гранати тежат наполовина, а вършат повече работа. Карай, важното е сензация да има!

141

Alex

преди 1 седмица

ТОВА Е АКМ НА СНИМКАТА, ГЛУП АЦИ ОТ ГЬОБЕЛСОВИЯ ГУГЪЛ! С АК 47 Е ВЪОРЪЖЕНА САМО НАШАТА ИЗТРЕЩЯЛА АРМИЯ! ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА ПО ВЪНШН ИЯ ВИД /КАПАКА НА ЦЕВНАТА КУТИЯ, МУШКАТА И МУФАТА НА ЦЕВТА, А СЪЩО И ГАЗОВАТА ТРЪБА!

140

Българин

преди 1 седмица

Това са неща за пред медиите. Като онзи дрон дето пускал запален метал. Който е стрелял с калашник знае какъв откат има и как дори малко мърдане влияе на точността. Не знам колко килограма трябва да е този дрон, за да стабилизира след изстрел. Най-вероятно е някаква разработка колкото да се каже, че нещо стреля, без да се преобърне дрона. А всъщност за защита от дронове вече има много ефективно средство - пушка, която стреля патрони с малки нишки мрежа.

139

Бачо Ванко

преди 1 седмица

Свършиха войниците но ще раздаваме калашниците на дронове и ще воюваме до последния дрон.

138

Анонимен

преди 1 седмица

Следващата стъпка ще е квадрокоптер с танково оръдие. Абе, вие вярвате ли си на глупостите, дето пишете? И Зеленски сменя отдолу пълнителите лично в полет? Че това ако думне веднъж и после ходи го координирай. Координатна система XYZ нещо май някой е пропуснал 7-ми клас по математика и физика.

137

Магелан

преди 1 седмица

Шок и ужас.Има едно ново изобретение.На мощен руски дрон и на него качен Путин вързан Путин.Той е като Мишена.Дрона атакува украинските позиции и урките тренират на стрелба.Като мишената е ПУТИН.Ха,хаха,ха,ха

136

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Колов. пиян пепи си е такъв, кеворкянщините го влекат стабилно.

135

Колов.

преди 1 седмица

Този който е писал статията е по *** даже от тези които го четат...автомата е АК 74....

134

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

До Наметла са го качили като как беше направил оня от fps russia. те така.

133

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е търпелив,не иска да заличи Украйна.Тя е част от Русия.

132

Орките

преди 1 седмица

молят за ядро! Защото така безсмислената бивша Окрайна ще стане фактор! Ама бачо Путин знае и не ги моли с ядро! Мори ги баааавно и необратимо!

131

Гиб Мелсън

преди 1 седмица

В същото време руснаците са изработили мощен дрон с картечница монтирана върху дрона, а зад картечницата стои картечар, който не позволява на отката на картечницата да променя полета на дрона.

130

БАБА ЯГА.....хахахаа

преди 1 седмица

ТОВА Е АД, ЗА РУСКИТЕ АГРЕСОРИ И УБИЙЦИ.....ХАХАХА.....ТАКА ГИ ПОСРЕЩАТ В УКРАЙНА " ОСВОБОДИТЕЛИТЕ"!!!!