147

Анонимен

преди 1 седмица

Сводката къде изчезна?

146

Анонимен

преди 1 седмица

Ами вади я от бърлогата, че вече путин взе да става податлив за преговори! Тежко е, наистина!

145

Анонимен

преди 1 седмица

Знам 1 000 начина да извадя Руската мечка от бърлогата и, но нито един да я върна обратно.Затова внимавайте много с Русия !Бисмарк

144

ВЪПРОС

преди 1 седмица

Защо русията се безпокои ? Нали това оръжие не представлява заплаха за нея ?

143

Анонимен

преди 1 седмица

Няма нужда да ги свалят, повечето са камикадзета от преди 30 години и са руски!

142

абе

преди 1 седмица

тоя пък...руснаците щели да се уплашат! абе, льо-льо, това което за нас е АД, за руския войник е РАЙ! понял? запиши си го на челото!

141

Я па я..!

преди 1 седмица

Ще видим.

140

Анонимен

преди 1 седмица

Защо не проведат референдум, какво искат украинците? Да капитулират и отстъпят територии и да не влизат в нато или да продължават да ги избиват? Зеленски да го организира сащ и запада да помагат? Не е ли демократично?

139

САЩисано к0зяче

преди 1 седмица

До рушка *** ***"дикюр, споко да не изравниш кръвното от злоба и комплекси.Бягай за валидол, че скоро ще научиш новините...хахаха

138

Прав си

преди 1 седмица

До Анонимен 141 Моли се да не дойде такъв ден. Разплатата със сащисните и техните крепители и възхитени папуняци ще е страшна. За съжаление допуснахме да минем откъм страната на престъпниците и на нас също няма да ни се разине.

137

Фобофоб

преди 1 седмица

Виете ли к0зяшки зюмбюли, вийте, вийте.Стадото мучи, искандера лети...тъй ще е тяТридневните чушкопеци - когато мислите, че руснакът е на колене, добре е да знаете, че той просто си връзва кубинките...и нека воя продължи.

136

Анонимен

преди 1 седмица

Абе вие им дайте да бият по руснака с всички възможни средства и гледайте какво ще остане от Русия. Едно мазно петно това ще остане.

135

Анонимен

преди 1 седмица

Ще дойдат дни, когато се разберат реалните загинали мирни украинци в тая война, жени, деца, бебета, старци, както и реалните руски войници, загинали в тая война, както и реалните пари, които Русия потроши в тая война и тогава копейките ще изтръпнат, ще налегне ужас! Сега е лесно. Информацията се засекретява, по телевизиите шоу, подигравки към Украйна, песни, танци и не знаем размерите на ставащото. И които знаят, и те не знаят истинските размери.И тогава ще видите какво ще ви се случи.

134

Анонимен

преди 1 седмица

90% от руските самолети са недостъпни, а останалите 10% се вдигат във въздуха щом свирне сирената за въздушна тревога и също стават недостъпни за американските ракети с голям обсег.

133

И 10%

преди 1 седмица

не е лошо. Трябва да се започне от някъде нали?

132

Анонимен

преди 1 седмица

Ще дойдат дни, когато се разберат реалните загинали украинци в тая война, както и реалните чужденци, загинали в тая война, както и реалните пари, които Западът потроши в тая война и ще изтръпнем, ще налегне ужас!Сега е лесно.Информацията се засекретява, по телевизиите шоу, русофобия, песни, танци и не знаем размерите на ставащото. И които знаят, и те не знаят истинските размери.И тогава ще кажем, че Путин е виновен.

131

Анонимен

преди 1 седмица

Почти 1000 дни от началото на 3-дневната спецоперация, която върви "по план, в строго съответствие с графика".(c) И накрая резултата е, че 2-рата армия в Русия пресмята колко точно самолета ще и думнат ахахахахахах ))))))))

130

Анонимен

преди 1 седмица

Хубави басни.

129

Дo Русофил

преди 1 седмица

Избърши си пяната от устатаБезсилието надделява над емоциите. Недей така, трябваш ни! Кой клоун ще ни забавлява?

128

Анонимен

преди 1 седмица

Нахлуването в района на Курск не помогна на украинските въоръжени сили да осуетят руската офанзива в Донбас, а напротив. Защитата при Часов Яр е пробита, целият украински елит е избягал от Покровск, а котелът при Невелское се затваря. Междувременно в Полтава след пристигането на руска ракета бяха убити почти 1000 елитни войници от украинските въоръжени сили.