33

Анонимен

преди 1 седмица

Ще дойдат дни, когато се разберат реалните загинали украинци в тая война, както и реалните чужденци, загинали в тая война, както и реалните пари, които Западът потроши в тая война и ще изтръпнем, ще налегне ужас!Сега е лесно.Информацията се засекретява, по телевизиите шоу, русофобия, песни, танци и не знаем размерите на ставащото. И които знаят, и те не знаят истинските размери.И тогава ще кажем, че Путин е виновен.

32

ИСТОРИЯ

преди 1 седмица

Зеленски многократно настоява САЩ да одобрят удар срещу двете АЕЦ , за сега САЩ се колебаят .Не се знае дали това колебание ще продължи дълго .

31

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбрахте ли, че копейките ги чака лъчевата болест :)

30

Анонимен

преди 1 седмица

Нахлуването в района на Курск не помогна на украинските въоръжени сили да осуетят руската офанзива в Донбас, а напротив. Защитата при Часов Яр е пробита, целият украински елит е избягал от Покровск, а котелът при Невелское се затваря. Междувременно в Полтава след пристигането на руска ракета бяха убити почти 1000 елитни войници от украинските въоръжени сили.

29

Путин

преди 1 седмица

Аз съм супер лош агент и ще си гръмя сам атомните централи

28

Танчо

преди 1 седмица

Зеленофилите ос раха орталъка....

27

Анонимен

преди 1 седмица

"Гроси отново призова двете страни да се въздържат от нападения срещу обектите." Кои две страни ? Едната е в Русия, другата е превзета от Русия през март 2022.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Велики мерки =аиде вас безполезните бюрократи вече да ви закриваме=издръжката ви не носи нищо полезно .Безполезна пасмина ,има удари прако застрашаващи и реакцията ви е нула,ами аиде вземете и си ходете на мястото от което се домъкнахте

25

Анонимен

преди 1 седмица

И за двете централи кой знае защо опасността идва от вашите украински миролюбиви приятели...

24

до 24

преди 1 седмица

Зеленски е с изтекъл мандат от май 2024г. Той е нелегитимен президент. Кой да го отстрани? Той е диктатор вече на практика.

23

Дай Боже

преди 1 седмица

Зеленски да ги Взриви и Децата и Внуците на Всички ЕвроАтланти в ЕС да ИзМрат от Лъчева Болест като Месата им Капят от Кокала - в НеВероятни Мъки и Болка! това ще е страхотна гледка докато самият умирам от Радиацията, но щастлив, че ДеСатанизацията е Приключила!!

22

НАРКОМАНА ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 седмица

ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНИ ОТ ВЛАСТТА > ТОЗИ ФАНАТИК БЕЗ ДА му МИГНЕ ОКОТО ЩЕ ЗАПАЛИ СВЕТОВНА ТЕРМО-ЯДРЕНА ВОЙНА

21

Анонимен

преди 1 седмица

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Русофобите по целия свят вият яко. Толкова пари профукаха, а Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта. Русия не само денацифицира врага, но и фалира западните икономики бавно и стремително. Русофобчета, нацистчета (демократчета, седесарчета) вашият разгром е неизбежен!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Здравейте мерзавци русофоби. Как сте murVi? Как върви укро контранаступа? Стигнахте ли до Крим, а Москва кога ще завладявате?

18

Анонимен

преди 1 седмица

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Мъжете живеещи в новите територии на Русия, ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон могат да си ходят където пожелаят, а мъжете в така наречената украйна не могат да ходят никъде, освен на фронта и да умрат за Зелената гнида и Бай Дрън Деменцията. Вашата демокрация се провали русофобчета.

16

Русия те храни бе

преди 1 седмица

Русофоба зарежда руско гориво, а половината от уредите му в дома, телефона и колата са му направени с 50% руски ресурси. Къде сте тръгнали бе русофобски г0мняри? Русия ви владее бе. Ти си зависим от великата Русия

15

Ауу

преди 1 седмица

Смърди, та се не трае. Руските геюве и под таз новина са се посрали.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.