36

Поздрав с

преди 1 седмица

Азис и Тони Стораро

35

ZOV

преди 1 седмица

И аз искам да се съединя с кесията на Шиши,кюлчетата на Боку,любовницата на Киро! Да,ама те не искат,как тогава България да бъде единна?

34

Курвисия

преди 1 седмица

Той не е като теб всяка го гони щото има милиони

33

Символист

преди 1 седмица

Всеки българин разбира съединението по различен начин. Примерно Буци иска да се съединява с необятно количество кюлчета и пачки,Киро иска да се съединява с Лена,Сокола пък Росенец,Шиши с Главния прокурор... Само българите трябва да сме обединени в това да работим за без пари на няколко места,докато станем на 65 години и ритнем попа в кесията! Ако всичко това е на 100% изпълнено,според нашите управници,България е обединена и просперираща държава Ха ха ха...

32

Силен

преди 1 седмица

Вие във Властта единни ли сте, всеки краде хиляди партии се навъдиха даже ДПС 123 456 самата партия не е единна смятай за друга партия а смятай всичките дето са на хранилка не могат да се разберат кой да *** първи от хранилката. Покажете пример, нека се види че има 2 партий или една партия няма нужда от 563 партии - вие единни ли сте?!?

31

По важно от

преди 1 седмица

Съединението е какво ядът политиците че са толко дебели

30

Българин

преди 1 седмица

Какво значи единни? Според Боко,Шиши и Простака те да си крадят,а ние да мълчим и бачкаме! Да,ама не! Аз не съм съгласен и докато не влязат в затвора,единен български народ няма да има! Той и Трактора искаше да ,,едини" политиците,ама виж кво стана с него! Това чака и другите ни единители- политици,лабаво няма да има!

29

Too much info

преди 1 седмица

Б1лгария е старчески дом за мутри ченгесари и Д1рти комунисти.Тотална мизерия!ОВО Йе Стандарт.

28

В.Узунов

преди 1 седмица

Признавам само съединението с Османската империя. После е разсъединяване

27

Мен

преди 1 седмица

Да най единния народ сме,събираме капачки за линейки и медицинско оборудване за спасяване на животи,правим българската Коледа събираме пари за нуждаещи се деца,правим кампании за деца на загинали полицаи,Ами на загинали работници и всякакви хора други за тях геноцид.Най тъпия народ сме кухи като хралупи крадем се и питаме за още от същото.Толкова сме единни,че оставихме 50 семейства да разграбят и разпродадат държавата и от там 9 милиона да духат попарата.

26

Без авантаЖ

преди 1 седмица

Единни ще бъдем,когато Мутрата,Сокола,Шишко и Простото отговарят пред Темида! Ефективни присъди,конфискация на имуществото и публично достояние на делата им! Дотогава никакво единение и пълен съпорт за Путин и Русия! Писна ни от англо саксонския чадър разпнат над нашите ,,политици"!

25

Абе под турско

преди 1 седмица

Робство си беше екстра само 10% данък сега е над 30.

24

Titi

преди 1 седмица

От 1989 година, България не е била никога преди това толкова разединена. Всеки сам се спасява.

23

Големо Съеденение

преди 1 седмица

Държавата гледа на безработните като на врагове причислява ги към про с титутките и просаците по закон тоес че под лежът на глоба за безделничество нищо че безработицата е страшна и данните са манипулирани!!!5% КурБайИване!

22

Басс мечо Басс

преди 1 седмица

27 Щеше да е екстра

21

A1

преди 1 седмица

Ако нашите руски братя не бяха преминали Дунава при Свищов преди 147 сега щяхме да сме на петъчна молитва в джамията!

20

Етнически българин

преди 1 седмица

Кво ме занимавате с помярската си история ами бъдещето?!!!Клошарско!!!

19

Анонимен

преди 1 седмица

То само с една история не става. Един народ трябва да има и бъдеще, а българският няма такова. Благодарение на ДС и мафията. Останаха олигарсите в държавата и калинки , които всеки ден напомнят на останалата шепа овце, че са имали велика история и били от велика държава, докато продължават да ги стрижат и щавят!

18

Анонимен

преди 1 седмица

до 17, поредният чуждопоклонник

17

Кирякос Натопурдакис

преди 1 седмица

Спартак Варна ги шие гръка