34

Анонимен

преди 1 седмица

Хората не желаеха " правителство на всяка цена" Радане! И най малко под формата на сглобка дебиле! Пък най малко са очаквали някакви " ротации"!!!-:( Хапнахте дебелия този път!-:)

33

Всички сте менте!

преди 1 седмица

Какъв демократ е дъртия комънист Борисов и всички около него?? Намагнитиха Горанов за да се спаси Борисов от Магнитски! Скрихте го , изпрахте го за няколко месеца и сега ревете!!

32

Анонимен

преди 1 седмица

За какво му е на Борисов вашата ротация, след като му направихте Конституция и вкарахте в КС неговите конституционери?? За какво??? Изпран с негови правителства завинаги, за Какво?????

31

Помнещ

преди 1 седмица

Хайде да не забравяме, каква резолюция сътвориха Радан и Елена Йончева в ЕП, та се наложи френски и немски депутати да защитават България от собствените и депутати ? Същото се гласи да сътвори и тука ! Нямало решение на политическата криза ??? И какво значи това бе, да ходим осми път на избори ли ? Последното нещо за което му пука на Тоя, е състоянието на държавата! Самодоволно той вече напълни гуша !

30

Анонимен

преди 1 седмица

Айде още един търси теоретично оправдание за простотията,която сътвориха ,съешавайки се с ГЕРБ и ПЕЕВСКИ. Няма нищо по вредно за държавата от нискоинтелигентни агресивни хора, наричани амбициозни!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Ударът дойде от Киро амфетката , Лена общата и Сенко мекото , и цялата Дайбългарска сбирщина на комунистически миндославчовци

28

Руси

преди 1 седмица

От такива киртаци като тоя ,човек да си каже дайте ми Бойко Борисов оле оле ! Тоя неспособен ,корумпиран ,безгръбначен да се скрие някъде ,ако го видя по улиците не отговарям !

27

Анонимен

преди 1 седмица

123

26

...!

преди 1 седмица

Ротацията се провали , щото "Ники искал да пътува"! Властта не е за всеки , самозабравят се !

25

Пълен Паразит

преди 1 седмица

Нямало изход от политическата криза ??? И това недоразумение се наричало "политик"? Има решение, и то е създаване на проевропейско Правителство! Но изглежда за Рада /с онзи прякор/, съюз с Доган, болшевиките от Позитано и Чалгата е по приемлив вариант? И ДС отново да ги назначи за ..."десни"?

24

И тоя

преди 1 седмица

е един умник.

23

Alex

преди 1 седмица

Колко му е заРплатата на това?

22

Alex

преди 1 седмица

Тия в Грухсел всички са сходни. Меки, нежни, жени или мъже - повръщ.

21

Лесно

преди 1 седмица

Отговора е Възраждане !

20

Дедо

преди 1 седмица

Тоя откакто захлеби с два мандата евродепутат и прибра 3 млн.евро , стана голям специалист . Преди това му бяха потънали гемиите и се наливаше а евтина бира по варненските кръчми .

19

Анонимен

преди 1 седмица

Тия са лицемери. И още по лошо лицемери пее ра си. Лъжат без да им мигне окото. Бай ти га ня ги допусна до властта, направиха и пари и сега няма отърване. Другите си ги знаем, наследници на комунистите, мутри, "наши хора". Кои са по добри, никои. Но сега бай ти га ня пак ще ги избере. Всяка една партия, била в сегашния парламент, не трябва да получи и един глас.

18

ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ..

преди 1 седмица

КОЙ...??... ВАСКО КМЕТА ЛИ НЕ ВНУК?... БОЙКИКЕВ ЛИ НЕ Е ВНУК..?...ПРОКОПИЕВ ЛИ НЕ Е ВНУК..?... КИРИЛ ЛИ НЕ Е ВНУК..?... АСЕН ЛИ НЕ Е ВНУК..?.... РАДЕВ ЛИ НЕ Е ВНУК..?....

17

До 19

преди 1 седмица

Ротацията се провали ,защото така заповяда Пеевски на Борисов.Обеща му той да е премиер,в правителство на ГЕРБ и ДПС.Но Доган се усети и нареди на неговите хора да не гласуват кабинета на Желязков .

16

Червената линия

преди 1 седмица

Не е само Шишо,а и Буци.Те са си сиамски близнаци.

15

Анонимен

преди 1 седмица

А защо се провали ротацията? Кажи,де!!! Циркаджия! Видяхме го гол с червило. Жалка картинка.