102

До 106

преди 1 седмица

Освен Боинг и Еърбъс, да чул за други самолети, дори и в пРосия. Научи колко полета се извършват на ден с тези самолети, за да ти падне кacкeтa с червената петолъчка, сърпове и чукове.

101

До ПроСоТо

преди 1 седмица

Да, де! И около половин тона камъни докараха на Земята, но това да подробности.

100

Анонимен

преди 1 седмица

Тие от Боинг не трябваше ли първо да се научат самолети да правят, преди да се насочат към космическите кораби?

99

ПроСоТо

преди 1 седмица

"..изпрати и върна" трябва да е в кавички ..

98

ПроСоТо

преди 1 седмица

преди половин век великата баба Наса изпрати и ВЪРНА седем пъти астронавти до Луната,но сега,при тая технология и суперкомпютъризация,не може да свали двама от 400 км !...?!...Правете си изводи !...Или се оставете да ви лъжат като най-наивни наивници ..

97

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 101. Не го ли виждаш колко му е акъла ? Хвали западната техника все едно той я е изобретил, проектирал или произвел, а той няма абсолютно никакъв принос в нея. И на това отгоре се подиграва и важничи. Капка мозък няма в кратунката си. Той самият е напълно неспособен и некадърен а си позволява да се подиграва на другите.

96

Киро Брейка

преди 1 седмица

Накрая май ще ядем сварено жито и ще печем бляк ангъс хранен с царевица в памет на хамериканскити астронаФти.

95

Анонимен

преди 1 седмица

До До 92, За едни дънки, кола и банани си продадохте държавата бе пр имитиви. Къде ти е енергетиката, къде ти е напояването, къде са ядрените централи, къде е индустрията? Същите като индианците сте - на ти модерно огледалце, дай ми златото. Защо в хубавата демокрация сме с 3млн по-малко? Какво стана с тези работни места, няма ги май. Защо си мислиш, че западните коли са били много по-хубави от ладите? За едни дънки ли си разсипахме държавата, за това ли умря Левски? Еснафа да се продаде за ...

94

Анонимен

преди 1 седмица

Недейте да гоните kAпейките на фронта. Те ако искаха на фронта нямаше да стоят в удобния ЕС а щяха да бъдат вече в рая на голташка пРосия. Но е факт, че ни една kAпейка дори опит не направи опит да отиде в тинята. За разлика обаче от над 2 мил българи, които отидоха на Запад.

93

Анонимен

преди 1 седмица

Както и да се въртите като пумпали американският космически кораб явно и доказано не струва.

92

Анонимен

преди 1 седмица

До До 92. По-заблуден индивид от теб едва ли има по света.

91

mazen

преди 1 седмица

До АнонименКато научиш български, ще рабереш. Марш на фронта ш.лю*ха

90

Идеалист

преди 1 седмица

"Боинг" вече не е онази екзактна компания от миналото, защото е направила редица компромиси в техническо отношение за сметка финансите. Изобщо личи си липсата на фон Браун в САЩ.

89

Анонимен

преди 1 седмица

Спокойно kAпейки, просто ни делят вагони с книги. Няма се плашите обаче. Просто трябва да четете не само какво ви казва мутрофеевна и леко, леко с течение на времето ще започнете да разбирате. Важното е да не се отчайвате веднага. За начало си вземете учебници от 3 ти клас, ако ви се сторят неразбираеми може и от втори да пробвате.

88

Анонимен

преди 1 седмица

Трудно е за необразованите нервоатланти пък и за другите да разберат как стоят нещата по въпросите за напредъка на света...Като се спомене Русия защо се разбира зима първо... Значи руснаците живеят в по-неблагоприятни климатични условия. После пък следствие на разни разбирания за свобода, златни трески и т.н. американците станали къде 350 миниона в благоприятни условия за живот, земеделие и т.н. И така нататък..и така нататък...и така нататък...

87

Анонимен

преди 1 седмица

"Тук някои яко се пънат. Дори ракетите на Спейс екс са по руска технология. " Хахахах, а батута работи ли ве kAпейки или мутрофеевна мълчи по този въпрос?

86

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 88. Глупостите ти никога не могат да бъдат разбрани. Затова са глупости.

85

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 86. Нищо не ти се разбра на глупостите. - Нормално, на kAпейките четенето с разбиране им е трудно.

84

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 86. Нищо не ти се разбра на глупостите.

83

Анонимен

преди 1 седмица

А колхозниците от голташка пРосия едва уцелиха луната. Една частна щатска компания ги направи за смях отново и за космоса. Да не говорим за путинарковата специална операция, която продължава 3 та год срещу 25 пъти по-малка държава. Да не споменавам въобще, че даже не можаха да преведат софтуера на китайския москвич. То ако ставаше само с пиене и нашите чичаци от кръчмите щяха да са професори.