54

Фондерлайен

преди 1 седмица

Найн, найн, руснаците немат чипове

53

Трапанациев

преди 1 седмица

Примката около топките на пуйлото се стяга. Скоро ВСУ ще дръпнат въженцето по рязко и ще му сменят пола.

52

Тутан Камонов

преди 1 седмица

Друго не знам , но соц мрежите се напълниха с холопи от курско и белгородско, които вече не се кефят от плана на путев. Нещо не ги кефи бомби да им се сипят на главите, да бягат от домовете си и червената путерстака армия да ги освобождава от имуществото им.

51

Руский мир, сър!

преди 1 седмица

Поредния зек убиец и насилник на 8 жени, завърнал се като "герой" от есвеото и обявен от путерастката хунта за новия "елит" е назначен за детски учител.

50

георги

преди 1 седмица

Свалили са 67 от 58 дрона и още 3

49

Анонимен

преди 1 седмица

След като всичко сваля какъв е проблема че ореваха орталъците ?!?

48

До 48

преди 1 седмица

Това не е възможно! Русия е непобедима, а руската техника - несъкрушима. :):):) Как е възможно някакви си *** да се опънат на всепобеждаващите тyлyпи?

47

До 44

преди 1 седмица

Смени браузърът и няма да имаш грам проблеми! Просто, не ползвай Chrome browser, a Кума Лиса или базираните на Файърфокс браузъри. Това е!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Алекс правилно си схванало че западната подкрепа за украйна си каза думата. Именно благодарение на западната подкрепа украйна вече е един агресор и окупатор благодарение Западната помощ.

45

До срамота

преди 1 седмица

Да, Украйна ЩЕ бъде изпепелена, Путин ЩЕ победи, ЩЕ сринем капитализЪма, ЩЕ стигнем до Ламанша, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ама неЩЕ. Що тъй бре zaдyнaйци? Голем кудош сте. Добре че ви има. Иначе, скука. Продължавайте с напъните, но не много, че воните на борш без картошки.

44

хахахахахахаха

преди 1 седмица

ракета за половин милион сваля дрон за 500 долара хахахахахахаха..тая игра Русия може да я играе вечно.. изкуствена Украйна обаче не

43

Анонимен

преди 1 седмица

Браво от хиляди дронове свалили 50. С ракети за по 3-4 милиона долара!!!

42

Анонимен

преди 1 седмица

От един два дена не мога да разбера защо рекламата скрива целия екран. Закрива коментарите вместо да е между тях и не се маха пет минути. Нямам и кодове често....

41

Чебурашка,

преди 1 седмица

Пишете до Феникс, Аризона, за да ви кажат още нещо за "китайските" чипове. Моля: 5088 W Innovation Cir, Phoenix, AZ 85083, United States Откъде ви сбра Мутрафоновная толкова знаещи. Кьорава копейка няма да ви платя за подобна дезинформация.

40

Офф ,да се омитаТ

преди 1 седмица

Спешно трябва да върнем обратно тези над 50000 навлека от Укропия, преди зимата.Направо да ги карат към Курск.До кога ще хрантутим тези полу.човеци ,които живеят на наш гръб от 3 години?Кой и защо ни натресе тези пияници ,нахалници и безбожници?Поредния транш от 4.3 милиона за тези неблагодарници и безделници можеше да отида за българските деца.До кога ще слугуваме на краварските господари?

39

Алекс

преди 1 седмица

Западната подкрепа за ПВО на Украйна си казва думата.58 от 67-доста добро постижение.

38

тя

преди 1 седмица

Докога укрите ще разиграват цял Свят !?

37

Да

преди 1 седмица

Пак фейкове

36

срамота

преди 1 седмица

До До Многознайко 25-Скрий се укропска подлого!Вонящата фашистка дупка Уусрайна трябва да бъде изпепелена!И ще бъде!Колкото по-скоро ,толкова по-добре за всички!Целия нормален свят ще си отдъхне от фашистката зараза и краварската алчност!

35

И още една

преди 1 седмица

"китайска" изненада: ASML Veldhoven, /De Run 6501 / 5504 DR, Veldhoven /The Netherlands // Действително невежеството е велико! За съжаление, акълът не е член да го нaтъпчeш. Смях оДвсякъде.