81

Програмист

преди 1 седмица

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

80

Възрожденец

преди 1 седмица

Аз този път ще гласувам за Величие.. убедих се, че Костадинов е американска подводница

79

ЧЕП

преди 1 седмица

Гласувайте за нас

78

До 78

преди 1 седмица

Тук са лапета и не са живяли през социалистическия строй. Слава богу аз съм роден 1986 година и помня много добре колко добре живеехме. Всяко лято по 20 дни на море, а зимата 20 дни на планина. Храната беше истинска, в училище държаха на знанията и имаше за всички работа.

77

анонимен

преди 1 седмица

Който е живял в социализма достатъчно дълго преди 89г може да направи съпоставка със сегашното положение и за жалост като сложиш на кантар сегашния и миналия соц. период колкото и да ми е мъчно предимството не е за съвремието.Борихме се яростно да се освободим от тоталитаризма, но всичко сега се опорочи и неравенствата сега са драстично по-големи, да не говорим за напълно окуцялата съдебна система и в резултат на това пълно беззаконие. Нещо драстично трябва да се промени.

76

Мен

преди 1 седмица

Нека всеки уважаващ себе си човек със здрав разум да не гласува за никой.Това е извращение трета година едни и същи резултати и една и съща врътка и винаги сме губещите.

75

Социопат

преди 1 седмица

*** ьоо, какео му е на материала? Материала няма участие в резултатите от изборите. Единственото, което може да направи материала, е да хване оръжие. Само че никъде по света материала не прави това. Яма нито една революция, която да е осъществена от някакъв материал. Всички революции са плод на задкулисни намеси.

74

Социопат

преди 1 седмица

Вече така ли му казваме на нагласеноте избори-9 партии ще влязат. То това и бе целта последните години- да се увеличи броя на партиите, за да се хване трудно фалшификацията. Ако са само 3-4 партии и на една от емеш гласовете, ще е твърде забележимо. Но при 9 партии е лесно да прибавиш по 1-2% на 5 от тях, колкото да смъкнеш резултата като цяло.

73

Ганьо

преди 1 седмица

А няма ли най-после някой да извика на висок глас, че големият проблем е в матр'яла! И че с това племе се получават такива политици и това състояние на държавата. Нация от мазохисти.

72

Изнервен

преди 1 седмица

Ама много се дразня, когато глу.паво се бъркат термини! Не може да кажеш "сега не можем да направим социология", защото социология е НАУКАТА. Правилното е "сега не можем да направим социологическо проучване"!

71

Реалист

преди 1 седмица

Грешат и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ. ГЕРБ ще има по-висок резултат, защото са най-стабилната партия, а променкаджиите ще се сринат, защото показаха, че са НЕКАДЪРНИ да управляват.

70

09

преди 1 седмица

Тези момчета да си правят проучванията,да ги предоставят на поръчалите ги,но да спрат да ги разпространяват по телевизията, в новини и т.н.Българина не е глупав,както го мислят те и може сам да се ориентира за кого да гласува.Стига вече.

69

Анонимен

преди 1 седмица

35 години баламосват хората 35 години все по надолу лошия комунизъм предприятия, фабрики и заводи, сега молове и кафенета икономика нула върнаха ни дори в годините на, турското робство 3 милиона по малко българи вече близо 2 милиона ромеи завладели България

68

Анонимен

преди 1 седмица

Не лъжете герба от 15 гм има едни същи проценти виж за пп крадците може да е вярно,даже мисли че може да имат и 5 ..6%горе долу колкото БСП ,гадове мушеници ,украйнска партия сте марш при Путин ПП

67

Щрауса така прави

преди 1 седмица

Няма Възраждане, не.....те не съществуват....омммм.....затварям очи и си повтарям ,че ги няма ....омммммм ......клоуни:-)

66

Анонимен

преди 1 седмица

Парламентарната криза ще се реши единствено с вдигане на прага за влизане на поне 8%. Тогава партиите "разредител" ще остават навън.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Тези кой ги спонсорира?

64

Димитър до Чукча

преди 1 седмица

Като убиждаш само се излагаш без да излагаш агроментаций и се вижда колко си неграмотен и само себеси излагаш. Не си чел книги и се излагаш като убиждаш.

63

61,

преди 1 седмица

Точно така ! Ама щом е разумно , значи партиите със сателити - Герб-*** , Дпс - Итн , няма го припознаят да го гласуват .

62

Анонимен

преди 1 седмица

Борбата е за кокала от субсидиите. Кокошкарници. Нямат ресурс за партии. Намират олигарси клиенти на прокуратурата за спонсори и правят партия. След това се натискат да работят и в комисии. От 49 НС само Христо Бойкикев и Нинова не участваха в комисии. 2.500 лева е заплащането за работа комисия.Така заплатата удря 10000. Отделно пари за квартири, за дрехи и така куче влачи рейс, диря няма. Единственото спасение да се вдигне прага за влизане в НС на 8%. За да има стабилност не може да е 4% прага.